Cilt Bakımı Ürünleri Peloid Pelomin cilt maskesi hakkında

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

CamasirSuyunaCorba

♥etmiyorum eyvallah♥
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2008
2.511
8
43
arkadaşlar, ben cildimden oldukça memnundum ama son bir yıldır yüzümle ilgili sorunlar yaşıyordum...herkes bir ürünü öneriyor, insanın aklı karışıyor...ama galiba aradığımı buldum..süper bir cilt bakım ürünü, herkese kesinlikle tavsiye ediyorum.

"Peloid Pelomin

%100 Doğal Yüz ve Vücut Maskesi

Zengin mineralli çamur
Özellikleri

Toprak grubu peloid çamurdur.
Beyaz kil
Kokusu yoktur.
İçindeki minerallerin deriye nüfuz etmesini sağlayarak cilt altı kan dolaşımını arttırır.
Zengin mineralleri ile cildi besler.
Pürüssüz ve canlı bir cilde kavuşulmasına yardımcı olur.
Ciltteki derinin su tutma kapasitesini arttırdığından dolayı cildi nemlendirin.

PELOID EL-YÜZ-VÜCUT,LOKAL VE KOMPLE ÇAMUR BANYOSU uygulamaları içindir.
Kullanım Şekli

Ürün tüm cilt tipleri için uygundur.
Yağlı ciltlerde : 25-30 dk arası.
Normal ciltlerde : 15-20 dk arası.
Kuru ciltlerde : 10-12 dk arası.

Peloid Pelomin maske temiz cilt üzerine uygulanmalıdır. Maske yüze uygulanacaksa; göz ve dudak çevresi açıkta kalacak şekilde düzgün bir tabaka halinde (yaklaşık 1 mm kalınlığında) uygulanır. Vücuda uygulamada da düzgün bir halinde sürülür. Maske cilt tipine göre yukarıda belirtilen süre boyunca beklerilir. Maske uygulama süresi sonunda bol su ile tamamen temizlenir. Temizlenirken sabun veya şampuan gibi temizlik maddeleri kullanılmaz. Haftada 2-3 kez uygulanabilir.

20.09.2006 tarih ve 3 nolu izinle T.C Sağlık Bakanlığı tarafından onaylanmıştır. 14.09.2006 Tarihli T.C Sağlık Bakanlığı Tıbbi Değerlendirme Kurulu raporuna göre; Banyo ve paket uygulamaları şeklinde inflamatuvar(iltihabi) romatizmal hastalıkların kronik dönemlerinde, kronik bel ağrısı, osteoartrit (eklem kireçlenmesi) gibi noninflamatuvar (iltihapsız) eklem hastalarında, miyozit (kas iltihabı) tendinit, travma, fibromiyalji sendromu (adale romatizması) gibi yumuşak doku hastalıklarında, tamamlayıcı tedavi unsuru olarak, ortopedik operasyonlar, gibi uzun süreli hareketsiz kalma durumlarında, mobilizasyon (egzersiz) çalışmalarında, kronik dönemdeki seçilmiş nörolojik rahatsızlıklarda rehabilitasyon amacıyla tamamlayıcı tedavi unsuru olarak kullanılabilir.
Uyarılar ve Öneriler

İster elle, ister bir fırça veya spatula yardımı ile cildinize uygulayabilirsiniz.
Maske uygulama sonrası kan dolaşımı hızlanacağı için cildiniz pembeleşebilir.
Göz ile temasından kaçınılmalıdır.

Saklam Koşulları : 20 C sıcaklıkta, güneş görmeyen, serin bir yerde kapağı iyice kapalı olarak saklayınız.
Peloid Kullanım Önerileri

Sıcak su içine 250 ml tüp ambalaj yerleştirilerek ısıtılır.. Sorunlu bölgeye kalıın tabaka halinde uygulanır. Üzeri havlu ile kapatılarak sıcaklık korunur ve suyun aşağı verilerek cilt tarafından emilmesi sağlanır. 30-60 dk. bekletilir. Su ile temizlenir.

Sıcak su dolu küvete 250 ml tüp ambalajın 1/3 ‘ü boşaltılır. Karıştırılarak “süt banyosu” hazırlanır. 30-60 dakika küvette kalınır. Kaplıca ortamından yaralanabilecel her hasta tıbbi çamuru kullanabilir.

"

Son düzenleyen: Moderatör:
teşekkürler çamaşırsuyukaydirigubbakcemile5
ürünler güzele benziyor:asigim:a.s.

valla ben cildimle ilgili bir iki sorun yaşıyordum, buraya da açmıştım konuyu..tımmy arkadaşımız bana maden suyu önerdi ve cildime iyi gelmeye başladı...daha sonra tesadüfen maden suyu konusunu açtım arkadaşlarıma..onlarda bana maden suyunun faydalı olduğunu söylediler..ondan sonra da konu bu ürünlere geldi...bu ürünler kaplıca suyu ve beyaz kil karışımı ile elde ediliyormuş...kilin de faydalarını biliyoruz...ayrıca sadece yüz bakımı için değil..bir çok faydası olduğunu söylediler..sitenin adını aldım inceledim...tek kullanımlık ürünlerden aldım denemek için faydasını gördüm şimdi büyük olanlardan almayı düşünüyorum...

kullandınmı bu ürünü/ürünleri.. sonuc aldınmı tavsiye ediyomusun. nasıl bi etskisini gördün yada neye göre karar verdin en iyisi olduguna benimde kafam karıstı

şimdilik tek kullanımlıklarından aldım emin olmak için...hemen etkisini anlamak mümkün değil ama daha ilk kullanımda bile etkisini göstermeye başladı...örneğin her gün yüzüme sabah akşam nemlendirici sürmezsem cildimin kötü göründüğünü hissediyordum...bir kez gece yatmadan önce yaptım...ertesi gün günlük bakımını yapmadım işlerimin yoğunluğundan..ama yüzüm gayet iyi görünüyordu..aslında benim sıkıntım gözeneklerimin gün geçtikçe belirginleşmesiydi, şimdi yavaş yavaş pürüzsüzlüğe doğru gidiyor, bilmiyorum ama...ben sadece yüzüm için uyguladım...ama selülit için alan arkadaşlarda var...daha yeni kullanmaya başladıkları için net bir sonuç söyleyemeyeceğim..eğer gelişme olursa yazarım

arkadaşlar, ilk defa gerçekten işe yarayan bir ürün buldum paylaşmak istiyorum, bir dua alırım diye ama kimse ilgilenmiyor...

canım bunu internetten mi sipariş ettin eczaneden mi aldın...güzel bi ürüne benziyor saolasın:)

canım bunu internetten mi sipariş ettin eczaneden mi aldın...güzel bi ürüne benziyor saolasın:)

canım, ben ilk önce arkadaşlarımdan denemek amacıyla bir iki tane tek kullanımlık aldım...yerini öğrendim, gidip ordan almayı düşünüyorum...(benim bahsettiğim yer izmir alsancakta, başka nerelerde var bilmiyorum) netten sipariş vermedim..

Son düzenleme:

arkadaşlar, konuyu açmışım öylece kalmış....az önce peloid pelomin kullanan var mı diye bir konu açmıştı arkadaşımız...aklıma geldi.... ürünü gerçekten çok beğendim.....cildimdeki o minik çukurlar tamamen geçmiş değil ama bu ürünün gerçekten iyi olduğunu düşünüyorum.....daha ilk uygulamada etkisini hissettirmişti bana.. bu tek kullanımlık olan, resmini koydum aklınızda bulunsun diye....

Hmm.. şimdi anladım. Ben bu ambalajı hatırlıyorum bir dükkanda görmüştüm... ama nerede gördüğümü hatırlamıyorum. hatırlasam gidip alıcam aslında

Bilgiler için çok teşekkürler. Ancak bu maskenin ne işe yaradığını tam olarak söylerseniz daha iyi olacak. Birde çamaşırsuyu cnm izmir'de alsancak'ta tam olarak nerden aldın bu maskeyi ve fiyatı ne kadar acaba?

arkadaşlar bu ürün networksistemiyle(avon,amway)satılıyor.mağazadan değilde üye olan birinden alabilirsiniz.satıcı direk sizin adresinize kargoyla gönderiyor.ayrıca kargo parası da ödemiyorsunuz.bildiğim kadarıyla sağlık bak.ndan onaylı bir cilt bakım maskesi.ayrıca ağrıyada iyi geldiği(fıtıklı bölgelerde,kol bacak ağrılarında)biliniyor.isterseniz yardımcı olurum

canım, yerini öğrendim, ordan almayı düşünüyorum demiştim ama o dediğim yer satmak isteyenlere toptan veriyormuş, o yüzden gitmedim..denemek için aldığım arkadaştan büyük boyunu da aldım, o 35 YTlydi, yanılmıyorsam...netten araştırınca satan yerler çıkıyor...ürünleri avon gibi satan kişiler de var, ayrıca bazı güzellik salonları da satıyormuş,bazı kozmetikçilere de dağıtım yapılıyormuş...tam olarak yer adı veremiyorum o yüzden....arkadaşımda bu işi hala yapıyor mu bilmiyorum..bendeki daha bitmedi,o yüzden de bir daha sormadım...ben, birşeyi düzenli kullanamıyorum, düzenli kullansaydım biterdi çoktan...

bu peloid pelomin bildiğimiz beyaz kilmi yoksa çok farklı şeylermi?
beyaz kil ve şifalı su (kaplıca suyu) karışımı yazıyor üstünde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…