Pembe Dolap

ben bugün laptop aldım battım:)
evdekini ablama hediye ettim.
kendime yeni aldım.
p.tesi imf ye başvurucam :)

delikafadulden delikafadulden benim içinde başvur, bende battım bu ay, kredi kartları 1500 tl geldi , maaştan fazla yandı gülüm keten helvaaa

delikafadulden delikafadulden benim içinde başvur, bende battım bu ay, kredi kartları 1500 tl geldi , maaştan fazla yandı gülüm keten helvaaa

o kadarsa seninki borçları takas edelim kaydirigubbakcemile3
ben maaş arıtışıma güvendim epey açıldım 2-3 aya anca toparlarım :)
ama o sitede terlik bulursam alırım sen bi gör kalitesine bak bana haber ver.
ah bu hatun milleti ah :1closedeyes:
baaa alışveriş yassak artık kışın araba alacam gelips eni kaçıracam kaydirigubbakcemile3

[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
kızlar kocacım almış bunlarıda bana internetten sipariş vermiş bayıldım valla....

çok güzeller canım güle güle kullan ..

ben gene bu hafta çoşmuştum bi ara eklerim :)
ondan sonra sizin eklediklerinize bakar iç geçiririm :)

[
kızlar kocacım almış bunlarıda bana internetten sipariş vermiş bayıldım valla....

delikafadulden delikafadulden o çantayı bende beğenmiştim ama almadım, senin nasibinmişş iyi günlerde kullan, mor ayakkabılar da çok güzellllll a.s.

lennn corel bulamadık şöle düşünceli bi koca, kaydirigubbakcemile herşeyimizi kendimiz alıozzz :mymeka: -tatlicadiarzu-

ayy bayıldım hulii elbiselerine...güle güle giy....hihoyyyt

serrasu mor ayakkabıların çok tatlııııııııııdelikafadulden

düşünceliden geçtim koca bulamıyom be kaydirigubbakcemile3

kizlar buda benim yeni cicim kullanimi baya zor ama ögrenicem insallah

olmadi

Son düzenleme:
Z@z@ güle güle kullan canım , o kadar da zor değil, bende de var öğrenirsin hemenn a.s.

Serrasu mor ayakkabılara bittim.Çok hoş.Güle güle giy.Bir de nereden aldığını yazarsan sevinirim canım.İzmir de de olan bir yerdir belki.Ben de mor ayakkabı arıyorum ama babetten başka yok.Babet giyemiyorum bu yüzden bunlara bittim görünce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…