- 5 Temmuz 2009
- 149
- 12
- 39
ben artık kafaya takmıyorum tatlım cciişlerime alıştım bana kısmet bu kadarmış vücudumun alcağı miktar bukadarmış şekerim. Allah korusun büyük takıp da dikişlerimi de patlatabilrdi tatlım. hem bugün dolgussuz bikini giydim fena durmadı canım.
kesinlikle öyle pelincim o yüzden ben tadına varmaya çalışıyorum tatlım)hımm ama beni tek düşüdüren şu anda nasıl bi sütyen takmalıyım?yani doktor bana istediğin sütyeni takabilirsin dedi. ama alttan desteklesin göğüslerini yukarda tuttsun dedi. ama bilemedim ki tatlım markaları bile araştırdım istediğim gibi bi sütyen bulamadım.
kızlar biz ameliyatı olduk, bitti hala boyut konusunu tartışıyoruz yaa. geçti bolu'nun pazarı:)) bu saatten sonra yapacak hiç bir şey yok ki( aslında adayasemini arkadaşımızın söylediği gibi olanlarla artık mutlu olmalıyız. aman siz de benim uykunuzu kaçırıp gece 3 lere kadar; keşke daha büyük olmasında ısrar etseymişim, hem biri daha büyük oldu, ben ne yapacağım diye kendinizi yemeyin
benim dün 1 ayım doldu ortalama 1 haftadır hiç südyen takmıyorum.geçen bir çamaşırcıda sütyen denedim 80c doluyor.
ben hala büyüklükleri konusunda karar vermiş değilim( bazen çok güzel diyorum, bazen de daha büyük olmalıydı diyorum. dedim ya uykularımı bile kaçırıyorum. offf ne stres yaa. forumda bir üçümüz varız galiba büyüklükleri konusunda tereddütte kalan. benim 265cc. ada yasemininin 255, pelinin ki de 275ti sanırım. kızlar yanlışım varsa düzeltin. aslında çok yakın ccler. ortalama dolu dolu B cup doluyor olmalı. sütyen seçimi konusunda benim doktorum ameliyat yerini çok sıkmamak ve baskı yapmamak koşuluyla istediğini kullanabilirsin dedi. ama ben sütyen takmıyorum şu uzun üstü askılı veye lastikli elbiselerim var onları üstüme çekip dışarı çıkyorum. eskiden olsa nerdee? neyse siz sütyen denediniz mi? kaç beden oldu?
merhaba kızlar aman hiç sormayın bu ccler benim fena halde canımı sıkmaya başladı. evet makuslacım benimki aranızdakinin en küçüğü 255 cc tatlım. öyle ya da böyle kabul etmek zorundayız. işin tuhafı ne biliyo musunuz? dün arkadaşımın balenli sütyenlerinden denedim. 80 b küçük geldi 85 b oldu. ama bu sütyenin markasına göre değişiyo sanırım. bugün iç çamaşırı mağazasına gidip bilinen markaların sütyenlerini deneyeceğim şekerim. bakalım hangisi tam gelecek?özellikle desteksiz modellerden deneyeceğim.gelirken de bi kaç tane penye sütyen alıp geleceğim. eve geldiğimde buraya yazarım kaç beden oldu diye.hadi kızlar görüşürüz.
arkadaşlar merhaba bugün mağazaya gittim yeni inci 85 b denedim desteksiz ve tam oldu hatta sırt kısmı biraz sıktı bile doksan daha bi oturdu sanki.başka öyle marka yoktu. lingerie diye bi marka var onun sütyenleri ise 85-90 arası oluyo hatta 90 b cuk oturuyor. kısacası kızlar 80ler in hepsi küçük geliyo bana hiçbiri olmuyo.
pelincim çok haklısın o sebeple ben artık cup olayını rafa kaldırdım.))) 85 takıyorum olay budur.daha da küçülmezler umarım yoksa harbiden doktorun benden çekeceği var . doktoru aradım istediğini tak dedi. ama ben evde hala penye sütyenimle dolaşıyorum ne bileyim rahat edemiyorum yahu.
doktorlar da bi tuhaf canım ya ne desek haklıyız ona bakılrısa benimki e vitamini hap ve yara izi giderici jel ve her gün masaj da verdi. valla benimki böyle dedi ben sadece dışarı çıkarken sütyen giyeceğim diğer vakitler penyeyle dolaşıyorum evde bi de göğüs ucu kapatıcı aldım böyle daha rahat tatlım.