Peki ya şimdi ne yapmalı??

Hiç utanma yoktu pazartesi günü kafasını masalar sürtüp masamda olan fotoğraflarımızı yediresim var ona

Kadın kendine çok güveniyor esiyim demenize rağmen Emre'yi alabilirmiyim diyor patronu oldugunuzu soylemeseydiniz muhtemelen israra devam edicekti benim anlam veremedigim evli bir adamı gecenin köründe aramak ayrı cesaret karısından istemek ayrı cesaret nasıl göze alabiliyor ertesi gün adam tepesinde bitebilir ne halt ediyorsun sen diye ya çok cesur yada güvendiği bişey var

Eşimin neyini sorguliyim eğer ki eşimin gerçekten beni aldattığını bilsem telefon kayıtları odasının kamerası kadınla birlikte ki giriş çıkışları araba kontrollü biliyor beni eşim o kaybediceği şeyin büyüklüğünü bunu yapamaz

Ve evli olduğumuzu çok iyi biliyor toparlamaya çalışırken kendini batırdı düğüne bütün şirkette geldi oda vardı ben evet derken ordaydı :) sünnet düğünü der pazartesi ona eşim de tepkili ama işte satış iyi pazarlamacı iyi paralar kazandırıyor mantığı

Maddi kazancı umursamak biraz saçma bu konuda sizden önce eşiniz hop bıdakka demesi lazım aynı şey sizin başınıza gelse yine maddiyati dusunurmuydu acaba

Ben bu gibi durumlarda karşı tarafla muhattap olmadan adamın başının etini yeme taraftarıyım. Eşinizin annesi değilsiniz, o telefonu alıp 'buyrun bilmem ne hanım bu konuyu ptesi günü konuşuruz' demeliydi eşiniz. Ama bazı erkekler ihaleyi kızıştırmayı, ortalık bulandırıp postlarını cilalamayı seviyorlar böyle. Eli maşalı, eşinin çevresini boşaltmaya çabalayan kadın profili hoş değil. Bu mesafeyi eşinizin koruması gerek.

İşte benim takıldığım nokta da güvendiği birşey vara kadar ki bölüm güvendiği şey şirketin iyi bi çalışanı olması ama bunun bi önemi yok benim için bunu yakalayamadı

İşte benim takıldığım nokta da güvendiği birşey vara kadar ki bölüm güvendiği şey şirketin iyi bi çalışanı olması ama bunun bi önemi yok benim için bunu yakalayamadı
Kadının yaptığı terbiyesizlik size veya başka bir çalışan içinde yapılsa ben direk işten çıkarılma taraftariyim iyi bir çalışan olması sadece para kazandırmasiyla ölçülemez ahlaki değerler başta gelir kadın erkek ikisi içinde geçerli bir durum bu

pazartesi mesai saatinin ilk başladığı an çıkışını verin bu kadının sorgusuz sualsiz.
usulsüzlüğün anlamı bir nevi de budur.

Valla cok guzel cevabi yapistirmissiniz :)

Bu arada bence esinizin yapmis oldugu bisey yok kadin is bahanesiyle esinize yurumus esinixin iyi niyetinden terslememesinden dolayida devam etmis

Bence ortada esinizi suclayacak bi durum yok ama yinede temkinli olmakta fayda var diye dusunuyorum

Hiç merak etmeyin eğer hapse falan düşersem birilerine yazdırırım ağlanacak halime gülüyorum saat 6:32 ben hala ayakta pazartesiyi bekliyorum :)
Haha...pazartesiye daha çok var.uyuuuu...pazarteside bence hiç bir şey yapma.cok gzl bir cvp vermişsin ztn.sen eşinin odasına dinleme cihazı koy.biraz bekle.hatta git şimdi al.p.tesi de koy.bakalim olay nasılmış canlı canlı onların ağzından öğren.yorma kendini.

güvendiği bir şey yok, süzme salak o kadar.belki hatırlayan vardır böyle bir salakta benim eşime musallat olmuştu rezil olduğuyla kaldı.senin kafasını masalara vurmasına gerek yok o vuruyordur emin ol

Herkese katılıyorum bizim iş yerimizdede var böyle kızlar asılarak iş yerindeki yerini garanti altında tutmaya çalışan eşiniz samimi biriyse onu yanlış anlayıp ama yürüyor demekki deyip ordan şımarık şımarık hareketler yapıyor olabilir aman dikkat fazla uzatıp çirkeflik yaptığınızda koruma iç güdüsüne girebilir eşiniz ve bu da ortada bişey yoksa bile oluşturabilir sakin olmaya çalışın ve kısa bir süre sonra şirketteki bir hatasından dolayı çıkarttırın haberinz yok gibi meleği oynamak her zaman kazandırır

Aldatma olsa kadın bu kadar rahat emreyi alabilir miyim demezdi.
Sizi aramazdı bile. Gizli saklı tutarlardı her şeyi.
O kadar saf olamazlar.

Ama sizin biraz gözlerinizi açmaya ihtiyacınız var genel olarak.
Benim etrafımda aldatan adam çok maalesef. Ve inanın bana sizin eşiniz başka bir kadına umut verse, ne çocuk doğurmanız, ne el ele göz göze fotoğraflarınız, ne de sizi birebir el ele görmeleri bir şeyi değiştirmez.
O yüzden el ele giriyoruz, evet dediğimi gördü, düğünümdeydi falan boş.
Ben evlenmeden 2 hafta önce başka kadına ev açan ve evlendiği gibi karısının yanından çıkıp diğer kadına giden bir adam biliyorum mesela.
Ya da karısının ellerinden sıkı sıkı tuttuğu halde gözüyle başka bir kadını yiyen adamları.
Hatta yine evli adamlardan biri evlilik yıldönümünü kutlayıp dışarıya biz aşığız pozu verirken fırsatını bulduğu an hayatındaki öteki kadına aşk mesajları atıyor. Erkeklerin nasıl oyuncular olduğunu bilmiyorsunuz sanırım.

Belki tartıştılar kadın ben sana ne yapacağımı biliyorum deyip gözü karartip aradı ay valla iki ucu seyli değnek günahını almayalım şimdi belki de suçsuzdur adam bilemedim

Sizin telefonu açıp eşiyim demenize karşılık söylediği '' Tamam Emre'yi alayım lütfen '' cümlesine takıldım, nasıl bir cüret. Siz müdürü olmasaydınız demek ki kadın sizi yok sayıp ısrarla eşinizi telefona isteyecekti.
Pazartesi ne olacağını ben de merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…