arkadaşlar, ben cildimden oldukça memnundum ama son bir yıldır yüzümle ilgili sorunlar yaşıyordum...herkes bir ürünü öneriyor, insanın aklı karışıyor...ama galiba aradığımı buldum..süper bir cilt bakım ürünü, herkese kesinlikle tavsiye ediyorum.
"Peloid Pelomin
%100 Doğal Yüz ve Vücut Maskesi
Zengin mineralli çamur
Özellikleri
Toprak grubu peloid çamurdur.
Beyaz kil
Kokusu yoktur.
İçindeki minerallerin deriye nüfuz etmesini sağlayarak cilt altı kan dolaşımını arttırır.
Zengin mineralleri ile cildi besler.
Pürüssüz ve canlı bir cilde kavuşulmasına yardımcı olur.
Ciltteki derinin su tutma kapasitesini arttırdığından dolayı cildi nemlendirin.
PELOID EL-YÜZ-VÜCUT,LOKAL VE KOMPLE ÇAMUR BANYOSU uygulamaları içindir.
Kullanım Şekli
Ürün tüm cilt tipleri için uygundur.
Yağlı ciltlerde : 25-30 dk arası.
Normal ciltlerde : 15-20 dk arası.
Kuru ciltlerde : 10-12 dk arası.
Peloid Pelomin maske temiz cilt üzerine uygulanmalıdır. Maske yüze uygulanacaksa; göz ve dudak çevresi açıkta kalacak şekilde düzgün bir tabaka halinde (yaklaşık 1 mm kalınlığında) uygulanır. Vücuda uygulamada da düzgün bir halinde sürülür. Maske cilt tipine göre yukarıda belirtilen süre boyunca beklerilir. Maske uygulama süresi sonunda bol su ile tamamen temizlenir. Temizlenirken sabun veya şampuan gibi temizlik maddeleri kullanılmaz. Haftada 2-3 kez uygulanabilir.
20.09.2006 tarih ve 3 nolu izinle T.C Sağlık Bakanlığı tarafından onaylanmıştır. 14.09.2006 Tarihli T.C Sağlık Bakanlığı Tıbbi Değerlendirme Kurulu raporuna göre; Banyo ve paket uygulamaları şeklinde inflamatuvar(iltihabi) romatizmal hastalıkların kronik dönemlerinde, kronik bel ağrısı, osteoartrit (eklem kireçlenmesi) gibi noninflamatuvar (iltihapsız) eklem hastalarında, miyozit (kas iltihabı) tendinit, travma, fibromiyalji sendromu (adale romatizması) gibi yumuşak doku hastalıklarında, tamamlayıcı tedavi unsuru olarak, ortopedik operasyonlar, gibi uzun süreli hareketsiz kalma durumlarında, mobilizasyon (egzersiz) çalışmalarında, kronik dönemdeki seçilmiş nörolojik rahatsızlıklarda rehabilitasyon amacıyla tamamlayıcı tedavi unsuru olarak kullanılabilir.
Uyarılar ve Öneriler
İster elle, ister bir fırça veya spatula yardımı ile cildinize uygulayabilirsiniz.
Maske uygulama sonrası kan dolaşımı hızlanacağı için cildiniz pembeleşebilir.
Göz ile temasından kaçınılmalıdır.
Saklam Koşulları : 20 C sıcaklıkta, güneş görmeyen, serin bir yerde kapağı iyice kapalı olarak saklayınız.
Peloid Kullanım Önerileri
Sıcak su içine 250 ml tüp ambalaj yerleştirilerek ısıtılır.. Sorunlu bölgeye kalıın tabaka halinde uygulanır. Üzeri havlu ile kapatılarak sıcaklık korunur ve suyun aşağı verilerek cilt tarafından emilmesi sağlanır. 30-60 dk. bekletilir. Su ile temizlenir.
Sıcak su dolu küvete 250 ml tüp ambalajın 1/3 ‘ü boşaltılır. Karıştırılarak “süt banyosu” hazırlanır. 30-60 dakika küvette kalınır. Kaplıca ortamından yaralanabilecel her hasta tıbbi çamuru kullanabilir.
"