adamın psikolojisiyle bu kadar oynamaaaaakaydirigubbakcemile3mini minnacık örümcek oluğa tırmandı
yağmur yağdı örümcek aşşa yuvarlandııııı
sonra güneş açtı oluğu kuruttuu
mini minnacık örümcek yine oluğa tırmandıı
sevdim bu şarkıyı kankaaa
ama en çokta seni bgn kocik diyoki
alya duanı çokmu özledin
bende içlenerek evet dedim (bide kızarak)
kanka vicdan azabı çekiyo benden demesi :jeyyar:
bi sonraki burdur turunda gelmem an meselesi
biz anadolu yakasındayız onunkiler hep avrupada..aybike cim demişsin ya ailemin olduğu ilde yaşamak isterim bende bunu çok isterdim ama bizim açımızdan imkansız gibi bişey bu durum
eşinin ailesine yakın mısın istanbul da?
birde alya ya hep sen mi bakıyorsun acil çıkman gerektiğinde felan ne yapıorsun?
eşimi evlenden önce tanıyordum 4 yıl kadar hemdeAybikecim bi sorum daha olucak
anladığım kadarıyla eşinle önceden tanışmıyodunuz. peki onun doğru kişi olduğuna karar vermene sahip olan şeyler neler oldu?
onun hangi özellikleri işte "işte budur" dedirtti?
alyaduanin annesi,
Mrb Canim. biz daha pek tanismiyoruz ama ilk adimi burda atalim dedim :)))
birkere seni hep takip ediyorum ve nickin inanilmaz hos :)) ( alyaduaninannesi) :))
sorumu sorayim smdide :
Alya dua nin anlami nedir?
nerden geldi aklina bu isim ( cünki cok güzel)
kac yasinda evlendin?
ve bi arkadasin da sordugu gibi bende soruyorum,
kiyafetlerini gösterip nezaman show yapacaasun bislere =)))
Öpüyorum kocaman, senide alyaduayida =)
olmaz olur mu..
okulda ilk kapanan bendim ve benden sonra 3 kişi daha kapandı
bu da daha çok tepki çekmemize neden oldu
önce sınıf öğretmenim çok üstüme geldi ailen seni zorla kapatıyor gel bana anlat herşeyi devlet seni onlardan alsın fln
konuştum anlattım gerekten ne kadar büyük bi aşkla tutunduğumu görünce zorunlu yüzme derslerini öne sürdü o olmadı aile birliği toplandı babamı taciz edip yıldırmak istediler neler çektik yazamayacağım kadar uzun
daha sonra bi kamp meselemiz oldu ve o olaydan sonra okulu bırakma kararı aldım
günlerce düşündük babamla okulu yarım bırakmamı istemiyordu
Türkiyede okumak istermisin teklifiyle uçarak geldim
gerçekten güzel gezilip görülmeliAybikeciğim biz Merzifonda oturuyoruz.Amasyanın ilçesi.Üniversiteyi Amasyada okuduk eşimle.Ben de çok severim bu vadi şehrini,çok mistik bir hali vardır.Etrafını saran kayalar ana kucağı misali korur sanki insanı bütün fenalıklardan.Hem hayalimdeki mesleği hem de eşimi hediye etti bu şehir bana,daha ne olsun...
Canım bir de bloguma ulaşabildiniz mi,kaybolmuştunuz ya.
özellikle takıntım yok ipek olması önmli sadecebaşörtüde hangi markayı tercih ediyorsun?
eşinle aranda kaç yaş var?
üzüm çekirdeği yağı kullanıyoruz ailecekDayanamadım bir kaç soru daha sorucam izninle
Cildin için kullandığın doğal ürünler varmı yağlar vs..
Diyet yada spor yaparakmı verdin doğum kilolarını. 1,70 54 kilo aslında süper.
Çok sıkıntıya girdiğinde yaptıgın okuduğun özel bir dua yada bişey varmı.
Bloğunu takip ediyorum çok güzel ama birazda değişik yemek tariflerin varsa paylaşırmısın.
Gerçi bloğ alyanın ama ufak sırlar verirsen pasta börek yemek konusunda bizede fikir olur.
giyim kuşammrblar
en çok ne için para harcarsın?
hediye almaktan mı vermektenmi daha çok mutlu olursun?
mardin-urfatürkiyede en merak ettiğin görmek istediğin şehir?
:kedi:özel mesaj kutusunu niçin boşaltmıyor sunuz?kaydirigubbakcemile3hihoyyyt
amin güzl duanız için teşekkür ederimMerhaba alyaduanınannesi :)
Maşallah sana,kızına,ailene.Rabbim bir ömür huzurunuzu,ağzınızın tadını bozmasın inşallah
Kapalısın ve giydiklerini kendine yakıştırıyorsun.Evde başın açık mı olur? Birini ağırlayacakken yada beklenmedik bir misafir geldiğinde tedbirini nasıl alırsın?Çember (yada yazma) takar mısın mesela ? :) Yoksa evde de her daim bir yere gidecekmiş gibi şık mı ol:ursun?Ev hallerini merak ettim.Sağlıklı,huzurlu günler diliyorum.
amin!eşimi evlenden önce tanıyordum 4 yıl kadar hemde
ozamanlar "abi"diyodum yanlız kaydirigubbakcemile3
çok düzgün taktir ettiğimiz biriydi çevrede sevilen sayılan
günümüzde biçok kişinin kaybettiği "utanma-yüz kızarma" huyu vardı çok hoşuma giden
oturmasını kalkmasını konuşmasını herşeyni biliyordum
ama karar vermemde etkin olay "istiharem di"
teşekkür ederim her soruma verdiğin içten cevaplar için aybikecim.. Rabbim yuvanızdan huzuru eksik etmesin... Alyacıkla sağlıklı, huzurlu mutlu bir ömür sizin olsun inşallah... :Saruboceq:
böyle mutlu güzel bir yuvanın darısı tüm bekar kızlar v bana inşallah :Saruboceq:
Ortak özelliklerimiz var senle, başta mesleğimiz kaydirigubbakcemile5 fırsat olursa yüz yüze tanışmayı çok isterim...
türkiyede okumak zor olmadi mi? sonucta yurt disinda basladin okula - oranin okul sistemi farkli ..
bende türkiyede okumak isterim ama türkcem bile yetersiz
kusura bakma cok soru sordum rahstiz ettim ama merak ettigim bisey daha var bilmiyorumkismile sykytili anlarinda yada hacet icin hangi dualari okursun :asigim:
a.s.
a.s.
cevabin icin cok tskler aybikecim .. a.s.
sen bi hafta daha mi otursan kolukta .. sordukca sorasimiiz geliyor aklinialirimsmile aklinialirimsmile
24 yaşındayım demişsiniz. 86 doğumlu musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?