Peki o bana aşık mı? Kızlar yardııım!

kocsevenkovahatunu

Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2014
34
6
18
29
İlişkimiz bundan 1 sene önce bir anda başladı ne olduğunu biz bile anlamadan. O benim ilk sevgilimdi ben 18 yaşındaydım. Kova burcuyum 18 senede bula bula gidip bir koç erkeği buldum. Başlarda her şey masal gibiydi beni el üstünde tutuyordu aşık gibi görünüyordu sürekli beraber zaman geçiriyorduk geçirdiğim en güzel yazlardan biriydi. İki hafta oldu bir gün bir anda kendi kendine bitirdi ama ayrılalım demedi oyaladı beni. Bir iki haftada ben onun peşinden koştum beni terk ettiğini bilmeden. Sonra çok acı bir şekilde öğrendim... Okumaya uzağa gidecekti bunu bahane etti çok bağlandık birbirimize dedi kısaca aşık olmaktan korkuyordu. Tamam dedim sustum bana çoktan deli divane aşık olmuştum... Sonra 15 gün sonra o mesaj attı hem bana gelmek istiyorda hem gelemiyor gibiydi. Onda izler bıraktığımın farkındaydım. Ortak arkadaşlarımızdan hep onunla ilgili haberler aldım. Ayrıldık ama 7 ay yine peşini bırakmadım kışa kadar konuşmalarımız sürdü ısrar ettim istemedi seviyorum dedim olmadı... Sonra bir gün 'sevmiyorum' dediğini duydum arkadaştan. Gömdüm içime aşkımı. Ama o beni sormaya devam etmiş hiç aramadım mesaj atmadım. O hep napıyor nasıl sevgilisi var mı diye sormuş. Ben mesaj atmayı kesince aradan bir iki ay geçtikten sonra başka bir kızla çıkmaya başladı ve bu kızda uzaktaydı! Yine sustum. Okulu bitti ve geldi o kızla bir süre daha çıktı ama beni sormaya devam etmiş. Sonra o kızdan ayrıldı ayrıldıktan 1 ay sonra ben mesaj attım biraz konuştuk sonra sustuk. Sonra o benim hiç beklemediğim bir anda bir gece mesaj attı! Ama şunu belirtmek istiyorum bu sefer ben okul kazandım ve uzaklara giden ben oldum! Neyse mesaj attı barışmak istediğini söyledi bunlar 3 ay önce oldu. Ben başlarda geri çektim kendimi istemedim ama sonra dayanamadım memleketime gidince buluştum. Şuanda bir haftadır çıkıyoruz yeniden.. Ama bu sürece gelene kadar çok zorlandım gerçekten olanları hala unutamıyorum çıktığı o kızı falan... Eninde sonunda döneceğini biliyordum ama çok yıprandım. Ama hala eski yaptığım hataları yapıyorum çok üstüne düşüyorum... Ondada değişmeler var aslında eskiden ben buluşalım derdim şimdi o söylüyor sürekli. Yağmurda ıslanmaktan nefret eden adam benimle yağmurlu günde buluştu ve yağmurun altında 2 saat oturdu. Ben ona geçen gün seni hala seviyorum dedim ama o söylemedi... Yardımınıza ihtiyacım var kızlar çıkamıyorum işin içinden. Sizce beni seviyor mu yoksa vicdan azabı mı çekiyor beni üzdüğü için? Yardım lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…