-
- Konu Sahibi CamasirSuyunaCorba
kızlar bende buna benzer bi ürün kullanmaya başladım.inaltı termal çamur diye bişey.daha bikaç sefer kullandım bakalım faydasını görecek miyim?
canım, yerini öğrendim, ordan almayı düşünüyorum demiştim ama o dediğim yer satmak isteyenlere toptan veriyormuş, o yüzden gitmedim..denemek için aldığım arkadaştan büyük boyunu da aldım, o 35 YTlydi, yanılmıyorsam...netten araştırınca satan yerler çıkıyor...ürünleri avon gibi satan kişiler de var, ayrıca bazı güzellik salonları da satıyormuş,bazı kozmetikçilere de dağıtım yapılıyormuş...tam olarak yer adı veremiyorum o yüzden...ben de uzun süredir kullanamadım...
Hmm.. şimdi anladım. Ben bu ambalajı hatırlıyorum bir dükkanda görmüştüm... ama nerede gördüğümü hatırlamıyorum. hatırlasam gidip alıcam aslında
Kızlar bende bu ürünü tv den duydum yalnız peloid krem olarak ilk fırsatta bende temin edicem.
kızlar ben emre ünal ın tanıtımını yaptığı inanna peloid çamur maskesini aldım hiç memnun kalmadım sivilceler ve lekeler için almıştım üstüne üstlük yüzümde sivilceler iyice coşturdu lafın özeti hiçbir işe yaramıyor.boşuna 79tl verdim.dağıtımını yapan ve üreten firmayı aradım iki tarafta topu birbirine atıyor .müşteri memnuniyeti umurlarında değil.
aradım siparişte verdim ama malesef gelmedi canım...başka bir yerde görürsem eger alıp denicem.