- 9 Eylül 2007
- 4.311
- 370
- 363
- 43
Fondotende tercihim mac ve clinique,pudra kullanmıyorum artık cildimi kurutuyor kullandığım zamanlarda phycisians formulanın pudrasını kullanırdım çok kapatıcıdır,rimelde deborah 5in 1 rimeli favorim birde rimmelin çift taraflı rineli var onuda çok seviyorum,kapatıcıyı alix avien natura almıştım güzel ondanda memnunum,göz kaleminde her markayı kullanırım farketmez,kaş için flormarın kaş farları çok güzel birde rimmelin kaş maskarası var oda gayet başarılı,allıkta çok fazla olmakla birlikte en çok flormarın terracota serisini çok beğendim,lorealin allığıda güzel,bb kremde missha ve cliniquenin bblerinden memnunum,nemlendirici olarak sebamed ve olay kullanıyorum,makyaj temizleyicim garnier ve diadermin,diaderminin yüz peelinginden çok memnunum,rujda ise çok marka seçimim yok lancomemumda var flormarında var biçok rujum var şimdilerdeyse yapışkanlık hissi yaratmayan lipglossları seviyorum deborah ınkiler gayet başarılı o konuda yıllardır denemediğim marka kalmadı makyaj benim için vazgeçilmez bişey