Herkese merhaba,
Adet günüme 4 gün kala sabah ilk idrarım ile predictor erken gebelik testini yaptım ve sonuç resimdeki gibi, 2. çizgi silik... Sizce hamile miyim? Hemen kan testi yaptırmak için çok mu erken? Pozitif çıkarsa ultrasonda kese ne zaman görülür? Çok sabırsızım hemen her şey netlik kazansın istiyorum. Şimdiden teşekkürlerEki Görüntüle 2907061
Merhaba,Canım tekrarladın mı testi
Çok teşekkür ederimmHayırlı olsun saglıcakla alın kucağınıza inşallah
Yaaaa tebrik ederimMerhaba,
Adet günüm bugündü, dayanamayıp kan testi yaptım ve hamileyimçok şükür.
Tebrik ederimMerhaba,
Adet günüm bugündü, dayanamayıp kan testi yaptım ve hamileyimçok şükür.
Tabiki hamilesinHerkese merhaba,
Adet günüme 4 gün kala sabah ilk idrarım ile predictor erken gebelik testini yaptım ve sonuç resimdeki gibi, 2. çizgi silik... Sizce hamile miyim? Hemen kan testi yaptırmak için çok mu erken? Pozitif çıkarsa ultrasonda kese ne zaman görülür? Çok sabırsızım hemen her şey netlik kazansın istiyorum. Şimdiden teşekkürlerEki Görüntüle 2907061
Kan testi 295 cikmisti, sonraki hafta ultrasonda keseyi gördük çok şükürYaaaa tebrik ederimmaşallah harika haber kan testi kaç çıktı
Sonuç ne çıktı canım ?
Kan verdim bugunSonuç ne çıktı canım ?
Ne çıktı sonuç bende verdim yarım saate belli olucak bakalımKan verdim bugun
Saglik ocagina verdim ben özele gitmedim ne zaman cikar bilmiyorum. Sabahtan beri enabiza bakiyorum ama yok cikmamis dahaNe çıktı sonuç bende verdim yarım saate belli olucak bakalım
Benim beta 1.67 çıktı adete 6 gün kala yani negatif test yanılttı beniSaglik ocagina verdim ben özele gitmedim ne zaman cikar bilmiyorum. Sabahtan beri enabiza bakiyorum ama yok cikmamis daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?