Bende seni çok seviyorum lokumum benim Şeniz Şeniz inşallah ya sen gelde keyif yaparız ne güze olur olumunekankayizsmile :lepi: anladım bende annemle babama derim bunu hep ne yapıyorsunuz diye işin sırrı açıklandı yani opuyorumnanaktan
gel be sende bir gün ayarlada nasılsa kızında burada yeriz balık ekmekleri burada :lepi: opuyorumnanaktan
:roflol: Bizde hep çocuklar gidince ediyle büdü kaldık yine deriz
Bu durumda ben büdü oluyorumsırnaşık şey
Çocuklar büyüyünce öyle
Bizdede aynı durum yani edi büdü meselesi yerimseniben
Çocuklar büyüyünce öyle
Allah edilerimizi başımızdan eksik etmesin
Kimleri görüyorum efendim barçom lokumum benim opuyorumnanaktan seni görmek çok güzel burada :lepi: çok beğendiğim çok sevdiğim dostlarımdan birisin biliyorsun sen zaten yüz yüze görüşme şansımız olmadı hiç ama telefonda sesini bile duymak çok güzeldi.
Kadıköy yapacaz biliyon sen geldiğin zamansen sinem gül esmerimde gelecek inşallah balık ekmek yiyecez hep beraber :lepi: olumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile3
Edi hikayesini hep merak etmişimdir nerden çıktı bu edi ismi ..vereliniortak
Biliyorsun öyle bir hal aldıkı hepimiz edi demeye başladık sıırı nedir yaaaa opuyorumnanaktan
CANIM BENİM Şeniz
Bende seni çok ama çok seviyorum
Sanki uzun yıllardır seni tanıyormuş gibi hissediyorum,İnşallah birgün gelecek
Yüzyüzede görüşeceğiz:lepi:
Edi ismi:roflol:
Biz eşimle çocuklar gidince
Ediyle Büdü kaldık yaa oradan çıktı:roflol:a.s
yerimsenibenyanılmamışım ben mikemelsinnnnn sende benim canımsın opuyorumnanaktanCanım Canım gelmişŞeniz
Bugüne kadar her zaman yanımda oldunuz
Flaş ekibinin bende çok ayrı bir yeri var
İyiki bende seni tanımışım canım
kendimde beğenmediğim huyum
Mükemmelliyetçi huyum
Bu yüzden kendimi çok yoruyorummafoldumben
geliyorum ama oruç ayında toplu geliyorumuzzz camileri gezmeyeeeyerimseniben
Bende seni çok seviyorum lokumum benim Şeniz Şeniz inşallah ya sen gelde keyif yaparız ne güze olur olumunekankayizsmile :lepi: anladım bende annemle babama derim bunu hep ne yapıyorsunuz diye işin sırrı açıklandı yani opuyorumnanaktan
gel be sende bir gün ayarlada nasılsa kızında burada yeriz balık ekmekleri burada :lepi: opuyorumnanaktan
:roflol: Bizde hep çocuklar gidince ediyle büdü kaldık yine deriz
Bu durumda ben büdü oluyorumsırnaşık şey
günaydın ancak gelebildimablam eşin ne doktoru
Merhabamerhaba hayırlı olsun koltuğunuz.sizin gençlik resimlerinizi görmüştüm topikte çok güzelmişsiniz eminim ki hâlâ öylesinizdir gerçekten size hayran kalmıştım:kedi: sizin gibi güzel olmak için ne yapmalıyımboshayallersmile
merhaba koltugunuz hayırlı olsun:)bir soruda ben sorayım 3 kelime ile nasıl tanımlarsınız kendinizi?
Bunun için Nostaljik Fotoğraflarımız Paylaşalımmı bölümüne bakman gerek canımben de görebilirmiyim o güzel gençlik resimlerinizi bilmiyorumkismile
ben facebooktan gördüm bütün resimlerini ve bir kez daha hayran kaldım :asigim:
İnşallah ablacığım2 tane dünya güzeli ablam
Birisiyle yani ank06 ile yüzyüze gelem şerefini yaşadıma.s.opuyorumnanaktan
Ama Barçman ablam gelirsen İstanbula görmek istiyorum seniiiii
Ben eskiden Leerenim ablayla karıştırıyordum sizi
Onunlada tanışmıştık
Maşallah tam bir İstanbul hanımefendisi diyordum
Meğer İstanbullu değilmiş ama nasıl zarif bir insan anlatamam boshayallersmilebelki tanışıyorsunuzdur
Eşide çok iyi çok kibar bir insandı
Hatayda yaşıyor ben de oraya taşındı diye üzülmüştüm:kedi::kedi:
Umarım birgün yüzyüzede görüşme fırsatımız olur:Saruboceq:a.s.
tatlım Mükemmel olan ben değilimyerimsenibenyanılmamışım ben mikemelsinnnnn sende benim canımsın opuyorumnanaktan
olumunekankayizsmile
geliyorum ama oruç ayında toplu geliyorumuzzz camileri gezmeyeeeyerimseniben
kızıma belkide görmeden gelirim poragram bana göre değil saat saat ayarlanmışşşsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni