Pembe Dolap

beyaz kelebek güle güle giy ayakkabılarını spor ayakkabılarını daha çok beğendim...

teşekkür ederim kızlar yorumlarınız içina.s.

beğenmenize sevindimmhihoyyyt

cooooook güzel ciciler almissiniz yaaa güle güle giyinin
bende yeniler aldim aksam evden eklerim :)))

Kızlar şimdi bunu internetten aldım nasıl sizce, ben pek dolgı topuk sevmem ama modaya uycaz artuk -tatlicadiarzu-

bunu da almayı düşünüyorum ama karar veremedim sizce nasıl bana fikir verin

ben mavileri çok beğendim canım...çok şirin...hihoyyyt

beyazları beğenmedim pek

birde bunu aldım beyaz haricinde fistday arkadaşımızın önerdiği siteden aldım tam aradığım renkk pazar pazar evdeyken bile masrafa girdim yawww -tatlicadiarzu-

Ponus aldığın ayakkabı çok güzel ama maviye pek içim ısınmadı.ancak ayakta görmek gerek.böyle yanlış karar verebilirim.o yüzden sen beğendiysen al

ponus beyazı özellikle sevdim. güle güle kullan. firstday in önerdiği site dediğin neresi?? merak yaptım da =)

ponusum ayakkabilarin cok güzel güle güle giyin
bunlarda benim yenilerim

ekledigim son ebise üzerimde sanki biraz tuhaf durdu gibi ama yinede aldim, boyundan askili ve dökümlü oldugu icin sanki bol gibi falan, bir gün giyinip gösteririm size fikirleriniz icin

hulicim pek tatlılar
ponus zeksi şeler almışın gene
beyaz melek patilerin çok güzel ama spor ayakkabıya dikkat et aynısını ablama aldırdım az önce nike geri gönderdik. ufacık bi çarpmada ön taraf açıldı mahvoldu.

Şeniz Şeniz teşekkürler tatlım, sitede çok güzel şeyler var, bak istersen kesin sende alırsın kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…