Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek İkinci ElEĞİTİCİ OYUNCAKLAR KIYAFETLER PEKÇOK ŞEY
Temiz çok çok az kullandık belki 10 defa. Daha önce medela vardı o göğsümü acıtınca almıştım ama evde olunca gerek olmadı. Sadece silikon kısımlarda sararma oluyor sterilizasyon işleminden dolayı. Onun dışında pırıl pırıl. Yedek silikonu var zaten kutuda. 125 lira
Reebok spor 22 numara çok severek kulladık yazlık hava alan rahat bir model bu yıl büyüğünü bulamadım bulsaydım alacaktım tertemiz sıfırdan farksız. 40 lira
Jimlastik , kreş yada deniz ayakkabısı. Üzeri mayo kumaşına benziyor ama daha kalın. 23 numara yazsada 22 ye uygun. Biz havuz kenarında giydik. Yeniden farksız. 20 lira
Disney ev pandufu. Tertemiz çünkü giymek istemedi. Orijinal Disney ürünü 21-23 numara yazıyor biz 22 de aldık. 23 e küçük olur bence. 21-22 düşünün. 15 lira.
Kalın bir elbise 1 kez doğum gününde giydik. Çok tatlı bir rengi var. Doğum gününde önüne minicik pasta dökmüştü sanırım hala ufak bir leke var dikkatli bakınca görünüyor. Çok çok soluk bir leke üzerindeyken kesinlikle belli olmuyor. 20 TL
Ünlü bir tasarımcının tasarım elbisesidir. Çok tatlı şapkası ve külot ile takım. Hiç gitmedik 1 kere bile. Doğmadan önce çok beğenip ingiltereden almıştım ama kalıbı büyük geldi sonraki yazda küçüktü. 35 TL
Eşofman altları giyildi temiz 1 tanede pantolon var. Gri kadife ve kot görünümlü pantolon 12-18 ay. Diğerleri 18-24 ay. 2 adet çorap hediye bir az giyildi biri giyilmedi. Hepsi 15 TL
12-18 ay. Biz giydik çok belirsiz leke olabilir 1 tanesinde. Daha çok parkta falan giyilir diye satışa koydum. Bu dönemlerde çok kirleniyor üstleri parkta. Hepsi 10 TL