Pek dert değil ama fikirlerinize ihtiyacım var

Çok yaşayın.. aynen arkadaşları bile geldi ablanı sönük bırakmayalım X abla ben vazgeçtim sırt dekoltelidn dedi.. kardeşimde diyor benimkinin sırtı başka sende değişiğini alırsın ne olacak diyor.. ama yok yok mayıs ayı gelsin bende aldığım zaman elbiseyi ona giydirmem balosu var orada giyer dilediğince. düğünüm olsa tmm giysinde . ne o öyle ikimizde sanki memlekette hiiiiiiiiiçç elbise yokmuş gibi aynı tarz. şeytan diyor ki uyuduğunda al elbiseyi yırt tövbe tövbe o derece çıldırttııı !!

Ben de kızdım kardeşine.Neyin inadı bu,illa kalp kırılacak yani.

Iyi de o modellerin hepsinin sırtı açık

Şimdiye kadar abiyeleri sırtı açık bunu nişan sahibi giyer diye düşünüp almadım

Sizin farklı olduğunuz nasılsa belli olur sadece sırtınızın daha çok görünüp görünmemesi ile anlaşılmaz

Ergen işte inatlaşmış takmayın söylenmeyin belki hevesi bile geçer almış ama daha farklı bir şey beğenirse maddi destek olup onu alırsınız bunu da düğünde giyer

Sîz umursamayın giyme dedikçe giyesi gelir

Bir de tarzını beğendiği bir arkadaşınız falan varsa o desin kıııızz ablasına özenmiş derler sana diye belki vaz geçer

sırtı az açık olsun gene tamam. fakat aynııııııı ölçüde açık beğenmiş.. birdee saç topuzumuz bile benziyor...

Valla o topuzu yaptırma,söyle yani öyle olmasını istemediğini.Ayrıca 17 yaşındaki bir genç kızın nişanlanan gelin kadar sırtı açık elbise giymesi ve topuz yapması tuhaf.Yakışmaz zaten.

Ben de kızdım kardeşine.Neyin inadı bu,illa kalp kırılacak yani.
benim elbise satılmışya gelmiş. abla prenses model var herkes ondan alıyordu diyor. bende üstüne basa basa sırt dekolteli alacağım bittiyse yeni sezon geldi illa ki aradığımı bulurum sende artık baloda giyersin aldığını dedim..
çok çokta kardeşim ve arkadaşlarıyla aynı olmamak için tam nişan sahibi olduğum belli olsun diye hafif kabarık uzun fırıl fırıl bir şey bakarım. yapacak bir şey kalmadı. arkadaşlarıda balık modeli giyecek :KK43: bende balık giyecektim mecbur değişim yapacağım. onunda nişanı olsun bak bende ne yapacağımmmmm !!

Çok yaşayın.. aynen arkadaşları bile geldi ablanı sönük bırakmayalım X abla ben vazgeçtim sırt dekoltelidn dedi.. kardeşimde diyor benimkinin sırtı başka sende değişiğini alırsın ne olacak diyor.. ama yok yok mayıs ayı gelsin bende aldığım zaman elbiseyi ona giydirmem balosu var orada giyer dilediğince. düğünüm olsa tmm giysinde . ne o öyle ikimizde sanki memlekette hiiiiiiiiiçç elbise yokmuş gibi aynı tarz. şeytan diyor ki uyuduğunda al elbiseyi yırt tövbe tövbe o derece çıldırttııı !!

ay yok yaw elbise yırtma işlerine girmeyin valla dilinden kurtulamazsınız ama planlarsanız içiniz rahat olur en azından, hem biraz daha dolanın mutlaka kendinize yakışan çok daha güzel bir şey bulabilirsiniz. Hem elbise olarak hem de saç olarak. Bu kendi isteğinizden vazgeçmek değil enn yakışanı bulmak :KK66:

Ama siz gelinsiniz. Abartili bir sey giymelisiniz. Mesela şöyle bir sey..

VEL0DDR7q367ZCPuyF-LKlklVhad951Nv0tBOgVqKX9bYZweSVjluDns9-7qWWvh5tmF9BnYxTH-u49HJgguYUGFVFznOoKIqJcCoVoiG_CxSLlCIJGG2yWOKJfgySXSBpbeA4GUupI1UQRqOV7FcJgt4NWm4HWeQi7VmRhSEag8fPvwb6qvKGU7vbfprubIzDBLuRzLfWI0FOZbtIhqiag=w349-h421-nc

Herhalde kardesiniz bunun aynisindan giymez degil mi? Daha sade bir sey giyiyordur..
siz sade olmayin bence..

benim elbise satılmışya gelmiş. abla prenses model var hedıdı ondan alıyordu diyor. bende üstüne basa basa sırt dekolteli alacağım bittiyse yeni sezon geldi illa ki aradığımı bulurum sende artık baloda giyersin aldığını dedim..
çok çokta kardeşim ve arkadaşlarıyla aynı olmamak için tam nişan sahibi olduğum belli olsun diye hafif kabarık uzun fırıl fırıl bir şey bakarım. yapacak bir şey kalmadı. arkadaşlarıda balık modeli giyecek :KK43: bende balık giyecektim mecbur değişim yapacağım. onunda nişanı olsun bak bende ne yapacağımmmmm !!
D
Yahu sen nişanlamam kişisin senin için özel bugün sen niye değiştiriyorsun ki kardeşinin arkadaşları ne alaka dıdının dıdısı.Heves ettiğin şeyi bul al giy içinde kalır sonra.Kardeşin de bebek değil sonuçta'anlasın bazı şeyleri bencil olmasın.

Iyi de o modellerin hepsinin sırtı açık

Şimdiye kadar abiyeleri sırtı açık bunu nişan sahibi giyer diye düşünüp almadım

Sizin farklı olduğunuz nasılsa belli olur sadece sırtınızın daha çok görünüp görünmemesi ile anlaşılmaz

Ergen işte inatlaşmış takmayın söylenmeyin belki hevesi bile geçer almış ama daha farklı bir şey beğenirse maddi destek olup onu alırsınız bunu da düğünde giyer

Sîz umursamayın giyme dedikçe giyesi gelir

Bir de tarzını beğendiği bir arkadaşınız falan varsa o desin kıııızz ablasına özenmiş derler sana diye belki vaz geçer
Benim baktığım taa kalçaya kadar açık kenarları işlemeli pullu falan sırtında ince tülü var. kardeşimde o ebatta almış bile onunki mini :) benim elbisem satılmış.. fakat aklımda fikrimde heeep aynı ölçü var.. illa ki başka renginde bulurum istediğimi..çok çokta belki gözüme daha değişik bir şey çarpar onu alırım. gögüs kısmı oturan aşağıya doğru hafif kabarık olan elbiseler olabilir.. kardeşim ergen ama onun kanına kimse giremez :KK70: arkadaşlarının kanına girdim kızlar beni dinledi :KK70: ona kim ne derse desin takmaazz :)

Valla o topuzu yaptırma,söyle yani öyle olmasını istemediğini.Ayrıca 17 yaşındaki bir genç kızın nişanlanan gelin kadar sırtı açık elbise giymesi ve topuz yapması tuhaf.Yakışmaz zaten.
Diyorumda anlayan yok.. bende diyorum yaşına göre giyin diye. satıcıda aaa ne güzel yakışmış demiş..arkadaşlarıda gaza getirmiş.. şimdiki ergenleri bilirsiniz benim kadarlar yani bildiğni 23 yaşında gibiler. konuşmalar desen öyle. birde taşımış elbiseyi.. ben yandan,aşağıda dağınık bir topuzu düşünüyordun örgülü yan tarafı falan.. baktım o da o modellere bakıyor. sırtım açık saçım topuz olsun diyor !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

O
Benim baktığım taa kalçaya kadar açık kenarları işlemeli pullu falan sırtında ince tülü var. kardeşimde o ebatta almış bile onunki mini :) benim elbisem satılmış.. fakat aklımda fikrimde heeep aynı ölçü var.. illa ki başka renginde bulurum istediğimi..çok çokta belki gözüme daha değişik bir şey çarpar onu alırım. gögüs kısmı oturan aşağıya doğru hafif kabarık olan elbiseler olabilir.. kardeşim ergen ama onun kanına kimse giremez :KK70: arkadaşlarının kanına girdim kızlar beni dinledi :KK70: ona kim ne derse desin takmaazz :)

O zaman siz de önemsemeyin ya da önemsemiyor gibi yapın

Amaaan o daha küçük nişan benim herkes bana bakar diye dolanın bırakın o sinir olsun

Taklitçi olsun

uEE02bSt2RNQ9am0KFDojJtOuWk9mfyveNxYJM2wF_rngPL4OsTIW7w2ikXU3OCnSSqaEqeyEyCzuVxbDeLY3wzuJGedL9tfnqWaw6VJBXbTVxqbR73FbCuDOi6698BoEccwgWQgJCItxaT4nUEIewMWKiKhGhuLLQ=w384-h384-nc

Ya da şöyle bir sey.

çoookk güzelllll.. fakat yaşadığım şehirde böyle bir şey bulsam keşke :KK43: internetten alma alırım da dokunmadığım denmediğim elbiseyi almak istemem. birde kv nasıl derim siz oğlunuza alın ben kendime elbise beğendim hemen almam lazım da diyemem. kadın bana sen beğen gelince biz alırız diyor :KK43: ne yapacağım hiiç bilmiyorum. yoksa bu elbiseyi bulsam hemen alırım çooook güzeellll

çoookk güzelllll.. fakat yaşadığım şehirde böyle bir şey bulsam keşke :KK43: internetten alma alırım da dokunmadığım denmediğim elbiseyi almak istemem. birde kv nasıl derim siz oğlunuza alın ben kendime elbise beğendim hemen almam lazım da diyemem. kadın bana sen beğen gelince biz alırız diyor :KK43: ne yapacağım hiiç bilmiyorum. yoksa bu elbiseyi bulsam hemen alırım çooook güzeellll

Diktirin.. Siz simdiden dikimine baslayin iyi bir yerde. Kaynana gelince parayi versin :KK53:

Hangisinde hevesin varsa onu al...Bu senin nişanın :)
Kimse sana kardeşine özenmiş demez,kardeşine ablasına özenmiş derler.
Abiyede sırtı açık çok olur yani belirgin bir özelik sayılmaz.
Saç modeli dediğin de herhalde topuzdur,o da özel gecelerde sık yapılır.
Tabii renk konusunda sana öncelik verse iyi olurmuş,yanlış yapmış.
Ben olsam bildiğimi okurum,kardeşime de onun nişanında aynı renk giyineceğimi söylerim:)
birde bana ablaa sakın mavi alma diyor..
o görecek inş. o günler gelsin inat ettim ben ondan ön planda giyineceğim. ömrümde bu kadar zıtlaşmadım kimseyle :KK70: vazgeçsede saçtan pişti olacağız artık ufak değişiklik yaptırsın bi zahmett

dikim bana yaptırma dediler hani kilo alırsın verirsin ikide bir prova hem dikim kötü olur diye aklıma girdiler o yüzden hazır bakacaktım.

Ne alakasi var ya? Bence pahali olurlar diye dediler size. zaten bu kiyafeti baska nerde giyebilirisniz ki kilo alsaniz? Kinaligimi da gelinligimi de kafama göre diktirdim. Icim rahat oldu. Bence siz aileden kimseye de soylemeden diktirin, kardesinize surpriz olsun.
Ben gelinligin provasina 4 kere gittim, kinaligin da ayni sekilde..
En ozel gununuz tabiki ugrasacaksiniz biraz.
Kesinlikle diktirin..
hangi sehirdesiniz??

ay yok yaw elbise yırtma işlerine girmeyin valla dilinden kurtulamazsınız ama planlarsanız içiniz rahat olur en azından, hem biraz daha dolanın mutlaka kendinize yakışan çok daha güzel bir şey bulabilirsiniz. Hem elbise olarak hem de saç olarak. Bu kendi isteğinizden vazgeçmek değil enn yakışanı bulmak :KK66:
keşke gidip elbiseyi satın alsaydım diyorum :KK70: satıla satıla da benim beğendiğim satılmışşşşşşşşşşşşş :KK70: o elbiseden vazgeçirirsem artık iyimser olmaya başlayacağım saçını benim gibi topuz yaptırsın :)

Ne alakasi var ya? Bence pahali olurlar diye dediler size. zaten bu kiyafeti baska nerde giyebilirisniz ki kilo alsaniz? Kinaligimi da gelinligimi de kafama göre diktirdim. Icim rahat oldu. Bence siz aileden kimseye de soylemeden diktirin, kardesinize surpriz olsun.
Ben gelinligin provasina 4 kere gittim, kinaligin da ayni sekilde..
En ozel gununuz tabiki ugrasacaksiniz biraz.
Kesinlikle diktirin..
hangi sehirdesiniz??
aksine aynı fiyata denk gelir bir daha dikimle uğraşma diyorlardı. hem abiyeler hep 800 civarında :S kilo problemi nasıl çözülür :S ben Trabzondayım

X