Pembe Dolap

dıptıs tatlım senin ayakkabılarda çok hoş güle güle giy canıma.s.bende polariste bi ayakkabı gördüm yeşil açık sırf iplerden oluşmuş gibi ama arkadan fermuarlı gözüm kaldı 2.dir görüyorum bu kez gittiğimde alayım baridelikafadulden:1hug:

elbise süper tatlım güle güle giya.s.

evet canm mor gibi çkmş kaydirigubbakcemile3
zevklidir aczuk annem
çok saol cnm kaydirigubbakcemile5

Patient ayakkaabın çok şekermiş rengi çıkmasada çok beğendim güle güle giy :))
saol canm benim Şeniz

yine harika şeyler alınmııııışşş kaydirigubbakcemile2

herkes gülerek giysin arkadaşlar! :))

ben de yeni bir ayakkabı aldım...

nisan çok güzel çok şık canım a.s. , ayak numaram 38 hani olmazsa falan bana yollayabilirsin -tatlicadiarzu- :jeyyar:

DıptısDıptıs çok güzel ayakkabı bunlaarrr , bittiim nerden aldım kulama sölesene , güle güle giy canım
nisan. ayağında çok güzel duracağına eminim , çok şık , rengi özellikle , güle güle eskit canım

nisan çok güzel çok şık canım a.s. , ayak numaram 38 hani olmazsa falan bana yollayabilirsin -tatlicadiarzu- :jeyyar:

bunlar da 39 balımmm, :)) gamyoncuiremsu
Çok şık süper görünüyor.ama malesef ben bu topuklara alışamıyorum giyemiyorum

canım ben de öle düşünüyordum, parmak ucu tabanı da hafif yüksek ya, ama giyince şaşırdım, o kadar sağlam basıyor ki yere, titremiyor bile insanın ayağı, çok rahat ettim :) kaydirigubbakcemile5

çok teşekkür ederim canım benim! =)a.s.

Merve ikisininde tipi güzel.ama desen olarak birinciyi özellikle daha çok sevdim :) güle güle kullan canım

kızlar bu ayakkabıları yeni aldım arrow dan....sizce nasıl?sporlarıda yeni aldımhihoyyyt

[/URL][/IMG]

resimleri ceple çektim net değil pek ama

beyazkelebek senin gibi bembeyaz çok güzeller, iyi günlerde giy canım a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…