Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy tatlım ben biraz geç geldim geç cevap veriyorum kusura bakma.bilgilendirdiğin için de teşekkür ederim.niye bayan diye sormuşsun ya,erkek doktordan çekiniyorum hem de günahından korkuyorum,malum bu sağlık değil güzellik için yaptırılan bişey..ooof of böyle dümdüz olmasam birazcık olsa cicişlerim estetikte hiç düşünmem ama artık psikolojimi bozuyor bu durum
pelincim nasıl oldun cnm.uzun zamandır giremiyorum.oğlumdan kaçırıyorum bilgisayarı...kalkmıyor başından.dolayısıyla bende giremiyorum..umarım iyisindir..
canım sağol iyiyim artık ağrılarım yok denecek kadar az sadece yatarken zorlanıyorum oda gecer buna şükür sen nasıl oldun benimde bugün kontrol vardı bursadaydım iyi gecti 15 gün oldu 2 hafta sonra yine gelicem umarım dahada iyi olurlar
canım kontrolün nasıldı? masaj verdi mi? anlatsana...
bende çok iyiyim cnm.1 ay oldu ameliyat olalı.bi sorun yok.sadece sol göğsüm biraz daha büyük gibi...........dr düzelir dedi..oğlumla küçük bi tatil yaptık...bikini giyebilmek süpermişşş:))))))görüceksin zaman geçtikte daha da güzel olucaklar öpüorum cnm.
ay canım ya ne güzel tatil yapmışsın benimde sağ göğsüm biraz büyük gibi ama benim farklı takılmıştı ve sağ tarafa büyük takılmıştı o daha sert belki büyük olduğu için daha gec yumuşayacaktır bilemiyorum artık neyse görüşürüz :80::80:
sağol canım doğrusunu söylemek gerekirse ilk uyandığımda cok ağrım vardı ama inan bana cektiğim bütün acılara değer çünkü bu gercekten benim için bir hayaldi cok istiyordum sonradan bir cesaret işte bence istiyorsan hiç korkma derim sonucu mükemmel oluyorHayırlı olsun canım Yaa ilk uyandığında çok acıyomu
geçmiş olsun Pelin. rahatlamissindir simdi :))) gogus olcun kac oldu simdi canim?
pelinim nasılsın?malum biz arka arkaya ameliyat olduk.nerdeyse aynı gün kadar geçti ameliyatlarımızın üstünden. nasılsın normal yaşantıya döndün mü?kızlar bişey sorcam.ben şu anda sporcuda 90 takıyorum doktor normale geçebilirsin dedi. kaç beden almam ve nasıl bir sütyen kulllanmam gerekiyor?ben de bi an önce sporcudan kurtulmak istiyorum. benim sporcumun askıları kalın istediğim kıyafetleri giyemiyorum. uçları da haliyyle belli oluyo o yüzden en kısa sürede sütyen alıp giymek istiyorum ama kararsızım canım yardımcı olabilecek biri varsa çok sevineceğim.
çok sağol pelincim illa ki penye sütyen giyeceksin demedi bana doktorum hatta bi de üstüne herşey serbest ister denize gir istersen yan yat istersen başka sütyen giy dedi ben de anlamadım ki tatlım. masaj ve ilaç verdi hala kararsızım normal sütyen almayayım mı yani şekerim?
sütyen konusu tam bir muamma tatlım.ilaç verdi doktorum bir e vitamini hap verdi bi de yara izi giderici krem verdiler tatlım dünden itibaren masaja da hapa da kreme de başladım. olmadı ben de sporcu kullanırım ne yapalım.