nes_li Ömrümün sahibi Kayıtlı Üye 22 Nisan 2008 518 12 118 6 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi nes_li #1 Canlar straplez olmasa da açık bir nişanlık diktiriyorum.Bi odak nokta istiyorum yani değişik birşeyler...Küçük bi detayda olsa olur.(Arkada fiyonk hariç) =) Pelerin yaptırıyorum sizce de güzel olmaz mı =) Fikirlerinize ihtiyacım var ...
Canlar straplez olmasa da açık bir nişanlık diktiriyorum.Bi odak nokta istiyorum yani değişik birşeyler...Küçük bi detayda olsa olur.(Arkada fiyonk hariç) =) Pelerin yaptırıyorum sizce de güzel olmaz mı =) Fikirlerinize ihtiyacım var ...
eflinam Guru Pro Üye 7 Haziran 2012 5.022 1.624 398 40 6 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi nes_li #2 canım resim görmeden yorum yapamayızki nasıl bir model görüp detay vermek daha mantıklı gibi geliyor bana
canım resim görmeden yorum yapamayızki nasıl bir model görüp detay vermek daha mantıklı gibi geliyor bana
nes_li Ömrümün sahibi Kayıtlı Üye 22 Nisan 2008 518 12 118 6 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi nes_li #3 eflinam .!.: canım resim görmeden yorum yapamayızki nasıl bir model görüp detay vermek daha mantıklı gibi geliyor bana Genişletmek için tıkla... cnm aslında tam böyle değil ama istediğim model nette yok =) bilekten saça takılacak kollar kapalı olmayacak uzun tüllr oluck
eflinam .!.: canım resim görmeden yorum yapamayızki nasıl bir model görüp detay vermek daha mantıklı gibi geliyor bana Genişletmek için tıkla... cnm aslında tam böyle değil ama istediğim model nette yok =) bilekten saça takılacak kollar kapalı olmayacak uzun tüllr oluck
LoadedGun Evlivemutlu <3 Kayıtlı Üye 1 Mart 2012 5.984 90 113 7 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi nes_li #4 Pelerini her zaman sevmişimdir :) ama dedigin modeli gözümde canlandramadım neslicim :)
nes_li Ömrümün sahibi Kayıtlı Üye 22 Nisan 2008 518 12 118 7 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi nes_li #5 LoadedGun .!.: Pelerini her zaman sevmişimdir :) ama dedigin modeli gözümde canlandramadım neslicim :) Genişletmek için tıkla... Bak ben diktiriym allahın izniyle göstericem sizlerede fotosunu =)
LoadedGun .!.: Pelerini her zaman sevmişimdir :) ama dedigin modeli gözümde canlandramadım neslicim :) Genişletmek için tıkla... Bak ben diktiriym allahın izniyle göstericem sizlerede fotosunu =)
S slmbalm Popüler Üye Kayıtlı Üye 12 Şubat 2013 717 468 158 11 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi nes_li #6 Straplez kısmına tül diktirmeyi düşündün mü ? :) Açık kısmına elbise renginde tül üzerinede taş işletebilirsin. hani şu ttransparan modeller var ya yapışık tülümsü bişiy dikiyolar :)
Straplez kısmına tül diktirmeyi düşündün mü ? :) Açık kısmına elbise renginde tül üzerinede taş işletebilirsin. hani şu ttransparan modeller var ya yapışık tülümsü bişiy dikiyolar :)
nes_li Ömrümün sahibi Kayıtlı Üye 22 Nisan 2008 518 12 118 11 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi nes_li #7 Nurbal .!.: Straplez kısmına tül diktirmeyi düşündün mü ? :) Açık kısmına elbise renginde tül üzerinede taş işletebilirsin. hani şu ttransparan modeller var ya yapışık tülümsü bişiy dikiyolar :) Genişletmek için tıkla... Üst kısım inci ve taş işleme olcağından tül ile askı yapamıyor :/
Nurbal .!.: Straplez kısmına tül diktirmeyi düşündün mü ? :) Açık kısmına elbise renginde tül üzerinede taş işletebilirsin. hani şu ttransparan modeller var ya yapışık tülümsü bişiy dikiyolar :) Genişletmek için tıkla... Üst kısım inci ve taş işleme olcağından tül ile askı yapamıyor :/
nes_li Ömrümün sahibi Kayıtlı Üye 22 Nisan 2008 518 12 118 14 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi nes_li #8 Kızlarrrr nişanlığım artık dikilyoorr =)) onu giymek için sabırsızlanıyrm