Ne kadar büyük bir şirket olursa olsun , çalışanlar bağlı olduğu departmanda kim kimle evli bilir. Gerçekten salağa yatmiş.
Siz; ben eşiyim dediğinizde, tamam emre beyi alayım demesi bi meydan okuma gibi.
İnsan bi düşüncesizlik ettiyse bu cümleden sonra kem küm eder utanır.
Kadın kendine çok güveniyor esiyim demenize rağmen Emre'yi alabilirmiyim diyor patronu oldugunuzu soylemeseydiniz muhtemelen israra devam edicekti benim anlam veremedigim evli bir adamı gecenin köründe aramak ayrı cesaret karısından istemek ayrı cesaret nasıl göze alabiliyor ertesi gün adam tepesinde bitebilir ne halt ediyorsun sen diye ya çok cesur yada güvendiği bişey varEvet eşim yanımda ama bunu yapabilmek için yani aldatabilmek için 10 dakikaya gün içinde halletmesi lazım eşim kadının mesaj atmasına şaşırdı tanıyorum kendisini evet suçlu çalışana bu kadar samimi davrandığı için telefonları dinlemede bindiği araba takipteyken yürek yemiş olması lazım kesinlikle yapmaz diyemiyorum ama iyi organize olması lazım bu benim eşimde yok
Soruşturmaya yanındaki eşinden başlasan diyorum.Pazartesiye ne hacet...Burdan göründüğü kadarıyla eşin, masum değil. Yalnız replikteki ilk cümlelerde eşiyim dediğinizde tamam diyor sonra ısrarla eşi misiniz diye soruyor. Entesan olan burası...
Pazartesiyi neden bekliyorsunuz hesap sorup işin aslını anlamanız gereken kişi yanınızda o kadını dovsenizde işten de kovsaniz adamın içinde varsa kadinmi kalmadı
Kadın kendine çok güveniyor esiyim demenize rağmen Emre'yi alabilirmiyim diyor patronu oldugunuzu soylemeseydiniz muhtemelen israra devam edicekti benim anlam veremedigim evli bir adamı gecenin köründe aramak ayrı cesaret karısından istemek ayrı cesaret nasıl göze alabiliyor ertesi gün adam tepesinde bitebilir ne halt ediyorsun sen diye ya çok cesur yada güvendiği bişey var
Kadının yaptığı terbiyesizlik size veya başka bir çalışan içinde yapılsa ben direk işten çıkarılma taraftariyim iyi bir çalışan olması sadece para kazandırmasiyla ölçülemez ahlaki değerler başta gelir kadın erkek ikisi içinde geçerli bir durum buİşte benim takıldığım nokta da güvendiği birşey vara kadar ki bölüm güvendiği şey şirketin iyi bi çalışanı olması ama bunun bi önemi yok benim için bunu yakalayamadı
Öncelikle merhaba,kısaca anlatayım
5 aylık evliyim eşimle 2 yıldır beraberim muhteşem giden bir ilişkimiz var taki bu geceye kadar yaklaşık 2 aydır çocuk istiyoruz hatta bu ay çok umutluyum neyse eşimin şirketinde ki kadınla olan mesajlarını gördüm samimiyet yok ama nerdesin geliyorum gel bi konuşucaz odama gelir misiniz böyle ilerliyor ama hergün konuşmuşlar en son bugün gece 12 de rahatsız ediyorum ama Pazartesi müşteriye gidiyor muyuz yazmış kim dedim aysel hanım da ne alaka bu saatte yazdı onu anlamadım dedi ara sor bakalım yada uyar dedim boşver dedi eşim mesajı görüp eşim çıkınca kadın aradı benim şüpheli gözlerimi görünce benim eşim olduğunu söyle uyarısını sen yap dedi açtım bakın konuşma aynı şöyle geçti
Ben: efendim
A: emre yok mu
B: ben eşiyim buyrun
A: tamam emreyi aliyim lütfen
B: Öncelikle saat 12 de eşimi değil beni telefona alabilirsiniz 2 iş Pazartesiyi bekleyebilir bu cesaret nedir 3 ben senin müdürünüm farkında mısın dedim
A: nasıl yani siz emre beyle mi evlisiniz
B: aysel hanım pazartesi günü şirkette sizi bu salağa yatmış halinizle bekliyor olucağım iyi akşamlar demek isterdim ama artık gece oldu dedim ve kapattım
Çalışan eşime mi yürüyor? Hayır elinde alyans olmasa anlıcam şirkette hep el elle girip el elle çıkmasak onu da anlıcam allah aşkına bana yardım edin bu kadın ne yapmaya çalışıyor?
Öncelikle merhaba,kısaca anlatayım
5 aylık evliyim eşimle 2 yıldır beraberim muhteşem giden bir ilişkimiz var taki bu geceye kadar yaklaşık 2 aydır çocuk istiyoruz hatta bu ay çok umutluyum neyse eşimin şirketinde ki kadınla olan mesajlarını gördüm samimiyet yok ama nerdesin geliyorum gel bi konuşucaz odama gelir misiniz böyle ilerliyor ama hergün konuşmuşlar en son bugün gece 12 de rahatsız ediyorum ama Pazartesi müşteriye gidiyor muyuz yazmış kim dedim aysel hanım da ne alaka bu saatte yazdı onu anlamadım dedi ara sor bakalım yada uyar dedim boşver dedi eşim mesajı görüp eşim çıkınca kadın aradı benim şüpheli gözlerimi görünce benim eşim olduğunu söyle uyarısını sen yap dedi açtım bakın konuşma aynı şöyle geçti
Ben: efendim
A: emre yok mu
B: ben eşiyim buyrun
A: tamam emreyi aliyim lütfen
B: Öncelikle saat 12 de eşimi değil beni telefona alabilirsiniz 2 iş Pazartesiyi bekleyebilir bu cesaret nedir 3 ben senin müdürünüm farkında mısın dedim
A: nasıl yani siz emre beyle mi evlisiniz
B: aysel hanım pazartesi günü şirkette sizi bu salağa yatmış halinizle bekliyor olucağım iyi akşamlar demek isterdim ama artık gece oldu dedim ve kapattım
Çalışan eşime mi yürüyor? Hayır elinde alyans olmasa anlıcam şirkette hep el elle girip el elle çıkmasak onu da anlıcam allah aşkına bana yardım edin bu kadın ne yapmaya çalışıyor?
Haha...pazartesiye daha çok var.uyuuuu...pazarteside bence hiç bir şey yapma.cok gzl bir cvp vermişsin ztn.sen eşinin odasına dinleme cihazı koy.biraz bekle.hatta git şimdi al.p.tesi de koy.bakalim olay nasılmış canlı canlı onların ağzından öğren.yorma kendini.Hiç merak etmeyin eğer hapse falan düşersem birilerine yazdırırım ağlanacak halime gülüyorum saat 6:32 ben hala ayakta pazartesiyi bekliyorum :)
güvendiği bir şey yok, süzme salak o kadar.belki hatırlayan vardır böyle bir salakta benim eşime musallat olmuştu rezil olduğuyla kaldı.senin kafasını masalara vurmasına gerek yok o vuruyordur emin olİşte benim takıldığım nokta da güvendiği birşey vara kadar ki bölüm güvendiği şey şirketin iyi bi çalışanı olması ama bunun bi önemi yok benim için bunu yakalayamadı
Belki tartıştılar kadın ben sana ne yapacağımı biliyorum deyip gözü karartip aradı ay valla iki ucu seyli değnek günahını almayalım şimdi belki de suçsuzdur adam bilemedimAldatma olsa kadın bu kadar rahat emreyi alabilir miyim demezdi.
Sizi aramazdı bile. Gizli saklı tutarlardı her şeyi.
O kadar saf olamazlar.
Ama sizin biraz gözlerinizi açmaya ihtiyacınız var genel olarak.
Benim etrafımda aldatan adam çok maalesef. Ve inanın bana sizin eşiniz başka bir kadına umut verse, ne çocuk doğurmanız, ne el ele göz göze fotoğraflarınız, ne de sizi birebir el ele görmeleri bir şeyi değiştirmez.
O yüzden el ele giriyoruz, evet dediğimi gördü, düğünümdeydi falan boş.
Ben evlenmeden 2 hafta önce başka kadına ev açan ve evlendiği gibi karısının yanından çıkıp diğer kadına giden bir adam biliyorum mesela.
Ya da karısının ellerinden sıkı sıkı tuttuğu halde gözüyle başka bir kadını yiyen adamları.
Hatta yine evli adamlardan biri evlilik yıldönümünü kutlayıp dışarıya biz aşığız pozu verirken fırsatını bulduğu an hayatındaki öteki kadına aşk mesajları atıyor. Erkeklerin nasıl oyuncular olduğunu bilmiyorsunuz sanırım.
Eşim işin parasında kalkıpta bi kıskançlık yüzünden yüksek paralar kazananam bölge değişikliği yapsın pazartesi napıyorsan yap ama işten çıkarmak bizi Zarara uğratabilir diyor. Büyük ihtimalle eşimin yüz vermesi maddiyatla ilgili. Ki odasına bile gelse odası kamera sistemiyle korunuyor ve bütün bunları yaparken bana bir kere bile bu kadar güvenlil çok değil mi demedi eşimin suçu sadece samimiyet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?