• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Peki Sizce?

sevdicegim

Narsist'im :)
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2011
1.019
18
358
İstanbul
Merhaba kızlar.. Konu bu bölümle ilgili olduğu için buraya açtım, umarım cevap alabilirim..

Yakında nişanlanacağım kısmetse.. Sorunum nişanlık.. Normal abiye alsam olmaz, davetlilerden farkım kalmaz, kabarık alsam modası geçti diyor çevremdekiler.. Çok az kabarık olan (gelinlik gibi değil ) abiye türleri var mıdır? Ve siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Kendi nişanınızda ne yaptınız/yapardınız?

öncelikle hayırlı olsun..
ben nişanımda tek omuz balık bi abiye giymiştim..ne çok abartılı nede çok sade bişey olsun istiyordum..taşsız pulsuz zarif bi elbiseydi:)) balıklar güzel duruyo yani..:))

öncelikle hayırlı olsun..
ben nişanımda tek omuz balık bi abiye giymiştim..ne çok abartılı nede çok sade bişey olsun istiyordum..taşsız pulsuz zarif bi elbiseydi:)) balıklar güzel duruyo yani..:))

Çok teşekkür eederim :42: İlk başta ben de öyle düşünmüştüm ancak benim boyum kısa :37: o yüzden balık giyinince daha kısa gözüküyorum :26: Mesela şey olmuyor mu, içinde o kabarıklık yapan tel değil de, kat kat tüllerle hafif kabartılmış abiyeler yok mu acaba :44: Henüz bakmadım hiç bir yere o yüzden modeller hakkında bilgim de yok işin kötüsü

canım benim bahsettiğim modellerde aynen istediğin gibi oluyo..yani kabarıklığı tüllerden kaynaklanıyor.boyum kısa demişsin ama eğer sorun olmayacaksa kaç?çok kısa değilse neden olmasın dimi;)

canım benim bahsettiğim modellerde aynen istediğin gibi oluyo..yani kabarıklığı tüllerden kaynaklanıyor.boyum kısa demişsin ama eğer sorun olmayacaksa kaç?çok kısa değilse neden olmasın dimi;)

boyum sanırım 1.59 diye hatırlıyorum. :44: o zaman o modellere karşı ön yargımı kırıp öyle bakmaya gideyim değil mi? belki de gerçekten öbürlerinden daha çok yakışır :26: sen böyle demesen inan bakarken balık tipi modellere göz ucundan bile bakmayacaktım :31:

o halde sana bi tavsiye vaktin varsa çık biraz bakın etrafa ve tüm modelleri dene üzerinde..ben kıyafetimi alırken askıda çok beğendiğim fakat giydiğimde kabinden bile çıkmadığım bi kaç kıyafet bilkiyorum:d önyargılı olma ..ve fikirlerine önem verdiğin biri olsun mutlaka yanında;)

o halde sana bi tavsiye vaktin varsa çık biraz bakın etrafa ve tüm modelleri dene üzerinde..ben kıyafetimi alırken askıda çok beğendiğim fakat giydiğimde kabinden bile çıkmadığım bi kaç kıyafet bilkiyorum:d önyargılı olma ..ve fikirlerine önem verdiğin biri olsun mutlaka yanında;)

Kafamda 2 tarih var nişan için, ikisi için de vaktim var Allah'tan :1: evet dediğin gibi yavaştan bakınmaya başlayayım ben. Doğrudur valla denemek lazım :D

Yanımda kayınvalidem olmak istedi adet öyleymiş ama yemezler :1::1: sözlümle gideceğim en azından beraber beğeniriz canım :31:

süpersin:DD
hadi bakalımk kolay gelsin o zaman sana ...ama bak ne geldi aklıma kendi boyun ve kilonda ünlüler hangi baiyeleri giymiş bi bak internetten ;) fikir verir boy-kilo olarak yada moda deyimle proporsiyonuna uygun olan ünlülere bak:DDD
şimdiden kolay gelsin canım..:23:

süpersin:DD
hadi bakalımk kolay gelsin o zaman sana ...ama bak ne geldi aklıma kendi boyun ve kilonda ünlüler hangi baiyeleri giymiş bi bak internetten ;) fikir verir boy-kilo olarak yada moda deyimle proporsiyonuna uygun olan ünlülere bak:DDD
şimdiden kolay gelsin canım..:23:

Çooook teşekkür ederimmmm :16: önerilerini , dediklerini tek tek dikkate alıp bakacağımm :13:

$27042012_1424_O-1446.jpg $27042012_1454_O-1419.jpg

canım benim şimdiden hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin :132:
bak ben şu modelleri buldum siyah olan sade ama tam bu senenin modasına uygun arka uzun ön kısa renk olarak farklı birşeyler düşünürsen model gerçekten çok asil
pembe olanda çok şık hem renk hem model olarak
az bişiycik yardımcı olmak istedim inşallah olabilmişimdir:16:

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 472976 Eki Görüntüle 472977

canım benim şimdiden hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin :132:
bak ben şu modelleri buldum siyah olan sade ama tam bu senenin modasına uygun arka uzun ön kısa renk olarak farklı birşeyler düşünürsen model gerçekten çok asil
pembe olanda çok şık hem renk hem model olarak
az bişiycik yardımcı olmak istedim inşallah olabilmişimdir:16:

Çoook teşekkür ederim canım, Allah herkese nasip etsin en hayılısından inşallahh:31:

İkisi de hoşuma gitti ne yalan söyleyeyim :1: Böyle güncel modelleri görünce kendi netten baktıklarımla karşılaştırdım da, çağ dışı mı kalmışım ne :26:

Yardımcı olmaz olur musun hiiiç, aklımda olmayanlardan ikisiydi bunlar diyebilirim :16:

Çoook teşekkür ederim canım, Allah herkese nasip etsin en hayılısından inşallahh:31:

İkisi de hoşuma gitti ne yalan söyleyeyim :1: Böyle güncel modelleri görünce kendi netten baktıklarımla karşılaştırdım da, çağ dışı mı kalmışım ne :26:

Yardımcı olmaz olur musun hiiiç, aklımda olmayanlardan ikisiydi bunlar diyebilirim :16:

tatlım benim:16:
ben sana bu modellerin bulunduğu sitenin ismini vereyim özelden mesajla
bak çok daha hoş modeller var orada
fiyatlar çokta uçuk gelmedi bana hem inşallah işine yarar:34:

Son düzenleme:
Back