Pembe Dolap

bencede Allah sonunu hayretsin fındakaydirigubbakcemile
yoksa haciz memurları senin yüzünden teee londralara kadar gelcek tahsilat için:1closedeyes:-tatlicadiarzu-

Yok kızlar yok ben bır daha bole gg sıtesınden laısverıs yapmam resımler cok guzel gelen sey ıgrec oluyoo nefret ettım ya hem param gıttı hem hayal kırıklıgı cırkınlerrr

Yok kızlar yok ben bır daha bole gg sıtesınden laısverıs yapmam resımler cok guzel gelen sey ıgrec oluyoo nefret ettım ya hem param gıttı hem hayal kırıklıgı cırkınlerrr

söledik sana dimi :mymeka: :mymeka:
sakalımız yokki sözümüz dinlensin..
alma o göyneki dedik kötükedihüso

söledik sana dimi :mymeka: :mymeka:
Sakalımız yokki sözümüz dinlensin..
Alma o göyneki dedik kötükedihüso

yok anam yok kafamın dıkıne gıdım ben ole tıpım ıste gomlekde verbat cıktı hırka da yok yanı bole mıgrenclıkkk m beden yazıyo hırka sankı mubarek bebek hırkası bende zayıfım yanı 170 boy 55kılo goren zayıf der m beden aldım mubarek sankı bolero almısım olmuyooooo kandırmaca duzmece ınternetten alıs verıs yapmatınnnnnnn

funnyda o siyahlı elbiseyi nerden kaça aldın bebem bakıyorum bakıyorum çok beğendimm benim dee olsunn ondann yaaaa

sen istanbul da bulursun tabi kuzum ben niğdeye döndün antalyada olsam bende bulurdum nesee yaza inşallah alacam elbise...

corell biz nerden bulacazz kuzummmmm töhhhhhhhhh

bulmak kolayda
ben bütün paralarımı bitirdim :)

sen istanbul da bulursun tabi kuzum ben niğdeye döndün antalyada olsam bende bulurdum nesee yaza inşallah alacam elbise...

bende haftaya antalyalı oluyom
hihihi

kısçeler alnmayın hemen indirime girer haziran sonunda ..
ozaman alırsınız..
antalya didinizde bu arada içim bi hoş oldu
off offffff :asigim:

geçen gün aldım babatlerimi

güle güle giy kısçemm nie banlısın ((

:asigim::asigim: :asigim: :asigim: :asigim:
2.elde görüşelim litfenn :1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…