• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pedofili suçlar icin imza kampanyasi

Eğer o kızla ilişkiye giren kişi reşit bir insan ise taciz kapsamına girmeli. Çocuk yaş sayılır kandırılmaya müsaittir. Ergenlikteki hormonların durumu da malum. Hukuk toplumun gerisinden gelecekse ondan sonra gelsin çocuk gelin vakaları, berdel, kan parası vs...
Çok haklisiniz. Ben kanunun getiriliş amacını açıkladım. Yoksa tasvip etmiyorum. Ama bunu özgürlük olarak değerlendiren bi kesim var... Tartışılır

riza yasini kim düsurdu ya 12 ye ..
benim haberim bile yok bundan..
ya 12 azmiş 3 yasina dusursunler daha uygun olur..
bu ne bicim kanun ya ne 12 si tövbe ya..
simdi benim bayramlik azimi açacam ya..
ne demk 12 ya ..
bence riza yasi 20 olmali..

o bile az ..

Ben değiştirilen yasayı bir avukat hanımdan dinledim, yeni düzenlemeye göre 12 yaş altındaki çocuklara yapılan taciz, cinsel istismar suçunun cezası 10 yıldan az olmayacakmış ama 12 yaş üstü çocuklarda alt sınır 8 yılmış ve hakim 8 yıla mahkum etme takdirine sahipmiş, avukat hanım 12 yaş altı ve üstüne göre ceza olmamalı, ceza mağdurun yaşına göre değil failin eylemine göre verilmeli, ben pek memnun kalmadım diyordu.

Cinsel istismarlarda Rıza diye birşey olmamalı zaten, 13 yaşındaki bir çocuk 40 yaşındaki bir adamla rızasıyla birlikte olmaz.
Yasalar ve cezalar tatminkar değil.

Önceden aldatma suç kapsamındaydı. Ayrıca bu da geri gelmeli. Şimdi sadece tazminat sebebi..

Ben bu kampanyayı faydali buluyorum ama istenen şey idama cezası olmamalıdır. Tahliyesiz ağırlaştırılmış müebbet olmalıydı. Hatta bunlari da hayatları boyunca f tipinde tutmak lazım.

Mesela pedofiliyi de tanımlamak lazım. Yani yasa tasarısında 12 yaşından küçük çocuğa tecavüz 18 yıldan fazla olmayacak. Eee bu adam 18 yıl sonra çıkınca ne olacak ??

Bilmiyorum belki burasi bu basligi açmak için pek uygun değil ama son dönemlerde üst üste okuduğum çocuk istismari ve pedofili suclari beni ciddi manada korkutmaya ve bende dert olmaya başladı, ben sadece "vah vahhh"deyip uzulmenin ötesinde bir şeyler yapilmasi taraftariyim...bir çoğumuz sosyal medya kullanicisiyiz,verdiğimiz tepkiyle de olsa belki bir şeyleri değiştirmeye yardimci olabiliriz diye düşünüyorum.Hani denir ya çorbada tuzumuz olsun bu kampanyaya bir imza ile belki ufakta olsa bir katkimiz olur bence.
Ne olur artik sadece uzulmenin ötesinde bir şeyler yapalim,biraz da elimizi tasin altina koymasini bilelim,pedofili çok ciddi bir suçtur ve ülkemizde hicde küçümsenmeyecek sayida insanda var bu hastalik...Her uç cocukdan biri tacize uğruyor ise bu ülkede ki çok korkunç bir oran bu demek ki tahminimizden çok daha fazla fedofili insan var...Lütfen bir anne olarak yalvariyorum size özellikle biz bayanlar bu konuda sessiz kalmayalim,umarim bir iki dakikanizi ayirip kampanyaya destek olursunuz...ve lütfen bu konu burada kalsin,tasinmasin...

https://www.change.org/p/cumhurbaşkanlığı-pedofili-suçlularına-idam-cezası?tk=g6wFCna_t-6K_QjbQwmCLd3l4BZdVuozNCcwSCfiIzw&utm_medium=email&utm_source=signature_receipt&utm_campaign=new_signature
İmzaladım.
İnşallah hakettikleri cezayı alırlar.

Bende imzaladım ama idam cezası istemeyen kesimdenim, ölüm kurtuluş bunlar için, bence bu tip insanlar çeşitli deneylerde kullanılabilir, ya da pedofili araştırmalarında yine denek olabilir, üstünde diğer insanlarda denenmesi tehlike bulunan ilaç vb denenebilir,tedavi edilmeye çalışılabilirki bu yolda zayi olursa kimse üzülmez zaten, işe yararsa da potensiyel pedofili hastalarının iyileştirilmesi için öncü olur bari hayatında birkez olsun insanlık yararına birşey yapmış olur.

İdamın kurtulus olacağını düşünüyorum o nedenle imzalamak konusunda cekimserim.
Bence imzalamalisin neden biliyormusun? büyük ihtimalle zaten idam kararı verilmeyecek ama en azından çok ağır bir ceza verilmesi konusunda harekete geçirir belki birilerini..af tan faydalanmanin mümkün olmadığı hiçbir cezai indirimin söz konusu bile olmadığı gerçekten ağırlaştırılmış müebbet gibi mesela..
Bilmiyorum hiçbirşey yapmamaktan iyidir gibi geliyor bana

Keşke idam edilse ama bişey değişmeyeceğini bile bile yinede bir umut imzaladım. Cocuk istismarları son bulsun artık.küçük yavrularımızın bizden daha cok yaşamaya hakkı var.rabbim herkesin evladını korusun.:KK61:

İmzaladım, inşallah son bulur artık
Önce işkence edeceksin sonra idam edeceksin bunlari
Irmak bebek hala aklımdan çıkmıyor yavrum kim bilir neler cekti aklım almıyor Allah'im annesinin babasının yardimcisi olsun sabırlar versin çok zor

Yargı sistemine güvenmediğim için imzalamadım suçsuz insanların idam edilebileceği düşüncesindeyim

Back