- Konu Sahibi CamasirSuyunaCorba
çamaşır suyu alsancakta var demişsin yer söleebilr misin acabaa?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çamaşır suyu alsancakta var demişsin yer söleebilr misin acabaa?
çamaşı susum bize resim ekleseydin ben netten araştırma yaptım ama bir sürü farklı ambalajda görüm numune lik tek kullanımlık var tüpte var birde kavanozda var hem kavanozda ham tpte olması biraz kafamı karıştırdı öyle çeşitlerimi var yani sahte ihtimalleri olabilirmi..numune bulursam önce numune alacam sanki bende bir yerde görmüştüm bundan diye hatırlıyorum bakayım bulabilirsem numune deneyeyim..
tamam cnm yazdım şimdi üste buldum netten aratırken başka bir sitede kova da bile varmış on litre tabii güzellik merkezlerinde ancak o kullanılır..
eczanelerdemi satılıyor bu ürün ?
acaba ankarada nerde bulabilirim?
eczanelerdemi satılıyor bu ürün ?
acaba ankarada nerde bulabilirim?
ben realde buldum cuma akşamı ve amanin nasıl mutlu oldum ilk uygulumada çok begendim tüpü de çok büyük fiyat da 29,90bilgilerinize
ne güzel ilk fırsatta bakacam reale umarım bende bulurum numunesi yokmuydu orada cnm..??
tek kullanımlık poşette 5liraydı ;ama kutusundaki klinik ve laboratuar sonuçlarını okuyunca tatmin oldum deger diye direk tüp ürününü aldım ilk deneme için poşet boyu da tercih edebilirsin
cnm şimdi bu sivilcelere ve sivilce izlerine iyi geliyormu?yani tam olarak sen ne etki gördün?