• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Peki ya SENAİ DEMİRCİ okuyanınız veya bileniniz var mı?

vera2020

Guru
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2009
1.315
1.864
333
50
Merhaba arkadaşlar, ben SENAİ DEMİRCİ hayranıyım... Duruşu, asaleti, letafeti, yazıları, makaleleri sıradışı ve çok beğeniyorum... Benimle aynı duyguyu paylaşanlarınız vaR MI merak etmekteyim....Sevgiler:kahve:

Merhaba,

Bir kaç yazisini okumustum ve çok begenmistim. Birde 'Kil beni ey Namaz' kitabinin bir kismini okudum ama daha bitiremedim. Diger eserlerinide merak ediyorum. Insallah bir an önce kütüphaneme katacagim.

gerçekten süper bi yazar, zorla kutuyo, diliyle yüreğiyle, ve evlilik aşkın elerinden tuttu adlı kitabını herkese tavsiye ediyorum, evlilere, nişanlılara, bekarlara, alacağmız çok şey var ordan

Merhaba arkadaşlar, ben SENAı DEMıRCı hayranıyım... Duruşu, asaleti, letafeti, yazıları, makaleleri sıradışı ve çok beğeniyorum... Benimle aynı duyguyu paylaşanlarınız vaR MI merak etmekteyim....Sevgiler:kahve:

olmaz mııııı?? canım benim bende çok severim kendisini ve bütün kitaplarını okudum nerdeyse okumadıklarım 1 2 tane dir heralde?çok seviyorum gerçektende...

ben hastayım acayip hayranıyım sürekli okurum yazılarını kitaplarını. çok beğeniyorum kişiliğini.

Evet Senai DEMıRCı'yi bilen çok beğeniyor zaten... TRT'de yine inşaalah iftar veya sahurda da programı olur bu yıl...

geçen ay senai demircinin söyleşisine katıldım çok mütevzı beyefendi bi kişi ...
mükemmel bi yazar "ve aşk evliliğin elinden tuttu " isimli kitabını tüm eşlere tavsiye ediyorum çok doğru tesbitleri var evlilik hakkında:)

geçen ay senai demircinin söyleşisine katıldım çok mütevzı beyefendi bi kişi ...
mükemmel bi yazar "ve aşk evliliğin elinden tuttu " isimli kitabını tüm eşlere tavsiye ediyorum çok doğru tesbitleri var evlilik hakkında:)

evet, yazıları gibi ses tonu da harika.... Ben Senai bey gibi bir eşim olmasını çok isterim:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:...
İNŞAALAH BU sene de TRT'deki Ramazan ayında iftar veya sahur programını yine o sunar.... Ondaki zerafeti ve inceliği ben bazen bir bayanda bile göremiyorum.:1no2:

Son düzenleyen: Moderatör:
zaman gazetesinde hafta sonu ekinde yazıyodu gördüm sonra kendi sitesinden yazılarını biyografisini okuyarak takip ettim ve en son söz yangını'nı okudum herkes okumaalı derim hayatta bi gıybetten vazgeçmek bile bence yeterli insana:Saruboceq:

Back