pedofili suçlar icin imza kampanyasi

Bilmiyorum belki burasi bu basligi açmak için pek uygun değil ama son dönemlerde üst üste okuduğum çocuk istismari ve pedofili suclari beni ciddi manada korkutmaya ve bende dert olmaya başladı, ben sadece "vah vahhh"deyip uzulmenin ötesinde bir şeyler yapilmasi taraftariyim...bir çoğumuz sosyal medya kullanicisiyiz,verdiğimiz tepkiyle de olsa belki bir şeyleri değiştirmeye yardimci olabiliriz diye düşünüyorum.Hani denir ya çorbada tuzumuz olsun bu kampanyaya bir imza ile belki ufakta olsa bir katkimiz olur bence.
Ne olur artik sadece uzulmenin ötesinde bir şeyler yapalim,biraz da elimizi tasin altina koymasini bilelim,pedofili çok ciddi bir suçtur ve ülkemizde hicde küçümsenmeyecek sayida insanda var bu hastalik...Her uç cocukdan biri tacize uğruyor ise bu ülkede ki çok korkunç bir oran bu demek ki tahminimizden çok daha fazla fedofili insan var...Lütfen bir anne olarak yalvariyorum size özellikle biz bayanlar bu konuda sessiz kalmayalim,umarim bir iki dakikanizi ayirip kampanyaya destek olursunuz...ve lütfen bu konu burada kalsin,tasinmasin...

https://www.change.org/p/cumhurbaşkanlığı-pedofili-suçlularına-idam-cezası?tk=g6wFCna_t-6K_QjbQwmCLd3l4BZdVuozNCcwSCfiIzw&utm_medium=email&utm_source=signature_receipt&utm_campaign=new_signature
Merhabaimzaladım umarım faydamız olur çeksinler ellerini çocukların üzerinden

Bana saldırmışsın ama muhatabın ben değilim. Bu ülkedeki yasa yapma mantığı budur. Önceden aldatma suç kapsamındaydı şimdi değil bunun gibi. 12 yaşında bi ergen e sen ilişkiye giremezsin dediğimiz zaman bunu özgürlügüne müdahale olarak gören aileler var. Ben bunu savunm
uyorum ama bu kişiler bizim toplumumuz dalar

12 yaşındaki çocugun cinsel ilişkisini normal karşılayan ve teşvik eden aileler de mevcut yasalara göre zaten suç işlemiş olurlar.

Aksine sizin dediginiz gibi mevcut durumu normalleştirmek üzere yasa yapılırsa (ki 15 yaş sınırını 12 ye çekme çabası inanılmaz derecede cahilce bir düşüncedir) 12 yaşındaki çocugun sırf hormonları ile vucudunda ufak değişimler oluyor diye mantıksal ve psikolojik olarak gelişiminin hazır olmadıgı yaşlarda istismara kötü niyetli kişilerce daha da açık hale getirmiş olursunuz.

Ayrıca aldatmak hala aile birligine karşı yapılan ayıplı hallerdendir bu nedenle herhangi bir boşanma davası olarak da görülmez, tazminat da alınır.

Eskiden aldatmaktan 10 yıl tutuklanan mı vardı?
Hala bilip bilmeden ve düşünce süzgecinden geçirmeden yazmayı sürdürüyorsunuz.

idam çözüm değil. artık cezaların da bi caydırıcılığı yok. biz içten içe çürüyen bi toplumuz malesef. bunu böyle kabul edip koruyabildiğimiz kadarını korumamız lazım. hükümetten bu konuda bişey beklemek malesef saflık olur.

zaman gectikce insanların ne kadar sapık zihniyette oldugunun farkına varıyorum, ensest, pedofili maalesef cehaletin en dibindeki hastalıklar ve ülkemizde tahmin edemeyecegimiz kadar yaygın.
bu kadar ahlak bekçisi olup da ahlaksızlıgı hat safhada yasıyoruz maalesef

+1
Çocukların kendi rızasıyla ilişkiye girdiğini söyleyebilen zihniyetler oldukça idam gelse ne değişecek. Yine kendi rızasıyla yaptığına hükmolunup adamlar yırtacak yine idamdan. Hatta bizim insanımız özgecan'ın ailesinin olduğu gibi de vicdanlıdır, sapıkların ana babaları ağladıkça onları affeder, hapis yatmasını tercih ederler.

Şu an çocuğa tecavüz en az 15 yıl, tecavüz edip öldürürse de müebbet var. Böyle ceza alanlar var mı? Ne hikmetse yok rızası var yok tahrik edildim yok toplumsal giyim kurallarına uymamıştı bilmem ne... Böyle saçmasapan gerekçelerle aklanan cezası azaltılan yığınla insan varken idam mı çözüm olacak? Hukuk sorunluyken idam işler mi, çözüm olur mu?
Hangi medeni ve 'beyinli' ülkede idam var?
Ortadoğu'ya koşuyoruz mübarek. Bi idamımız eksik kalmıştı.
Mini etekliye tacizi tecavüzü müstahak gören yığınla insan var forumda bile, bu zihniyetler olduğu, çocuklar bu şekilde yetiştirildiği sürece, anneler gidecek yerim yok diye çocuklarını babalarından dayak yemesini seyrettirerek büyüttüğü sürece tacizler tecavüzler bitmez.
Çağdışı bir uygulama olan idam gelmemeli. İmzalamıyorum.
He farkındalıksa, böyle olmaz, şimdi kaç anne evdeki şiddetten dolayı, rahat giyinen kadınlara hafif kadın yakıştırması yapması nedeniyle çocuğunun ilerde sapık olabileceğini öğrendi? Var mı öğrenen? Yok, herkes nato.

Mevcut yasalar kesinlikle cocuklar ve toplum lehine degiştirilmeli, hatta cocuga tecavüz de müebbetle yargılanmalı bene.

Fakat cezaların agırlastırılmasını istemek, idam ya da hadım gibi geri döndürülemez uygulamaları iftira ihtimalini düşünmeksiniz istemek aynı şeyler değil.

Kaldı ki takım elbise giyinmeyi sanki bir tecavüzcünün iyi hali olabilirmişcesine indirim yapıldıgı,
rızası olmadıgı kesin delillerle kanıtlanmış oldugu halde alkol kullandıgı gerekçesi ile rıza ve tahrik diyerek cezanın düşürüldügü,
Dediginiz gibi mini eteği "teşhirci, aranıyor" vb yakıştırmalar ile tecavüzcüye hak veren iğrenç zihniyetteki insanların oldugu bir yerde idam yalnızca iftiralarla birilerini öldürmek için kullanılır bence.

Mesela burada idama evet diyen kaç kişi geçmiş davaların takipçisi oldu?
Kaç kişi mevcut uygulamalardaki yanlışlıkları eleştirip birşeyler yapmaya çalıştı?

2 gün haberlerde izleyip ölsün diyenler hangi subyancıyı şikayet etti? ailesinden herkesten cocukları korumak için susmamak gerektigini savundu?

Daha bir kaç gün önce tacize ugramış bir gençkızın konusu vardı, dikkatle baktım orada "anlatmak zor, sen büyüyünce o adamın yüzüne tükürürsün" diyerek olayın aslında örtülmesini ve o sapıgın başka cocuklara da zarar verme ihtimalini düşünmeyen bugun burada idamı imzalamışlar, daha ne denir ki...

İmzaladım, paylaştım.
Beddualar küfürler yetersiz kalır toprak kabul etmesin sonsuza kadar azap içinde kalsın bu pislikler

Cezaların ağırlaştırılması kısmı kesinlikle etkili olur ama ondan önce ülke olarak pedofili de baş sıralardayız toplumda bir hastalığımız var tedavi edilmesi lazım ve çok acil edilmesi lazım ,
imzalamıştım zaten ne kadar imza kampanyası varsa katıldım ama çok ağırız ahlanıp vahlanmaktan öteye geçemiyoruz ve bir sapığın cezasının yerini bulması için diğer mahkumlardan medet umar haldeyiz.
idam için baskı yapmamız lazım , bunlar yaşadıkları sürece hala riskler farz edin deprem oldu kaçabildi yada çok kısa zamanda yaşadık darbe oldu bunları saldılar , hastaneye gitti bir yolunu buldu kaçtı ne olacak? yine bir çocuğa elini uzatacak ,
Tabi birde bu sapıklara bakacak personelin yerine koyun kendinizi bir avukatı olacak hastaneye gidince dr hemşire gardiyan... yazık değilmi bu insanlar vijdanlarıyla hayatları arasında kalacaklar
Bu pisliklerin ekmeği suyu vergilerimizle karşılanacak ya en çok o ağırıma gidiyor.

İdamı isterken göz ardı etmememiz gereken çok önemli bir şey var bu yasanın sadece pedofili , canilik kıstasında çıkmış olması lazım aksi halde istediğimize bin pişman ederler...

Tabii ki imzaladım insanlar hep sesszi kaldıkları olaylar başlarına geldiğinde acı duyarlar!Rabbim hiçbirimizi bu duruma düşürmesin hiç bir yavruya ve ebeveynlerine bu acıları yaşatmasın.Ve bunu yapanlar (diyorum çünkü bu eyleme uygun bir isim telaffuz edemiyorum ) en ağır şekilde cezalandırılsın

X