kitap 3 boyutludur ayni zamanda projeksiyon cihazi ve filmleri vardir. filmleri cihaza takarak duvara yansitip kitabi okuyabilirsiniz ayni zamanda kitapta anlatilan sahneler duvara yansir. projektör ve filmler sorunsuz ancak kitabin ilk kapak sayfasi kopuktu yapistirildi kitapta eksik dayfa yoktur. piyasada 85 lira olan bu kitap bu nedenle cok uygun fiyata. 3 b sinema salonu kitap olarak aratabilirsiniz. 20 TL
Arkadaşlar 100 lira üzeri kargoyu ben karşılıyorum.
* Dansçı kız iri gözleri ve canlı renkleriyle bebeğinizin zihinsel gelişimini destekler, hayal gücünü geliştirir.
* Puset hareket ettikçe Dansçı kızın çıkardığı çıngırak sesi bebeğin dikkat gelişimini destekler, pusette hareket etmesi bebeğinizi oyuncağa uzanmaya teşvik eder.
* Renkli dokulu kumaşı bebeğin dokunma duyusunu geliştirir.
* Hitap Ettiği Yaş Aralığı: 0+ Ay
Do! Re! Mi! Bebeğiniz Lamaze Melodili Ahtapotla ilk bestelerini yaparken çok eğlenecek. Melodili Ahtapotun her bir dokunacını sıktığınızda farklı bir nota çalıyor. Yumuşak dokunaçlarındaki bu sevimli özellik bebeğinize eğitici oyun oynamayı da öğretir.
Çalışır durumda sorunsuz biz severek kullandık. Üzerindeki şekillere basınca sesler çıkıyor. Ayrıca gece modunda duvara şekil yansıtır. Müzikli. 6 0 TL
Kullandık ancak sorunsuz. Kumandası ile birlikte. 35 TL
Çocuğunuzun ilk uzaktan kumandalı robotu;
komik bir biçimde sallanarak yürür, ışıl saçar,ses çıkarır ve kıkırdar. Bebek robotu küçük çocuklar için idealdir. Kızılötesi ışıklı kontrol ünitesindeki büyük düğmeye nasılarak kolayca çalıştırılabilir.
AA 1.5V - 3AAA 1.5V pille çalışır
12. aydan itibaren kullanım için idealdir
Araba kullanan anneler için hem ayna hemde müzikli ışıklı oyuncak. Kumandalıdır. İstediğiniz zaman ekranda şekiller belirir müzik çalar. Kapatınca ayna. 50 TL
Temiz kullanıldı. 3 yapboz var bünyesinde. Karıncanın bacaklarını cevirerek kutucuklar cevriliyor müzik calıyor. 30 TL
Minik eller için özel tasarlanmış bu puzzle oyunu 2 farklı oyun deneyimi sunar. Yan taraflardaki düğmeleri kullanarak ya da görüntüyü değiştirip bulmacayı tamamladığınızda bebeğiniz neşeli seslerle ödüllendirileceğini anlayacaktır. Eğlenceli oyunuyla bebeğinizin problem çözme yeteneğini teşvik ederken el becerilerini de geliştirir.