'Pembe Kombin'... KK Hanımlarının Moda Köşesi

gloxinia cnm saol sorma leopar hastasıyım çok fenaaaa :KK1:
gece kuşum düşünüyomda acaba gelinliğimidemi leoparlı yaptırsam diye:KK1: beni gören çok vahşi gelin der heralde hahahahahahaha:KK1:
hahahaha o abartı kaçar bebekimmm
sen gelinliğini normal al üstüne şalı leoparlı alırız:roflol:

kızlar sizce bu resimdeki gömlek nasıll çok acil firkilerinize ihtiyacım var :kedi:eyvahedigeldismile

Eki Görüntüle 57998

bence çok çok güzel

kızlar sizce bu resimdeki gömlek nasıll çok acil firkilerinize ihtiyacım var :kedi:eyvahedigeldismile

Eki Görüntüle 57998

bende bundan var klasik olarak giyiyorum çok kullanışlı ve kurtarıcı bir bluz..altına siyah,beyaz,gri pantolonlarla giyiyorum mevsimine göre..uygun takı da taktımmı iş bitmiştir..

4496.jpg

gece_kuşu'm al cnm

oof tuti süperr güle güle kullan canom

kiz Tutiiiiii :eek:klava:
bayildiiimmm delikafadulden
bende diechmandan mukemmellll leopard ayakkabi gormustum ama numaram kalmamistiii alamadim :çok üzgünüm:
seninkiler de supermis hele o uzun topuklu :lepi:
gule gule giy canim

senemciq ve rüyamsın saolun kızlar en güzelleri sizin olsun...küçük ve uzun iki topukluyuda bershka'dan almıştım 3 sene önce severek giyiyorum skinny kotun altına

Bugün biraz hanfendü kılığına girmem gerektiğinden mütevellit kombinim böyleydi kokoşlarım zemuszemus

2cgdd6q.jpg

siyah beyaz hoş ama tesettürlüsünüz galiba?tesettürlüyseniz çok güzel kombin yapmışsınız.

siyah beyaz hoş ama tesettürlüsünüz galiba?tesettürlüyseniz çok güzel kombin yapmışsınız.

Sağol canım, tesettürlü değilim, çok derli toplu görünüyor galiba kıyafetim kaydirigubbakcemile3

ÇENEBAZ ıcındekı beyaza bayıldım canım ,guzel kombın

Sağol canım, şimdi aklıma geldi, burda nerden alındıklarını da yazıyorduk değil mi :KK1:
O beyaz gömleği Herry'den almıştım, pantalonu hatırlamıyorum, ceket Batik, kazak Bershka, ayakkabılar Onon'dan...

xzgi; Seni bugün, diğer topikte de gördüm. Elbisenin modelini tam anlayamadım ama ayakkabıların çok klas duruyor.
Çenebaz; Kombinini çok beğendim. Gömleğinin aynısından, ayakkabılarının ise benzerinden bende de var.

xzgi; Seni bugün, diğer topikte de gördüm. Elbisenin modelini tam anlayamadım ama ayakkabıların çok klas duruyor.
Çenebaz; Kombinini çok beğendim. Gömleğinin aynısından, ayakkabılarının ise benzerinden bende de var.

Aaaa öyle mi kaydirigubbakcemile5
Ben çok beğenerek almıştım, zevklerimiz uyuyor demek ki sositososito

Aaaa öyle mi kaydirigubbakcemile5
Ben çok beğenerek almıştım, zevklerimiz uyuyor demek ki sositososito

Evet canım, zevklerimizin uyduğunu, senin deri yelekli kombinini görünce anladım. O kombinini de çok beğenmiştim. Özellikle de yeleğini... (ben tam bir yelek hastasıyım)

X