- 6 Ağustos 2010
- 3.382
- 59
-
- Konu Sahibi __TanRIcA__
geceyeli kombinler çok güzel ve çok kokoşlar canımbayanssulusmile
geceyeli amma süslü kokos hatunmusun heee
canim bir ricam olacak kiyafetleri serip cekmen mümkünmü ?? anlamak acisindan
hepside cok güzel gözüküyorlar
ama ben senin albümünü göremiyorum kiii bilmiyorumkismile
hanturksum,dişiliği tescillimzemuszemus
teşekkür ederim canımın içihihoyyyt
albüme koyucam sansürleyip bu akşam:smiley-cool:
Bu arada pati`nin kürklü kombinine bayildimmm...
canım kombinini çok beğendim diğerleride güzelmiş. ayakkabıların nerden?
canım teşekkür ederim ten rengi ince çorap giymiştim benbayanssulusmileama ben senin albümünü göremiyorum kiii bilmiyorumkismile
selayhusum tuniğin akkabıların çok güzeeeel üstünde görmüştük galiba di mi bunu ama çorapla çok hoş durur hakkaten
gecekuşu canım iki kombinin de çok hoş olmuş ilkinde çook açık gri bi mus çorapla düşündüm ben hem koyu grinin etkisini kırarmış azcık pomponlu kazak çok şirin
livim bayıldım kombinine canım bluz ceket çok güzel ceketi kaça almıştın
bu arada tarzını çok beğeniyorum senin ben de böyle giyinmeyi seviyorum ama daha renkli kombinlerini de görmek isterim senin ben
aprilım ben göremiyorum senin rsimleri canım yaa daha sonra tekrar bakıcam
gnydn mor hırka çok hoş ama bu kombinde olmamış sanki canım hem pantolonun rengin hem bluze hem kahverengi bot ve kemere uymamış gibi geldi bana kremli bi hırkayla denesen nasıl olurdu acaba
çokmasum ilk kombini çok beğendim ikincide bluzle ayakkabılar bence de uyumsuz olmuş canım
geceyeli çok beğendim canım kombinlerini ayakkabılar çanta bluzler çok hoş görünüyo ama modeller hiç belli olmuyor keşke açıp da koysaydın
bi de günlük giyemiyorum dediğin kıyafetlerin bunlarsa çok normal tatlım tabi aşkı memnudaki köşkte yaşamıyosan
gece yeli canım topiğimzin kokoşu ilan ediyorum seni :lepi: parlak ayakkabılar tüllü bluzlar hihoyyyt
gece kusummmm ekledin mi balım sennnn
ilkine bayıldım amaaa :asigim: çizmen çok güzel bebeim :1hug: çantan filan herşeynde uyumlu süpersn Şeniz
patimm opuyorumnanaktan
Gece kuşum istanbuldan almıştım onları oliviumdan ama hangi mağazasıydı bilemedim:kedi:
off uzaktaymış zati gidemem papi almaya taa oralara:roflol:
livimm yarım hırkayla daha çok begendim :lepi: sevdigim için sana da yakışcagından eminm yerimseniben
livim bayıldım kombinine canım bluz ceket çok güzel ceketi kaça almıştın
bu arada tarzını çok beğeniyorum senin ben de böyle giyinmeyi seviyorum ama daha renkli kombinlerini de görmek isterim senin ben
Gece yeli kız tam kalemimsin şıkır şıkır kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
[/QUopuyorumnanaktanolumunekankayizsmileCanımm