Pembe Koltuk Konuklarını Ağırlıyor...

Barones unuttuğun ama hatırlamak isteyipte bir türlü hatırlayamadığın bir telefon numarası varmı? yani amigdalanda kaybolmuş gitmiş biri :roflol:

unutmak istemediğim hiçbişeyi unutamam. unutmak istediğim şeyide unuturum gider . sempatiksalakcinni

Nerdesin Barones ???

bunuda soru olarak alırsam:
ankaradan kuzenim geldi.teyze kızı. onu ziyarete gittik ailecek. davetiye götürdük bolcana.çay içtik tatlı yedik geldik sempatiksalakcinni

selam canım,bende seni yorumlarından severek takip ediyorum.çok olgun ve çok mantıklısın.ayrıca espirilisin.seni tebrik ederim.eminim eşinle hoş bir çift olacksınız.bende şöyle sorayım:kaç çocuk istersin??????

selam canım,bende seni yorumlarından severek takip ediyorum.çok olgun ve çok mantıklısın.ayrıca espirilisin.seni tebrik ederim.eminim eşinle hoş bir çift olacksınız.bende şöyle sorayım:kaç çocuk istersin??????

çok teşekkür ederim :kedi:
ben çok çocuk istiyorum aslında.gücümün yettiği kadar çocuk yapmak isterim. maddi durumum el verirse evlatlık almak isterim. çocukları bende sevgilimde çok seviyoruz.bakalım allah ne verecek boshayallersmile

en çok izleyipte etkilendiğin film ve okuyupta en çok etkilendiğin kitap hangisidir???

sağlıcakla kal...

esaretin bedeli filminden çok etkilendimdi :)
semerkant beni çok etkilemiştir.simyacıda öyle.. çocuksu heyecanımı yitirdim kitaplara karşı uzun süredir kitap okumuyorum. :çok üzgünüm:

öperim sende sağlıcakla kal ...

hayatta keşkelerin neler? akannehir
keşke dediğim şeyler elbette var ama keşkelerle kendimi tüketmektense hakkımda hayırlı olanın yaşadığım olduğunu kabul ederim keşke demem böylece..
yinede okul hayatımla ilgili keşkelerim var ...

iyiki baronesi seçmişim sağolsun her soruya samimiyetle cevap veriyor.haftaya yine senimi oturtsak ne dersin ecinnili?

otururum kız ne demek aşkolsunbayanssulusmile
yanlız pembe koltuğu çek beğendim ilk sayfadaki. onu ne zaman yolluyonuz adresime sabırla bekliyorum sempatiksalakcinni

ya bişey sormak istemiyorum sana
çünki ne sorsam verecek bi cevabın var
seni kıstırmak mümkün değil
geçerken dost selamı vermek istedim
Allah'ın cinlisisempatiksalakcinni
kızım yok senin gibi özü sözü bir dediğinin arkasında durabilen
bazen sert bazen eserli bazen inanılmaz koruyucu ve merhametli
seviyorum seni doğru bildiklerinin arkasında durmayı başarabilen cinli
yeri geldiğin de kafa tutmayı seven barones
gerçek hayatta dost olmayı isteyeceğim türden afet:asigim:
herşey gönlünce olsun gülüm
kocaman yüreğinden öpüyorum seni

ya bişey sormak istemiyorum sana
çünki ne sorsam verecek bi cevabın var
seni kıstırmak mümkün değil
geçerken dost selamı vermek istedim
Allah'ın cinlisisempatiksalakcinni
kızım yok senin gibi özü sözü bir dediğinin arkasında durabilen
bazen sert bazen eserli bazen inanılmaz koruyucu ve merhametli
seviyorum seni doğru bildiklerinin arkasında durmayı başarabilen cinli
yeri geldiğin de kafa tutmayı seven barones
gerçek hayatta dost olmayı isteyeceğim türden afet:asigim:
herşey gönlünce olsun gülüm
kocaman yüreğinden öpüyorum seni

böyle görmen beni çok mutlu etti :kedi:
duygulandım mafoldumben
çok teşekkür ederim zeynebim tüm güzel dileklerinin milyarlarca katını allahım sana versin Şeniz

soru sormaya geldim :1closedeyes:

şu anda üzerinde ne var :jeyyar:

gel sor alsanaalsanasmile
üzerimde heyecan, stres ve evden ayrılışın ağırlığı vareyvahedigeldismile
üzerimde beyaz bluzum altımda yeşilli bi capri var.. ayağımda mor çoraplarım, pembe puntiflerim var. kafamdada tüm bu kargaşada iğreti duran şıkından bi tokam var.alsanaalsanasmile

senin üstünde ne var esmer garısı aha bende bunlar var:delphin:

gel sor alsanaalsanasmile
üzerimde heyecan, stres ve evden ayrılışın ağırlığı vareyvahedigeldismile
üzerimde beyaz bluzum altımda yeşilli bi capri var.. ayağımda mor çoraplarım, pembe puntiflerim var. kafamdada tüm bu kargaşada iğreti duran şıkından bi tokam var.alsanaalsanasmile

senin üstünde ne var esmer garısı aha bende bunlar var:delphin:

bu senin koltuğun bacım biz sana sorcez.
benim üstümde bişey yok, arındım herşeyden, attım fazlalıklarımı :1closedeyes:

Back