• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pembe Dolap

geçen hafta bunu aldım netten -tatlicadiarzu- çok teredüt ettim ..ben çok zor seçerim bazı şeleri kaydirigubbakcemile3 şıngım şıngım giyindimde takabilceim bi saat olsun istedim ..

elime geçtiinde çok beendim :asigim:

Son düzenleme:
gömlekle ilgili olanları okudum çok üzüldüm valaaa :delphin:

hırka nası olmuş o damı berbat :delphin:

küçükmüş baya..
bide ebiş demiştiki ben minyon tipliyim bana bile küçük geldi :delphin:
göynek zaten rezalet- ti !!!
ben allahtan iade etmiştim süprizzzzz

geçen hafta bunu aldım netten -tatlicadiarzu- çok teredüt ettim ..ben çok zor seçerim bazı şeleri kaydirigubbakcemile3 şıngım şıngım giyindimde takabilceim bi saat olsun istedim ..

my.php
[/URL][/IMG]

orcin mi la bu saat :delphin:
göselmiş ama beyaz olaymış keşkem ben sarı heeç sefmiyim :1closedeyes:

hepsı cook guzel kızlar gule gule kullanın bıde nereden aldıgınızı ve fıyatta yazsaydınız keske begendıklerımızı alma ımkanımız olurdu:1hug:

küçükmüş baya..

orcin mi la bu saat :delphin:
göselmiş ama beyaz olaymış keşkem ben sarı heeç sefmiyim :1closedeyes:

orcin gülüm... kaydirigubbakcemile2

sarı sefiyom..sarı alyansımla hoş duri kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
küçükmüş baya..

ÜHÜHÜHHÜÜHÜHHÜH senağlamasenağlamasenağlama HIRKAM RESIMDE KININ AYNIU BELKI AMA RESIM EKLEDIM KIZLAR NASIL DURUYO SIZ OSLEYIN KALCA YA KADAR GIBI DURMUYOMUUU M BEDEN ALDIM BENIM BYUM 1,70 KILOM 55 YANI YAZIFIM BEN AMA OKADAR KUCUK OLDU KI BOLERA GIBI OLDU :s:s: :::((((((((((((((
KOLLAR DIRSEGIN UZERINDE AYYY NE BILIM A OFF BI ACCEMELIKTIIIII

küçükmüş baya..

ÜHÜHÜHHÜÜHÜHHÜH senağlamasenağlamasenağlama HIRKAM RESIMDE KININ AYNIU BELKI AMA RESIM EKLEDIM KIZLAR NASIL DURUYO SIZ OSLEYIN KALCA YA KADAR GIBI DURMUYOMUUU M BEDEN ALDIM BENIM BYUM 1,70 KILOM 55 YANI YAZIFIM BEN AMA OKADAR KUCUK OLDU KI BOLERA GIBI OLDU :s:s: :::((((((((((((((
KOLLAR DIRSEGIN UZERINDE AYYY NE BILIM A OFF BI ACCEMELIKTIIIII

kalçaya kadar gibi duruo ..kollar kısa belli..ben severim öle ama boyu hakket kısamı :delphin:

beğenmedini söledinmi :delphin:

kalçaya kadar gibi duruo ..kollar kısa belli..ben severim öle ama boyu hakket kısamı :delphin:

beğenmedini söledinmi :delphin:

YOK YAA SOLEMEDIM SOLESEM NE OLCAK ONLAMI UGRASICAM DEDIM AMA 37 TL GITTIII YANI GIRDI GOZ GORE GORE BBANAA KARGODA VAR 4,30 0OHHHH ODA AYRI BI GIRISTI ZATENEEE BIDER GIYINE BILSEM BARI KISA KADAR KILO FLAN ALSAM GIREMEM YANI KUCUK BI KUZNEIME D.GUNU HEDIYESI FLAN EDERIM HERALDE OLMASSA NAPIM ALLAH CEZLARINI VERDIM AMA BAKIN BEN GG GRAJDAN ALDIM AMA ALDGIM SATICYLA KONUSTUM DDEDIM YANI KANDIRMACA GOMLEK ALDIM KANDIRLDIM DEDIM ONAGORE DEDIM HAKKIMI HELAL ETMIOURM YANI DEDIM HAKKINMI BU OKADAR PARA DEDIM INSANCA KONUSUP SATIN ALDIGKMI SANDIM AMA GELEN URUNDE YINE HUSRAN HAKKIM HARAM OLSUN BEN SOLICEMI SOLEDIM CUNKU SATICIYA YANI BILE BILE SATTI ELINDEKI MALI

my.php
[/URL][/IMG]

Çok güsel çok :nazar:

Dıptıs ayakkabıların çok ilginçmiş canım yeni moda böyle benimde hoşuma gidiyor :) Gömleğinde çok cici.güle güle giyyyyyyyyy

dişlerim gözümede vurdu
herşeyi dişe bağlıyom:)
ilk resimde renk çıkmış
model tatlı ..
rahatsada oh tak ayağına çık

selam kızlar bende yeni keşfettim burayı
aslında öneri almak için bakıyodum burayı gördüm
oğlumun sünneti için pazar günü bu elbiseyi aldım.
benimki ayak bileklerine kadar
sizce buna takı aksesuar olarak ne almalıyım ????
birde elbise altına dore çok şık açık ayakkabı aldım onunda resmini çekip koyarım

116kucuk1c.jpg

rengi tam çkmamş olabilir kızlar.annem bana almş :)))
fotoraf0013.jpg

fotoraf0012d.jpg

mor yada kahverengi gibi görünüyo benimde çektiğimde telefondan böyle değişik renk görünüyo.siyahmış ama bence çok güzell herşeyle uyar siyah güle güle giy canım annende zevkliymiş ahhh tüm annelerii yirimmm başta benimkini :dance::1hug:a.s.

Back
X