Pembe Dolap

delikafadulden corelllllllllll adresimi bilion dimi kız , o ilk bluzle siyah beyaz şortluyu yollarsınnn , bayıldımmm hepsineee dua et hepsini istemiyomm -tatlicadiarzu-

corel cicilerin süper ii günlerde kullan..
daphnis35 a.s. teşekkürler canım istanbul da flo dan almıştım down town markası hakiki deri 69,90 a aldım....

teşekkürler :ecrin_bebek:
delikafadulden corelllllllllll adresimi bilion dimi kız , o ilk bluzle siyah beyaz şortluyu yollarsınnn , bayıldımmm hepsineee dua et hepsini istemiyomm -tatlicadiarzu-
yolla adresini kuzum şakkıdı
corell çantayıda bana yolla hemen :mymeka:
hangi birinize yollayam durun parçalara ayırıp yollıcam hihoyyyt
corel cicilerin süper ii günlerde kullan..
daphnis35 a.s. teşekkürler canım istanbul da flo dan almıştım down town markası hakiki deri 69,90 a aldım....
teşekkürler canım
corel güle güle kullan cicilerini gri çantan halka küpen güzelmişşş
evet yeni hastalığım gri Şeniz
corel canm çantalarına bayıldm özelliklle :))

:asigim:

ponusum ayakkabilarin cok güzel güle güle giyin
bunlarda benim yenilerim

Huli canım bunlar harika çok sevdim güle güle giy

[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
kızlar kocacım almış bunlarıda bana internetten sipariş vermiş bayıldım valla....

Çok zevkli seçimler yapmış düşünmesi yeter zaten dimi ama güle güle kullan canım

teşekkürler corel cim bende mor sandalet aldım çantacığıma uygun olsun diye ....
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]

Bu renk bu sene moda olacak gibi duruyor keyifle giy inşallah

Corel döktürmüşün canım maşallah çok güzel mavi bonncuklarınada bittim kaydirigubbakcemile2

[/URL][/IMG]

yeni cicilerimmmmm

[/URL][/IMG]

3kuruş fazla olsun taşlı olsun diyenlerdenim...:)))

Son düzenleme:
birde bunu aldım beyaz haricinde fistday arkadaşımızın önerdiği siteden aldım tam aradığım renkk pazar pazar evdeyken bile masrafa girdim yawww -tatlicadiarzu-

madem alıyon neden haber vermiyon:mymeka:
böyle seni mi takip etcem kız topic topic...
gelince bi bak bakalım gözelse biz de alakkk:1rolleyes:

yok ı-ıh viremem..şakkıdı
Anacığımın hedayesi..Hemi de 10 yetaleeee:1closedeyes:

canim hepsi cok güzeller güle güle kullan ve giyin

slm canlarım uzun zamandır yoktum tekrar sizlerleyim bu zaman zarfında aldığım yeni cicilerimi paylaşıyorum sizlerle hepinizi komacanından öpüyorumŞeniz

bu önü
bu da arkası
devamı gelecek:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…