• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

peki sizin en sevdiğiniz kozmetik markası hangisi?

cilt bakımında: este lauder advanced repair serum, global antiaging gece kremi, diore capture total serum, skincode göz kremi, gündüz kremi, clinique tonik
neutrogena makyaj temizleme jeli
neutrogena göz makyajı temizleyici
makyajda: clarins ve givenchy fondöten, dior, clinique pudra, allıklar mac, farlar genelde balm, bourjois, givenchy, dior,
rujlar genelde mac, birkaç clarins
rimel olarak da estee lauder s. extrem rimel, deborah 24 hour rimel, dior blackout rimel
ve mac kirpik kıvırıcı....

Hesaplı ve güzel olduğu için the balm ama bütçem el verirse mac :)

markalı ürünlerinden
cleansing jel yüz temizleme yağlı ciltler için
cleansing krem kuru ciltler için ayrıca çok güzel makyaj temizliyor
emollient losyon çok güzel nemlendirici

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle inceleme ve selülit konusunda Clarins masvelt krem. Süper işe yaradı. Yüz için de Fillerina. Harika bir kokusu var ve çok iyi nemlendiriyor ayrıca yaşlanma karşıtı. Ayak içinse tabi ki Scholl.

Kesinlikle inceleme ve selülit konusunda Clarins masvelt krem. Süper işe yaradı. Yüz için de Fillerina. Harika bir kokusu var ve çok iyi nemlendiriyor ayrıca yaşlanma karşıtı. Ayak içinse tabi ki Scholl.
Clarins ürünlerinden bende memnunum genel olarak.

max factor fondöten
cecile ruj
roberto cavalli parfüm
avon maskara
diğer her şeyi çok karışık kullanıyorum deneme oldu şimdiye kadar kalıcı bunlar

fondotende flormar
yüz temizleyici bioderma
güneş kremi la roche posay
ruj pastel
parfüm shiseido zen

Fondöten: Rimmel; fiyat, performans, cilde uygun renk bulma konularında tek geçerim. kalıcılıkta süper. Ben 12 saat cildimde kaldığını bilirim. Daha yağlı ciltlerde pudra desteği il kullanabilir.

Rimel: Her kadının sorunu olan rimel bende de problem. İki maskarayı karıştırıp kullanıyorum şu anda. En beğendiğim ve tek başına kullandığım rimel loreal'indi. one million lashes. Fiyatına değiyor.

Allık: The balm hot mama: Her cilt tonuna bu kadar uyan hem aydınlatan hem canlılık veren mucize kabilinden bir ürü. Yeni başlayanlar için bir öğretmen istediğin kadar çok sür palyaçoya dönem şansın yok.

Kapatıcı: Rimmel Wake me up: Çizgilere dolmaz, hem aydınlatır hem kapatır, ciltle bütünleşir. Tek eksisi biraz sabit lemek için pudra destegi. onun dışında süper

Rujlar: Ahhhh rujlar ahhhh hiç bir zaman yeterince rujumuz yoktur. Hep daha fazlası olmalı. :) allahtan bir ağızımız var. ruj için belli bir markam yok renk seviyorum hepsinin durumu aşağı yukarı aynı. Ama bazı kategorilerde öne çıkan markalar var .
Mat rujda golden rose matte velvet: kalıcılık süper kurutma az renkler şahane
Kalıcı ruj: loreal ve rimmel resmen dudağa yapışıyor kissproof rujlar öp öpebildiğin kadar:)
Gloss: nefret ettiğim glosslar konusunda fikrimi değiştiren tek şey rimmelin yeni getirdiği Oh My gloss serisi yapışkanlık yok kalıcılık var. Gerçi pek tenk vermiyor. ama olsun

Pudram catherine arley
diğer ürünlerim genelde flormar çok seviyorum :)

Back