Bebek İkinci El PEKÇOK OYUNCAK,TİNY LOVE SİHİRLİ GECE DÖNENCE,CARTERS,MEDELA POMPA,TELESKOP,BEBEK HAMAK

ZARA İNCE HIRKA

Az kullanıldı. 6-9 AY. 10 TL

Arkadaşlar 100 lira üzeri kargoyu ben karşılıyorum.

PHİLİPS 6578 EPİLATÖR KULLANILMAMIŞ

Epilatör sarjlıdır hediye olarak geldi 1 kere denedim başlıklar yıkanabildiği için yıkayıp temizleyip kaldırdım. Resimdeki aksesuarlarla birlikte satılıktır. Doğru dürüst şarj bile edilmedi. Özelliklerine netten bakabilirsiniz. Philipsin ucuz serilerinden değildir. Traş başlığı ve normal başlıkları var. Küçük seyahat epilatörü ve ışıklı cımbızı ile 150 TL.

BEBEK BESİN HAZIRLAMA

Paketi açılmamış kitap bebek besini hazırlama ile ilgili 5 TL

3 boyutlu projektor cars arabalar filmi kitabi
Playskool bicirik kuklalar
Bright starts oyuncak
Mothercare elc oyuncak
Fisher price eglenceli zitliklar egitici kitap 2 kitabida gonderecek misiniz yoksa tek kitabin fiyati mi bu?
Bu oyuncaklar duruyor mu?
Odeme ve kargo nasil oluyor?
Oyuncaklarin kirilma yada bozuk olma gibi bir problemi olur mu ve olursa noluyor?

Sorunlu oyuncak olursa mutlaka belirtiyorum. Ama kuklalar satildi. Kitap ve bright starts ayirtildi.

Chicco uzaktan kumandali araba. Digerlerinden farkı direksiyonu saga cevirince saga sola çeviri nce sola gider arka ve on isiklwri yanar kornasida vardi sanirim sifir denebilir dolaptan cikmadi. Yakinda kendi reminide ekleyecegim. Fiyati 45

BEBEK BESİN HAZIRLAMA

Paketi açılmamış kitap bebek besini hazırlama ile ilgili 5 TL

Eki Görüntüle 1770169
yukardakiler için görüşelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…