'Pembe Kombin'... KK Hanımlarının Moda Köşesi

geceyeli amma süslü kokos hatunmusun heee
canim bir ricam olacak kiyafetleri serip cekmen mümkünmü ?? anlamak acisindan
hepside cok güzel gözüküyorlar

geceyeli amma süslü kokos hatunmusun heee
canim bir ricam olacak kiyafetleri serip cekmen mümkünmü ?? anlamak acisindan
hepside cok güzel gözüküyorlar

teşekkür ederim selayım utandırdın beni:kedi:selayım yarın çekeyim günüz ışık daha iyi çok parlıyo gece ben şu foto çekme olayını öğrenemedim daha:sm_cool:

hanturksum,dişiliği tescillimzemuszemus
teşekkür ederim canımın içihihoyyyt
albüme koyucam sansürleyip bu akşam:smiley-cool:
ama ben senin albümünü göremiyorum kiii bilmiyorumkismile
selayhusum tuniğin akkabıların çok güzeeeel üstünde görmüştük galiba di mi bunu ama çorapla çok hoş durur hakkaten
gecekuşu canım iki kombinin de çok hoş olmuş ilkinde çook açık gri bi mus çorapla düşündüm ben hem koyu grinin etkisini kırarmış azcık pomponlu kazak çok şirin
livim bayıldım kombinine canım bluz ceket çok güzel ceketi kaça almıştın
bu arada tarzını çok beğeniyorum senin ben de böyle giyinmeyi seviyorum ama daha renkli kombinlerini de görmek isterim senin ben
aprilım ben göremiyorum senin rsimleri canım yaa daha sonra tekrar bakıcam
gnydn mor hırka çok hoş ama bu kombinde olmamış sanki canım hem pantolonun rengin hem bluze hem kahverengi bot ve kemere uymamış gibi geldi bana kremli bi hırkayla denesen nasıl olurdu acaba
çokmasum ilk kombini çok beğendim ikincide bluzle ayakkabılar bence de uyumsuz olmuş canım
geceyeli çok beğendim canım kombinlerini ayakkabılar çanta bluzler çok hoş görünüyo ama modeller hiç belli olmuyor keşke açıp da koysaydın
bi de günlük giyemiyorum dediğin kıyafetlerin bunlarsa çok normal tatlım tabi aşkı memnudaki köşkte yaşamıyosan

Son düzenleme:
hanturks allah iyliğini versin kahkahamı annemle babam oturma odasından duymuşlar yok köşkte yaşamıyorum günlük değil bunlar kokoş olan üç kıyafetim düğünlük bunlar yani herbirini birinin düğününde felan almıştım başka da öldürsen yok :roflol:

selayyyy delikafadulden süperrrrrr
bunun bi benzeride bende var hatırlarsan.krem ama :lepi: sana eminm çok yakışıyodur canımm

aprilimçook merak ediyorum fotolarn gözükmedi bende

livimm yarım hırkayla daha çok begendim :lepi: sevdigim için sana da yakışcagından eminm yerimseniben

cok masum canım ilk kombine bittim öldümmm :lepi: sade ve hoşş babet kot bluz çanta tam benlik.benm tarzm Şeniz

Bu arada pati`nin kürklü kombinine bayildimmm...

teşekkr ediyorum canumm ŞenizŞenizŞeniz

gnydnn canımm uyumun süper olmuş :lepi:
çizmen kemerin tam not yerimseniben morda cesaret rengidir aklinialirimsmile
tarzını az buçuk ögrenmş oldum devamını bekliyorum canımm yerimseniben

gece yeli canım topiğimzin kokoşu ilan ediyorum seni :lepi: parlak ayakkabılar tüllü bluzlar hihoyyyt

gece kusummmm ekledin mi balım sennnn
ilkine bayıldım amaaa :asigim: çizmen çok güzel bebeim :1hug: çantan filan herşeynde uyumlu süpersn Şeniz

yazlık kombin hepsi dolabımı toplarken çekivereyim dedim
canım kombinini çok beğendim diğerleride güzelmiş. ayakkabıların nerden?
canım teşekkür ederim ten rengi ince çorap giymiştim benbayanssulusmile

evet ekledim canımmmm bayanssulusmile teşekkür ederimmm daha güzelleri senin olsun inşallahhkaydirigubbakcemile3

patimm opuyorumnanaktan

Gece kuşum istanbuldan almıştım onları oliviumdan ama hangi mağazasıydı bilemedim:kedi:

livimm yarım hırkayla daha çok begendim :lepi: sevdigim için sana da yakışcagından eminm yerimseniben

Oyyyyy meleğimmmm çok teşekkür ediyorum olumunekankayizsmileama aynı olan hiçbirşey yok karıştıdın galiba tatlım bilmiyorumkismile2 resimide koyayım dedim tekrardan opuyorumnanaktan

livim bayıldım kombinine canım bluz ceket çok güzel ceketi kaça almıştın
bu arada tarzını çok beğeniyorum senin ben de böyle giyinmeyi seviyorum ama daha renkli kombinlerini de görmek isterim senin ben

Tatlım çok sağol inan hiç hatırlamıyorum gülüm .

Geceyeli çok şık giyiniyorsun ışıl ışıl ..

Son düzenleme:
eskisi kadar kk da vakıt gecıremıyorum
tek tek yorum yapamıcam hepınız harıkasınız kızlar
lıvım ama sana ayrıyetten bayıldım :asigim:

ahh ahh nerde hergun kombın ekleyen ezgı
telaslarımı atlatayayım bende koyucam sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…