- 14 Aralık 2010
- 1.141
- 75
FİSHER PRİCE EĞİTİCİ KAPLUMBAĞA
Yepyeni çiziksiz. Rakamları şekilleri öğretir. 25 tl.
Arkadaşlar 100 lira üzeri kargoyu ben karşılıyorum.
Ürünün Adı:Fisher Price Eğitici Arkadaşlar Türkçe
Markası:Fisher Price
Markanın Ait Olduğu Ülke:Amerika
Hitap Ettiği Yaş Aralığı:6 Ay ve üzeri
Özellikleri:
Bu küçük kaplumbağa sayılar ve şekilleri öğrenmeyi bebek için çok eğlenceli bir hale getiriyor Sayıları, şekilleri ve neşeli sesleri duymak için düğmelere basmanız yeterli. Bebek kaplumbağayı ittiği veya kabuğundaki ışıklı düğmeye bastığında, eşlik edilen bir şarkı çalar.
Bebeğin günlük deneyimleri öğrenmesine yardımcı olur
Duyduğu sesler, kelimeler ve müzik bebeği konuşmaya teşvik eder
Bebeğe harfleri öğretir
Kelime dağarcığını geliştirir
Bebeğin eylemlerin sebebini ve sonucu anlamasına yardımcı olur
Şunları Öğretir:
Sayılar
Sebep ve Sonuç
Şekiller
Beraber Oyun Keyfi: Kaplumbağayı sırayla itmeye dayalı bir oyun oynayın. Kaplumbağayı iterek ileriye gönderin ve siz de peşinden emekleyin. Daha sonra bebeğini de aynısını yapmaya teşvik edin. Sayı sayma şarkısına eşlik ederken, bebeğin ellerini tutun ve el çırpın...
TİNY LOVE ÇİFTLİK MUCİZE DİREKSİYON
Direksiyonda hangi tuşa basarsanız panoda o hayvanın ışığı yanıyor ve ses çıkarıyor. Ürün kullanılmıştır. Arabada kullanıldığı için biraz tozlu olabilir. Silinebiliyor. İnek sesi çıkaran tuş biraz zor basıyor bazen tutukluk yapıyor. Onun dışında sorunsuz. 25 tl.
Tiny Love Mucize Direksiyon Özellikleri:
Renkli çiftlik panosunu, uzaktan kumanda sistemli direksiyonu ile yönetebilir; bebeğe, ışıklar, hayvan sesleri ve müzik şeklinde zevkli ve teşvik edici reaksiyonlar sağlar.
Aynı hayvanlar, aynı zamanda direksiyon üzerinde de belirerek, çocuğu, dikkatini üzerlerinde tutmaya teşvik ederler.
Işık düğmesine basıldığında çiftlik panosundaki hayvanların ışığı da yanar.
Çiftlik panosu, hayvanların popüler ve neşeli bir melodi çıkarmalarını sağlayarak bebeğin işitme gelişimine katkıda bulunur.
Müzik çaldığında, ışık bir hayvandan diğerine geçer, görme duyusunu uyararak çocuğu gözleriyle takibe teşvik eder.
Ürün %100 polyester ve plastikten üretilmiştir.
Ürün silinerek temizlenebilir, kesinlikle Yıkanmaz!
MOTHERCARE ELC BONCUKLU ÇINGIRAK
Çok güzel bir oyuncak içinde boncuklar var çevirdikçe sesler çıkıyor. 15 lira.
TİNY LOVE SİHİRLİ GECE DÖNENCESİ VE PROJEKTOR
Bu dönenceyi bilenler biliyordur zaten dönencelerin bence en iyisi en kalitelisi. Sesi müzikleri çok güzel ve projeksiyonu nerdeyse tüm tavanı kaplıyor. Süper bir ürün. Fiyatını gerçekten hak ediyor. Pırıl pırıl durumda. Kargo dahil 110 lira.
FİSHER PRİCE PLUTO YÜRÜYÜŞTE
Sıfır ayarındadır bir iki kez kullanıldı.kumanda dan kontrol ediliyor yürüyebiliyor. 4 fonksiyonu var. Nette en ucuz 129 liraya satılıyor. Furreal tarzı köpekler tüy çıkardığından pluto çok ideal küçük çocuklar için. 60 lira.
FİSHER PRİCE KELEBEKLİ RÜYALAR DÖNENCE
Çok temiz projektörlü kumandalı dönence. Bu eski modelidir yenisi çok basit çin malı gibi. Artık heryerde yeni modeli var. You tube den bakabilirsiniz bu modele. 149 a satılıyordu. 65 lira.
FİSHER PRİCE KELEBEKLİ RÜYALAR DÖNENCE TAMİR GÖRMÜŞ
projektörlü kumandalı dönence. Dolabın üstünden düştü o yüzden tamir gördü ancak sorunsuz bir sekilde kuzenimin bebeğini büyüttü. Durumu resimdeki gibi. Çalışması sorunsuz fiyatı çok uygun. Bu eski modelidir yenisi çok basit çin malı gibi. Artık heryerde yeni modeli var. You tube den bakabilirsiniz bu modele. 149 a satılıyordu. 30 lira.
LANSİNOH SULUK
Hem suluk hem biberon başlığı hemde pipetli başlığı var hiç kullanmadık birkere bile. Sıfır. 15 lira.
Aşama 1: 6.Aydan itibaren kullaılabilecek yuvarlak hatlı, bebeklerin minik ellerine uygun tasarlanmış biberonu.
Aşama 2: 6.aydan itibaren kullanılabilecek, bebeklerin kavrama yeteneğini destekleyen çift saplı damlatmaz bardağı.
Aşama 3: 9.aydan itibaren kullanılabilecek, bebeklerin gelişimini takip eden tek saplı ve pipetli bardağı.
Son düzenleme: