• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Peki ya şimdi ne yapmalı??

Mondiana

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2017
45
23
3
Öncelikle merhaba,kısaca anlatayım
5 aylık evliyim eşimle 2 yıldır beraberim muhteşem giden bir ilişkimiz var taki bu geceye kadar yaklaşık 2 aydır çocuk istiyoruz hatta bu ay çok umutluyum neyse eşimin şirketinde ki kadınla olan mesajlarını gördüm samimiyet yok ama nerdesin geliyorum gel bi konuşucaz odama gelir misiniz böyle ilerliyor ama hergün konuşmuşlar en son bugün gece 12 de rahatsız ediyorum ama Pazartesi müşteriye gidiyor muyuz yazmış kim dedim aysel hanım da ne alaka bu saatte yazdı onu anlamadım dedi ara sor bakalım yada uyar dedim boşver dedi eşim mesajı görüp eşim çıkınca kadın aradı benim şüpheli gözlerimi görünce benim eşim olduğunu söyle uyarısını sen yap dedi açtım bakın konuşma aynı şöyle geçti
Ben: efendim
A: emre yok mu
B: ben eşiyim buyrun
A: tamam emreyi aliyim lütfen
B: Öncelikle saat 12 de eşimi değil beni telefona alabilirsiniz 2 iş Pazartesiyi bekleyebilir bu cesaret nedir 3 ben senin müdürünüm farkında mısın dedim
A: nasıl yani siz emre beyle mi evlisiniz
B: aysel hanım pazartesi günü şirkette sizi bu salağa yatmış halinizle bekliyor olucağım iyi akşamlar demek isterdim ama artık gece oldu dedim ve kapattım
Çalışan eşime mi yürüyor? Hayır elinde alyans olmasa anlıcam şirkette hep el elle girip el elle çıkmasak onu da anlıcam allah aşkına bana yardım edin bu kadın ne yapmaya çalışıyor?

Eşinin yazın yediği hurmalar, kışın totosunu tırmalamış bence olan bu.Kadın bu cesareti eşinizden almış kimden alacak.
Bu arama eşine gözdağı idi bence.
Eşin büyük ihtimalle sütten çıkmış ak kaşık değil.
Takipte kal.
Bebek fikrini de ertele.

Harikasiniz... Uzatmamakta fayda var. Hadsiz gecenin 12 de neyin kafasi.

Golllll...

Cildirin ama cokta belli etmeyin. Bir tarafi kalkmasin edepsizin. Esinizi caktirmadan takibe alin.

Eşim takipte zaten radara yakalandı bir ömür ensesindeyim. Ben ki sakinlikten yanayım beni bile çıldırttı İşine son vermek istiyorum ama eşim şehir dışında çalışsın biz görmeyelim çok iyi paralar kazandırıyormuş şirkete parası batsın!

Eşinin yazın yediği hurmalar, kışın totosunu tırmalamış bence olan bu.Kadın bu cesareti eşinizden almış kimden alacak.
Bu arama eşine gözdağı idi bence.
Eşin büyük ihtimalle sütten çıkmış ak kaşık değil.
Takipte kal.
Bebek fikrini de ertele.

Kesinlikle eşimin asla masum olduğuna inanmıyorum. Bebek fikrinde de aynı fikirdeyiz çalışanlarla samimi olmak yok demiştim hala bu samimiyet mi olmam diyor. Eşim şirket dışında biryere gittiği zaman hep benimle gidiyor arabası takip cihazlı telefonu şirket hattı ve dinlemede biliyor ben aslında evlenmeden önce takibe aldım onu ve bütün şirketi çokta güvenmiyor izlenimi vermek istemiyorum öyle birşey varsa dünya haritasından kendine yer seç yada kendine mezar kaz diyorum

Eşiniz baya cıvımış belli ki yoksa bir kadın o saatte mesaj atamaz öyle.

Ayrıca sürekli çalışıyorlar madem adamın eşinin siz olduğunu bilmemesi garip değil mi kadının?

Bebeği ertelemeniz iyi olmuş.

Eşiniz baya cıvımış belli ki yoksa bir kadın o saatte mesaj atamaz öyle.

Ayrıca sürekli çalışıyorlar madem adamın eşinin siz olduğunu bilmemesi garip değil mi kadının?

Bebeği ertelemeniz iyi olmuş.

Kadın salağa yatıyor işte çıldırtan o beni asker ardaşıyım o yüzden elini tutuyorum gelip giderken Pazartesi katil olarak çıkarım artık

Ben senin mudurunum farkindamisin kelimesine koptum..replik gibi:halay:

Geri kalan kisma gelirsek..evet kafa karistirici. Ama sizde az degilmissiniz..takipler felan:ıslık:

Şirket için yapılan birşeydi fırsat ayağa gelmişken değerlendiriyim dedim baştan ipleri elimde tutmalıyım diyordum ama onlar beni ayakta uyuttu galiba,Pazartesi olsun da bi o sarı saçları tek tek koparıp sigaramın ateşiyle yakıcam :)

sinir bozucu bi durum telefonu açarak iyi yapmışsınız.
Pazartesi gelişmeleri yazar mısınız? Merak ederim :)

Hiç merak etmeyin eğer hapse falan düşersem birilerine yazdırırım ağlanacak halime gülüyorum saat 6:32 ben hala ayakta pazartesiyi bekliyorum :)

Hiç merak etmeyin eğer hapse falan düşersem birilerine yazdırırım ağlanacak halime gülüyorum saat 6:32 ben hala ayakta pazartesiyi bekliyorum :)
Bence bu kadar takmayın kafaya ben eşinizin böyle bi şeye cesaret edeceğini düşünmüyorum. Sonuçta aynı iş yerindesiniz.

Soruşturmaya yanındaki eşinden başlasan diyorum.Pazartesiye ne hacet...Burdan göründüğü kadarıyla eşin, masum değil. Yalnız replikteki ilk cümlelerde eşiyim dediğinizde tamam diyor sonra ısrarla eşi misiniz diye soruyor. Entesan olan burası...

Ne kadar büyük bir şirket olursa olsun , çalışanlar bağlı olduğu departmanda kim kimle evli bilir. Gerçekten salağa yatmiş.
Siz; ben eşiyim dediğinizde, tamam emre beyi alayım demesi bi meydan okuma gibi.
İnsan bi düşüncesizlik ettiyse bu cümleden sonra kem küm eder utanır.

Öncelikle merhaba,kısaca anlatayım
5 aylık evliyim eşimle 2 yıldır beraberim muhteşem giden bir ilişkimiz var taki bu geceye kadar yaklaşık 2 aydır çocuk istiyoruz hatta bu ay çok umutluyum neyse eşimin şirketinde ki kadınla olan mesajlarını gördüm samimiyet yok ama nerdesin geliyorum gel bi konuşucaz odama gelir misiniz böyle ilerliyor ama hergün konuşmuşlar en son bugün gece 12 de rahatsız ediyorum ama Pazartesi müşteriye gidiyor muyuz yazmış kim dedim aysel hanım da ne alaka bu saatte yazdı onu anlamadım dedi ara sor bakalım yada uyar dedim boşver dedi eşim mesajı görüp eşim çıkınca kadın aradı benim şüpheli gözlerimi görünce benim eşim olduğunu söyle uyarısını sen yap dedi açtım bakın konuşma aynı şöyle geçti
Ben: efendim
A: emre yok mu
B: ben eşiyim buyrun
A: tamam emreyi aliyim lütfen
B: Öncelikle saat 12 de eşimi değil beni telefona alabilirsiniz 2 iş Pazartesiyi bekleyebilir bu cesaret nedir 3 ben senin müdürünüm farkında mısın dedim
A: nasıl yani siz emre beyle mi evlisiniz
B: aysel hanım pazartesi günü şirkette sizi bu salağa yatmış halinizle bekliyor olucağım iyi akşamlar demek isterdim ama artık gece oldu dedim ve kapattım
Çalışan eşime mi yürüyor? Hayır elinde alyans olmasa anlıcam şirkette hep el elle girip el elle çıkmasak onu da anlıcam allah aşkına bana yardım edin bu kadın ne yapmaya çalışıyor?

Eşiniz bu samimiyete izin vermese kadın rahat rahat mesaj da atamazdı geceyarısı arayamazdı da .
Bir de şehirdışına gönder biz görmeyelim yani bizden uzak tut demesi çok kuşkulandırıcı geldi.
Kadından önce eşinizi sorgulamalısınız.

Pazartesiyi neden bekliyorsunuz hesap sorup işin aslını anlamanız gereken kişi yanınızda o kadını dovsenizde işten de kovsaniz adamın içinde varsa kadinmi kalmadı

Evet eşim yanımda ama bunu yapabilmek için yani aldatabilmek için 10 dakikaya gün içinde halletmesi lazım eşim kadının mesaj atmasına şaşırdı tanıyorum kendisini evet suçlu çalışana bu kadar samimi davrandığı için telefonları dinlemede bindiği araba takipteyken yürek yemiş olması lazım kesinlikle yapmaz diyemiyorum ama iyi organize olması lazım bu benim eşimde yok

Eşiniz bu samimiyete izin vermese kadın rahat rahat mesaj da atamazdı geceyarısı arayamazdı da .
Bir de şehirdışına gönder biz görmeyelim yani bizden uzak tut demesi çok kuşkulandırıcı geldi.
Kadından önce eşinizi sorgulamalısınız.

Eşim işin parasında kalkıpta bi kıskançlık yüzünden yüksek paralar kazananam bölge değişikliği yapsın pazartesi napıyorsan yap ama işten çıkarmak bizi Zarara uğratabilir diyor. Büyük ihtimalle eşimin yüz vermesi maddiyatla ilgili. Ki odasına bile gelse odası kamera sistemiyle korunuyor ve bütün bunları yaparken bana bir kere bile bu kadar güvenlil çok değil mi demedi eşimin suçu sadece samimiyet

Back