gömlekle ilgili olanları okudum çok üzüldüm valaaa
hırka nası olmuş o damı berbat
geçen hafta bunu aldım netten -tatlicadiarzu- çok teredüt ettim ..ben çok zor seçerim bazı şeleri kaydirigubbakcemile3 şıngım şıngım giyindimde takabilceim bi saat olsun istedim ..
elime geçtiinde çok beendim :asigim:
[/URL][/IMG]
küçükmüş baya..
bide ebiş demiştiki ben minyon tipliyim bana bile küçük geldi
göynek zaten rezalet- ti !!!
ben allahtan iade etmiştim süprizzzzz
orcin mi la bu saat
göselmiş ama beyaz olaymış keşkem ben sarı heeç sefmiyim :1closedeyes:
hepsı cook guzel kızlar gule gule kullanın bıde nereden aldıgınızı ve fıyatta yazsaydınız keske begendıklerımızı alma ımkanımız olurdu:1hug:
küçükmüş baya..
ÜHÜHÜHHÜÜHÜHHÜH senağlamasenağlamasenağlama HIRKAM RESIMDE KININ AYNIU BELKI AMA RESIM EKLEDIM KIZLAR NASIL DURUYO SIZ OSLEYIN KALCA YA KADAR GIBI DURMUYOMUUU M BEDEN ALDIM BENIM BYUM 1,70 KILOM 55 YANI YAZIFIM BEN AMA OKADAR KUCUK OLDU KI BOLERA GIBI OLDU :s:s: ::(((((((((((((
KOLLAR DIRSEGIN UZERINDE AYYY NE BILIM A OFF BI ACCEMELIKTIIIII
küçükmüş baya..
ÜHÜHÜHHÜÜHÜHHÜH senağlamasenağlamasenağlama HIRKAM RESIMDE KININ AYNIU BELKI AMA RESIM EKLEDIM KIZLAR NASIL DURUYO SIZ OSLEYIN KALCA YA KADAR GIBI DURMUYOMUUU M BEDEN ALDIM BENIM BYUM 1,70 KILOM 55 YANI YAZIFIM BEN AMA OKADAR KUCUK OLDU KI BOLERA GIBI OLDU :s:s: ::(((((((((((((
KOLLAR DIRSEGIN UZERINDE AYYY NE BILIM A OFF BI ACCEMELIKTIIIII
kalçaya kadar gibi duruo ..kollar kısa belli..ben severim öle ama boyu hakket kısamı
beğenmedini söledinmi
kalçaya kadar gibi duruo ..kollar kısa belli..ben severim öle ama boyu hakket kısamı
beğenmedini söledinmi
YOK YAA SOLEMEDIM SOLESEM NE OLCAK ONLAMI UGRASICAM DEDIM AMA 37 TL GITTIII YANI GIRDI GOZ GORE GORE BBANAA KARGODA VAR 4,30 0OHHHH ODA AYRI BI GIRISTI ZATENEEE BIDER GIYINE BILSEM BARI KISA KADAR KILO FLAN ALSAM GIREMEM YANI KUCUK BI KUZNEIME D.GUNU HEDIYESI FLAN EDERIM HERALDE OLMASSA NAPIM ALLAH CEZLARINI VERDIM AMA BAKIN BEN GG GRAJDAN ALDIM AMA ALDGIM SATICYLA KONUSTUM DDEDIM YANI KANDIRMACA GOMLEK ALDIM KANDIRLDIM DEDIM ONAGORE DEDIM HAKKIMI HELAL ETMIOURM YANI DEDIM HAKKINMI BU OKADAR PARA DEDIM INSANCA KONUSUP SATIN ALDIGKMI SANDIM AMA GELEN URUNDE YINE HUSRAN HAKKIM HARAM OLSUN BEN SOLICEMI SOLEDIM CUNKU SATICIYA YANI BILE BILE SATTI ELINDEKI MALI
geçen hafta bunu aldım netten -tatlicadiarzu- çok teredüt ettim ..ben çok zor seçerim bazı şeleri kaydirigubbakcemile3 şıngım şıngım giyindimde takabilceim bi saat olsun istedim ..
elime geçtiinde çok beendim :asigim:
[/URL][/IMG]
bugün annem bana ciciler aldı hihoyyyt
patient yeşil mi canım rengi ?
bugün annem bana ciciler aldı hihoyyyt
rengi tam çkmamş olabilir kızlar.annem bana almş :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?