- 10 Nisan 2009
- 918
- 10
-
- Konu Sahibi benim_adim_yar
ben de yeni üye sayılırım ilk yorumum bence de ilki desenli olan güzel
bencede hepside fazla minimalist ama illa birini seçeceksen desenli olanı... fakat kullanmaya başladıktan bir süre sonra fazla sadece ve sıkıcı gelebilir.... belki modelin biraz daha haraketli olması daha iyi olacaktır....
Hakli olabilirsin, evet... aslinda ben sade ve göz yormayan seyleri severim, ama acaba bunlar da fazla mi sade diye düsünüyorum...
En iyisi arastirmaya devam edeyim; belki "iste bu!" diyebilecegim tarzda birsey bulabilirim...
Zaten burada fikir danismam bile, aslinda bir isaret...
"Iste bu!" diyemedigim icin, kararsizim... ve ben genelde cok düsünerek birseye karar verdiysem, cogunlukla pisman oluyorum sonradan...
bunlardan birini seçecekseniz sade olanı öneririm... fakat benim zevkime uygun değil :sm_confused: ... güzel günlerde kullanmanız dileğiyle canım... :1hug:
evet bencede işte bu desen hala arıyor olmazdın.. hem sade hem şık hemde modern birçok model var.. mesela bir tane ekliyim ben...
bu model çok hoşuma gitti çzellikle hatlarının diğerlerine göre haraketli olması...
Anlamadim canim; aksesuar icin mi kirmizi?Benımde evım grı kırmızı beyaz beyazsa kırmızı olur canımm
Tesekkür ederim yorumun icin; acilisi benim konumda yaptin demekopuyorumnanaktan
Aramiza hosgeldin; güzel paylasimlarda bulunman dilegiyle...
Kardelen18 sana da cok tesekkür ediyorum yorumun icin...
yeni gördüm cevabını hoşbulduk temennilerin için teşekkürlera.s.
Tesekkür ederim yorumun icina.s.1.si çok güzel bence