Cilt Bakımı Ürünleri Peloid Pelomin cilt maskesi hakkında

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
çamaşır suyu alsancakta var demişsin yer söleebilr misin acabaa?

canım, yerini öğrendim, ordan almayı düşünüyorum demiştim ama o dediğim yer satmak isteyenlere toptan veriyormuş, o yüzden gitmedim..denemek için aldığım arkadaştan büyük boyunu da aldım, o 35 YTlydi, yanılmıyorsam...netten araştırınca satan yerler çıkıyor...ürünleri avon gibi satan kişiler de var, ayrıca bazı güzellik salonları da satıyormuş,bazı kozmetikçilere de dağıtım yapılıyormuş...tam olarak yer adı veremiyorum o yüzden...ben de uzun süredir kullanamadım...

çamaşı susum bize resim ekleseydin ben netten araştırma yaptım ama bir sürü farklı ambalajda görüm numune lik tek kullanımlık var tüpte var birde kavanozda var hem kavanozda ham tpte olması biraz kafamı karıştırdı öyle çeşitlerimi var yani sahte ihtimalleri olabilirmi..numune bulursam önce numune alacam sanki bende bir yerde görmüştüm bundan diye hatırlıyorum bakayım bulabilirsem numune deneyeyim..

canımcım, tek kullanımlık var, poşet gibi birşeyin içinde....ayrıca kavanozu da var, tüpte olanı da var...hatta kova içinde olanı bile var... bunlar sahte anlamında değil, ml. göre boyutları var...

birincisi tek kullanımlık olan, ikincisi 100ml, üçüncü 250 ml..

Son düzenleme:
tamam buldum 3 4 tane farklı boyutları var numune tipte kavanozda 100 ml lik 250 mllik sanırım yüz ve vucut için degişik ..sagol bakayım iyi bir ürne benziyor sonuçta bu tür dogal şeylerin faydası daha çoktur kimyasala göre... aldınmı sen netten de süpariş verebiliyorsun ama ben önce dışarıdan numune bulmaya çalışacam..nasıl oldugunu görmek için..sen aldınmı?

tamam cnm yazdım şimdi üste buldum netten aratırken başka bir sitede kova da bile varmış on litre tabii güzellik merkezlerinde ancak o kullanılır..

tamam cnm yazdım şimdi üste buldum netten aratırken başka bir sitede kova da bile varmış on litre tabii güzellik merkezlerinde ancak o kullanılır..

ekledim canım, benim arkadaş satıyordu bana tek kullanımlık verdi, sonra da 250 ml olandan aldım...ama daha düzenli kullanamadım büyük olanı...ama kullandığım günlerde işe yaradı çok..ama dikkat etmen gereken şey cildinin tipine göre yüzde tutma süresi...yağlı ciltler biraz daha uzun tutuyor, zaten üstünde açıklaması da var...bu ürün ayrıca romatizma falan tedavilerinde vücutta kullanıldığı için kovaların için de bile var...

Bende ankaradayım bir kaç markete baktım belki vardır diye ama bulamadım netten almak istemiyorum şimdi önce numune alıp denemek istiyorum ama bakayım bulamadım bile..

tek kullanımlık poşette 5liraydı ;ama kutusundaki klinik ve laboratuar sonuçlarını okuyunca tatmin oldum deger diye direk tüp ürününü aldım ilk deneme için poşet boyu da tercih edebilirsin

ürünün refaransları sağlam..o yüzden gönül rahatlığıyla alabilirsiniz, tek dikkat etmeniz gereken cilt tipine uygun kullanım yapmanız...cilt yağlı ise biraz uzun tutabilirsiniz ama kuru ise daha az..üzerinde yazar zaten dk. sı...ayrıca size bir tavsiye ya saçınıza bulaştırmayın sürerken yanlışlıkla ya da banyo öncesi uygulama yağın...yıkarken zorluk oluyor...

cnm şimdi bu sivilcelere ve sivilce izlerine iyi geliyormu?yani tam olarak sen ne etki gördün?

canım, ben de sivilce ve sivilce izi olmadığı için pek bu konuda bilgi veremem ama ürün kılcal damarları harekete geçirdiği için bence düzenli kullanımda cildin hem temizlenmesini hem de sıkılaşmasını sağlar diye düşünüyorum...

çamaşırsuyu teşekkürler ben de eczaneden aldım biraz önce. ilk başta yüzümü güzelce yıkayıp kuruladım. sonra maskeyi sürdüm, tek kullanımlık olanlardan almıştım ama 1/3ünü kullandım bir seferde. şimdi yüzümü yıkadım ve yumuşacık oldu. inş iyi gelecek inanıyorum. tekrar teşekkürler önerin için.. yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…