Bebek İkinci El PEKÇOK OYUNCAK,TİNY LOVE SİHİRLİ GECE DÖNENCE,CARTERS,MEDELA POMPA,TELESKOP,BEBEK HAMAK

BEBEK RESİM ÇEKMEK İÇİN SÜS KIYAFETİ

Bu ürünleri genelde bebek resimleri çekerken kullanıyorlar 1 kere bile kullanmadık. Normal bere olarakta kullanılabilir. 10 TL

Arkadaşlar 100 lira üzeri kargoyu ben karşılıyorum.

BİO BABY BEBEK BAKIM SETİ

Küçük boydur yolculuklar için ideal kullanılmamış. Şampuan, losyon, pişik kremi, bebek yağı. 50 şer ml. Pişik kremi 10 ml. 10TL

POOH BORNOZ

1 yaşına kadar olur az kullanıldı 5 TL

CARTERS AYAKKABI

6-9 aya uygundur. Carters marka sıfır. 35 TL

ÇOK GÜZEL BİR KOL ÇANTASI KULLANILMAMIŞ

Hiç kullanılmadı. Büyük boy Bir çantadır ben büyük boy çanta kullanamıyorum. Derisi çok yumuşak bana deri dediler alırken 89 liraya almıştım. Rengi yeşildir. Büyük askısıda vardır. 50 tl

ÇOK GÜZEL BİR KOL ÇANTASI KULLANILMAMIŞ

Hiç kullanılmadı. Orta boy Bir çantadır. Derisi çok yumuşak bana deri dediler alırken 95 liraya almıştım. Rengi siyahtır. Büyük askısıda vardır. 55 tl

CARTERS İNCE KADİFE ELBİSE

Çok tatlı bir elbise 9 aya kadar giyiliyor. Tertemiz. Başka deseninin fiyatı 109 lira. İnce kadifedir. 35 TL

CARTERS POLAR TAKIM

Altıda üstüde polardır. Altı bir iki defa ancak giyildi üstüde sorunsuz çok temiz. Şipşirin bir takım. 79 a almıştım. 30 lira.

CARTERS POLAR TAKIM

Altıda üstüde polardır. Altı bir iki defa ancak giyildi üstüde sorunsuz çok temiz. Şipşirin bir takım. 79 a almıştım. 30 lira.

CARTERS İNCE CEKET

Çok temiz 4 yaşa uygun. 35 TL

CARTERS 18 AY SIFIR TAKIM

Sıfır Etiketli. 50 TL

CARTERS BAHARLIK 3 LÜ TAKIM

Temiz kullanıldı 6 ay yazıyor ama 10 aya kadar giyilir. 35 TL.

CARTERS TULUM PEMBE

Çok severek aldım çok şık bir tulum ancak 2 defa giyebildik kalıbı küçük 10 aya kadar ancak olur. Sıfır gibidir. 40 TL

CARTES SIFIR TULUM

Sıfır etiketli 24 ay ancak kalıpları biraz küçük 18 aya kadar diye düşünün. 45 TL

LACTAMİL EMZİREN ANNE ÇAYI

Emziren anneler için çay. 10 kutu var. Piyasada 13-19 TL aralığında. Kutusu 5 TL.

DANTELLİ ELBİSE

1 kere giydirip resim çektik 5 dakika yani tertemiz yepyeni 3 aya kadar uygun 10 TL

GİYİLMEMİŞ İÇ ÇAMAŞIRI SETİ

Etiketli. 5 TL

ARTES DİKİŞ MAKİNESİ

Bu hediye olarak geldi ilk geldiğinde 1 kez denedim içindeki örnek kumaşla dikiyordu sonra ayarları ile oynadım dikmemeye başladı bende öylece kaldırdım zaten kullanacağım bişi değil tam adı ARTES FHSM-201 MİNİ DİKİŞ MAKİNESİ ben netten baktım 50 den aşağı yok piyasada ben 25 e satıyorum kesinlikle bozuk değil ayarlarını yapıp kullanın. Anlayan biri çok kısa sürede ayarlar ben hayatım boyunca dikişle uğraşmadım hiç anlamam. Sıfırdır ayak pedalı adaptörü mezurası hepsi içinde. 25 TL

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…