Pek dert değil ama fikirlerinize ihtiyacım var

Ama siz gelinsiniz. Abartili bir sey giymelisiniz. Mesela şöyle bir sey..

Herhalde kardesiniz bunun aynisindan giymez degil mi? Daha sade bir sey giyiyordur..
siz sade olmayin bence..
bu da çok assolist gibi :) bir şeyi fazla geldi gözüme belkide rengidir :) kabarıkta istemiyorum gelinlik gibi :S
bu hafiflikte bir elbise de bakabilirim.. en azından nişanın benim olduğu anlaşılsın bu nasıl sizce bu tarz bir şey :)

aksine aynı fiyata denk gelir bir daha dikimle uğraşma diyorlardı. hem abiyeler hep 800 civarında :S kilo problemi nasıl çözülür :S ben Trabzondayım

Siz sürekli kilo mu alip veriyorsunuz ki? Mesela normaldr de 38 beden elbise alsaniz e kilo alsaniz o da size olmayacak, o zaman ne yapacaksiniz? Eger guvendiginiz bir moda evi varsa bence diktirin. Ama tabi Trabzonu bilemem...

Kardesinden ayri git al sirtlariniz acik olmasi ikiz anlamina velmez oyle elbiselerin hepsi sirti acik zaten ..

Tabi bu da olur ama ben pek begenemedim, kumaşı adi gibi duruyor bu yüzden pek hos gelmedi gözüme..
evet inceledim de kumaşı perde kumaşı gibi.. mağazaya baktığım da kadın yeni sezon gelecek demişti belki orada bulurum içime yatanı.. çok çokta kardeşim istediğini giymeyecek ben sırtı açık giyerim..saçını da ne yaparsa yapar.

farkli ve guzel bir sey giyin. Sonucta herkes sizin gelin oldugunuzu biliyor.

Zevk meselesi ama ben ozellikle nisanda saks mavi abiye giyenleri cok kotu ve demide buluyorum..elbet takisani vardir ama oyle siradan geliyorki bana.
Kizkardes belliki inatci bitakin giysin.
Bence sizde ayni model farkli renk dusunun..ben nisanimda nar cicegi sirt dekolteli uzun duz bir elbise sacimida yandan topuz yaptirmistim.herkes cok begenmisti.
Ne biliyim pudra rengini dusunun bence.daha nisana uygun bence.

pudra ve nar çiçeğide aklımda. fakat alternatif elbiseler arasında aradığım dekoltede saks mavisi vardı.. gerçi yeni sezon gelmemişti daha.. bende yandan topuz istiyorum kardeşimde aynısını yaptıracakmış. ne bileyim bende istiyorum ki benim farkım olsun hani benim saçım yandansa, sen üstten yaptır.. ben sırt dekolteli giyiyorsam sen kapalı giy. ayy çok şey mi istiyorum bilmiyorum :S

Kardesinizde bi tuhaf cidden.
Yani haklisiniz tabi.ama madem onu kararindan donduremiyorsunuz modele gore siz sac modelinizi degistirin.ayni olmayin o gun:)
Ama ne olursa olsun o gecenin yildizi siz olacaksiniz ve gozler sizin uzerinizde olacak rahat olun

Bu çok hoş en azından prenses gibi olursun bunda.ne o öyle sırtı açık balo kıyafeti gibi nisanda bu tarz giylr bence.esinizde kravt mendili bu renk olsun oh misss

Hafif kabarık alabilirsin dediğin gibi çokta tatlı durur bırak giysin belli ki inat etmiş , içimde kalır diyosanda daha kına gecen var orda balık elbise giyersin... Önemli olan senin ve nişanlının çok mutlu olması zaten üzülme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…