saol canım cvp için.ben konyada hakan çepniye ameliyat olacagım inş.ön görüşme yaptık 14 temmuza gün aldık hayırlısıyla.umarım bende dedıgın gıbı kolayca işime dönebılırım....
İnşallah canım sende hayırlısıyla atlatırsın- şimdiden geçmiş olsun:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saol canım cvp için.ben konyada hakan çepniye ameliyat olacagım inş.ön görüşme yaptık 14 temmuza gün aldık hayırlısıyla.umarım bende dedıgın gıbı kolayca işime dönebılırım....
Sanada geçmiş olsun Pelinciğim- yeni cicişlerin hayırlı olsun İlk 3-4 gün benimde sırt ağrılarım vardı ama onun dışında çok fazla sorun yaşamadım ben, ikinci haftanıda atlattıktan sonra çok daha rahat hissedersin cnm.yinacım sanada gecmiş olsun canım bende yeni oldum bugün tam 1 hafta oldu dün benim kontrolüm vardı haftaya yine carşamba gidicem kontrole benim cok ağrılı oldu bu kadar beklemiyordum acıkcası ama biraz daha iyiyim sırt ağrım cok var o gecmiyor bir türlü sende de varmı canı sırt ağrısı
Sanada geçmiş olsun Pelinciğim- yeni cicişlerin hayırlı olsun İlk 3-4 gün benimde sırt ağrılarım vardı ama onun dışında çok fazla sorun yaşamadım ben, ikinci haftanıda atlattıktan sonra çok daha rahat hissedersin cnm.
cok sağol canım bugün 8 günüm ve hala sırt ağrım cok aşırı bu beni cok rahatsız ediyor
canım sağol sorduğun için baktı krem sürdüler dr o kadar yoğunduki sordüğum soruları bile cevaplayamadı haftaya carşamba yine gidicez yine cağırdı inşallah artık sorularımı o zaman cevaplarsen nasılsın canım nasıl oldun bende cok sırt ağrısı var sendede olmuşmuydu birde bu memişlerimiz ne zaman yumuşamaya başlarlar acaba cok sertler cünkü
benim kontrolüm de iyi geçti, krem falan sürmüyor benim drum. sadece batikon ve oksijenli suyla silip ince bir bant yapıştırıyor. haftaya bantı da çıkar dedi. bir dahaki kontrol 4 temmuz. ben de sırt ağrısı ilk günler oldu.başkada olmadı. sadece sağ göğsümün altındaki ameliyat izi acıyor.yumuşama içinde masaja başla dedi.pek anlamadım ama mıcıklayarak az az yapmaya başladım.sana masaj verdi mi?
siyinsey canım teşekkür ederimbencede cesaretini topla git görüş. evet bursada oldum dr mesut özcan bursa bana yakın olduğu için tercih ettim ama üye olmadan önce bile cok araştırmıiştım ben ve mesut hocada karar kıldım bu dr prof. senin dr adını hiç duymamıştım bence bursada düşünüyorsan git bi görüş derim ben zaten muayneler üçretsiz yani istediğin gibi görüşebilirsin niye özellikle bayan istiyosun hayatım.Merhaba pelin81 öncelikle geçmiş olsun.Cesaretimi toplayabilirsem ben de ameliyat olcam inşallah.Sanırım ameliyatı Bursa da olmussun.Ben Bursa da yaptırmak istiyorum.tıp fakültesinde doç. dr. yeşim özgenel ile görüşücem.Özellikle bayan doktor arıyorum. Bu doktorun adını daha önce duydunmu pelin81 cim?
canım geç de olsa geçmiş olsun diyorum :) umarım ağrılarında en kısa zamanda geçer ve mutluluğun keyfini çıkarırsın bi ömür :)) benim ameliyatıma da 3 gün kaldıı :)) heyecanla bekliyorum :))
canım cok sağol artık 9 güne girdim ağrılarım azalmaya başladı ben ameliyattan önce cok sitresliydim bence sende benim gibi sitres yapma sitres olacak birşey yok rahat gir ameliyata rahat gecsin herşey canım şimdiden sanada gecmiş olsun artık iyi haberlerini verirsin
pelin, canım cok gecmis olsun . bu sitede sanırım mesut beye ameliyat olan ilk kişi benim :) benim 7.ci aya girecek neredeyse.bir daha dünyaya gelsem,yine mesut beye ameliyat olurdum,yine yuvarlak silikon ve yine meme altı kesisi ile olurdum.okadar mükemmel bir doktorumuz var.
ayy inşallah bende artık ameliyat oldum geldim diyebilirim :)) stres yapmıyodum ta ki bugüne kadar. stres demeyelim de heyecan var :)) daha bugün anlayabildim ameliyat olacağımı :)) inşallah senin de ağrıların en kısa zamanda tamamen geçer tatlımm öpüldün :))
ciceğim canım cok sağol artık cok iyiyim birde seni bulmuşken iznin olursa sana birkac soru sormak istiyorum canım dr bende memnunum benim şu anda 9 günüm ne zaman yumuşamaya başlıycaklar acaba pazartesi kontrole gittik haftaya carşamba yine gidicez bu kez masajamı başlatacak bide canım göğüs ucundaki hissislik ve acıma ne zaman gecer acaba biraz cok soru sordum ama kusura bakma hayatım
merhaba pelin;
Ben yeni üyeyim ama uzun süredir yazdıklarınızı takip ediyorum benim de ameliyat olalı bugün 17. günüm.Çok geçmiş olsun umarım sıkıntısız sorunsuz birşekilde biran önce iyileşirsin..
cok sağol sanada gecmiiş olsun seninde daha yeni sen nerde ve kime oldun ameliyatını canım
Çok sağol canım..Ben izmir de oldum 250 cc kas altı doktorum cenk tokat.Benim de sıkıntılı zamanları bitti ama tabi hala çok sertler gerginler,yorulduğum zamanlar hala ağrılarım oluyo hafif,sabahları ağrıyla uyanıyorum.bir an önce şu zamanlar geçsin diye bekliyorum işte...
siyinsey canım teşekkür ederimbencede cesaretini topla git görüş. evet bursada oldum dr mesut özcan bursa bana yakın olduğu için tercih ettim ama üye olmadan önce bile cok araştırmıiştım ben ve mesut hocada karar kıldım bu dr prof. senin dr adını hiç duymamıştım bence bursada düşünüyorsan git bi görüş derim ben zaten muayneler üçretsiz yani istediğin gibi görüşebilirsin niye özellikle bayan istiyosun hayatım.