Cilt Bakımı Ürünleri Peloid Pelomin cilt maskesi hakkında

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
kızlar bende buna benzer bi ürün kullanmaya başladım.inaltı termal çamur diye bişey.daha bikaç sefer kullandım bakalım faydasını görecek miyim?

ben 3 haftadır kullanıyorum peloidpelomini sevpazarlama ürünlerini satan bir arkadas önerdi aldm ama çenemde hiç çıkmadıgı kadar sivilce cıktı çok sık ve aşırı derecede ayrıca kırmızı kırmızı lekeleri hâlâ duruyo, sivilcelerden utanır hale geldm. nasıl geçecek bunlar :KK43: Belki deri altındakileri çıkarıyordur diye kullanmaya devam ediyorum ama umarım faydası olur.

canım, yerini öğrendim, ordan almayı düşünüyorum demiştim ama o dediğim yer satmak isteyenlere toptan veriyormuş, o yüzden gitmedim..denemek için aldığım arkadaştan büyük boyunu da aldım, o 35 YTlydi, yanılmıyorsam...netten araştırınca satan yerler çıkıyor...ürünleri avon gibi satan kişiler de var, ayrıca bazı güzellik salonları da satıyormuş,bazı kozmetikçilere de dağıtım yapılıyormuş...tam olarak yer adı veremiyorum o yüzden...ben de uzun süredir kullanamadım...

geçen gün bu ürüne zeytinburnunda rastladım merak ettim fiyatını sordum 20 tl dediii...broşurunu aldımm netten araştırmak için herkes olumlu şeyler yazmışlar alıp bende denicemm............

Hmm.. şimdi anladım. Ben bu ambalajı hatırlıyorum bir dükkanda görmüştüm... ama nerede gördüğümü hatırlamıyorum. hatırlasam gidip alıcam aslında :KK70:

ben aldım 1 hafta oldu 2 defa kullandım duru bir cilt ortaya çıkıyooo ama ben sonra nemlendirici maskede yapıyorum cilt yatışsın diye çünkü malum bütün gözenekler kilin içinde kalıyoo cilt hafifliyiyoo o nedenle cildi sakinleştiemek lazım rosensenin nemlendirici maskesini yaptım süper oldu...

:nazar:Peloid in ağrılara da iyi geldiği söyleniyor migrene de iyi gelirmi acaba bilen var mı? Yazılanlardan dolayı peloid çok ilgimi çekti beni aydınlatırsanız sevinirim.

Urunu hicbir yerde bulamadim Internetten siparis ederek aldim ve henuz iki kez kullandim. Dogal olmasi benim icin arti bir ozellik. Dermatologumun vermis oldugu ilaclara ilaveten kullaniyorum ve faydali olacagini dusunuyorum.

kızlar ben emre ünal ın tanıtımını yaptığı inanna peloid çamur maskesini aldım hiç memnun kalmadım sivilceler ve lekeler için almıştım üstüne üstlük yüzümde sivilceler iyice coşturdu lafın özeti hiçbir işe yaramıyor.boşuna 79tl verdim.dağıtımını yapan ve üreten firmayı aradım iki tarafta topu birbirine atıyor .müşteri memnuniyeti umurlarında değil.

kızlar ben emre ünal ın tanıtımını yaptığı inanna peloid çamur maskesini aldım hiç memnun kalmadım sivilceler ve lekeler için almıştım üstüne üstlük yüzümde sivilceler iyice coşturdu lafın özeti hiçbir işe yaramıyor.boşuna 79tl verdim.dağıtımını yapan ve üreten firmayı aradım iki tarafta topu birbirine atıyor .müşteri memnuniyeti umurlarında değil.

Bizim kullandigimiz farkli bir urun ama sizin bahsettigniz urunu internette gormustum ama icime sinmemisti acikcasi

arkadaşım bedavadan bıyerden alıyormuş.
bana 6 tane tek kullanımlık verdı.öylesıne.
hiç kullanmadım.daha.
tavsıye eder misiniz?

X