Evet Buradada hem balkonumun hemde bahçemin fotoları mevcut
Çiçekler ve ağaçlar benim için çok önemlidirbuyrunnnnnnnnn
Hoşgeldin ablacığımŞenizBarçman ablacım ...Şeniz seni gördüğüme çok sevindim bu koltukta.Konun bitmeden yetiştim nihayet
Bi soru da benden gelsin eğer sorulmadıysa tabi sempatiksalakcinni
Güzelliğinizi borçlu olduğunuz bir iksir var mı şöyle sihirli olanından bayanssulusmile
Hoşgeldin ablacığımŞeniz
Ah nerede
Keşke öyle bir iksir olsada kullansamyerimseniben
pişman olduğunuz ''keşke yapmasaydım'' dediğiniz şeyler var mı?
Soruldu mu bilmiyorum barçman abla aklıma gelen bi kaç soru da benden olsun.
Hayatında en önemli olan 2 kişi kim ve neden?
Hakkında çok fazla bilgim yok ama anne ise anneelik nasıl bi duygu kelimeler ile ifade edbilir misin?
Çoğu zaman evdede bakımlıyımdırablacım bize hep güzelliği çağrıştırıyorsun
evde de bakımlı mı gezersin yoksa eşofmanları çeker oturur musun?
TeşekkürlerŞenizHoşbulduk ablacım Şeniz
Demek iksir miksir yok..herşey kendiliğinden.
Birkez daha demeden geçemeyeceğim ;rabbim sen nelere kadirsin...Özene bözene yaradılmışsın ablacım.Nazar değmesin maşallah
Başka bir soru sorayım o zaman..Evine severek büyük bir istekle aldığın en önemli eşya nedir...?a.s.
Çoğu zaman evdede bakımlıyımdır
Özellikle renk uyumu takıntım vardır Temizlik yaparken bile giydiğim kıyafetin renk uyumuna dikkat ederim
Ama bazen evde eşofmanlarlada dolaşabilirim Ama hafif makyajımıda yaparım:roflol:
Ruhumda biraz kokoşluk var
Yardımcı almıyorum ablacığımtam tahmin ettiğim gibibayanssulusmile
ablacım evine yardımcı alıyor musun yoksa herşeyi kendin mi hallediyorsun?
CANIM BENİM ŞenizKimleri görüyorum efendim barçom lokumum benim opuyorumnanaktan seni görmek çok güzel burada :lepi: çok beğendiğim çok sevdiğim dostlarımdan birisin biliyorsun sen zaten yüz yüze görüşme şansımız olmadı hiç ama telefonda sesini bile duymak çok güzeldi.
Kadıköy yapacaz biliyon sen geldiğin zamansen sinem gül esmerimde gelecek inşallah balık ekmek yiyecez hep beraber :lepi: olumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile3
Edi hikayesini hep merak etmişimdir nerden çıktı bu edi ismi ..vereliniortak
Biliyorsun öyle bir hal aldıkı hepimiz edi demeye başladık sıırı nedir yaaaa opuyorumnanaktan
Kimleri görüyorum efendim barçom lokumum benim opuyorumnanaktan seni görmek çok güzel burada :lepi: çok beğendiğim çok sevdiğim dostlarımdan birisin biliyorsun sen zaten yüz yüze görüşme şansımız olmadı hiç ama telefonda sesini bile duymak çok güzeldi.
Kadıköy yapacaz biliyon sen geldiğin zamansen sinem gül esmerimde gelecek inşallah balık ekmek yiyecez hep beraber :lepi: olumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile3
Edi hikayesini hep merak etmişimdir nerden çıktı bu edi ismi ..vereliniortak
Biliyorsun öyle bir hal aldıkı hepimiz edi demeye başladık sıırı nedir yaaaa opuyorumnanaktan
AYYY AYYY KİMLER PEMPE KOLTUKTA OTURMUŞŞŞ BİZİM FLAŞ HATUNU BEN SANA NE SORAYİMKİİİİ SEN ZATEN MİKEMİLSİNNNNkaydirigubbakcemile5 FLAŞIN GÜZEL GACISIII SENİ ÇOK ÇOK SEVİYORUM
HANİ Bİ GİDİP Bİ GELMELERİN VAR YAAA KK DE, BENİ ÇOK ÜZÜYORDU İYİKİ SENİ FLAŞDA TANIMIŞIM ABLAMMM......
YALNIZ Bİ SORU SORMAK İSTİYORUMMM KENDİNDE BEĞENMEDİĞİN HUYUN NEEE,,
Canım Canım gelmişŞenizbarçman sana bu güzel koltukda güzel keyifli günlerrrr
CANIM BENİM Şeniz
Bende seni çok ama çok seviyorum
Sanki uzun yıllardır seni tanıyormuş gibi hissediyorum,İnşallah birgün gelecek
Yüzyüzede görüşeceğiz:lepi:
Edi ismi:roflol:
Biz eşimle çocuklar gidince
Ediyle Büdü kaldık yaa oradan çıktı:roflol:a.s
yerimseniben İNŞ HANDANIM İNŞ KADI KÖY SEFASI VE BALIK EKMEKK AYYY NE GÜZELLLLL ÖPTÜM BİTENESİİİopuyorumnanaktan