Pedagojik formasyon!!

selam yaa puanın çok iyiymiş keşke bu yıl başvursaydın %100 alırdın formasyonu istediğin yerden bu yıl mezuniyet ortalamalarına göre aldılar ama gelecek yıl ne olacak tam bir muamma ne yazıkki sanırım ales yine devreye gircek son söylentiler bu yönde. umarım alırsın sıkı takip et gelişmeleri

merhaba arkadaşlar ben edebiyat 3. sınıf oldum. bu alesi hala anlamadım. şimdi ben okul bitince direk kpss sınavına girmek istiyorum.liselerde öğretmenlik yapmak için. formasyon almak için alese mi girmem gerekiyo bilgiiiii lütfennnnnn.....

selam, şu an için alesle alınmıyo, not ortalaman 2.5'un üzerindeyse başvurabilirsin istediğin okula tabi ne kadar yüksek olursa o kadar iyi senin için.

ales şu anda pedagojik formasyon için gerekli değil. Ama bu işlere belli olmuyor 3 4 yılda bir yönetmeliği değiştiriyorlar. ales kalktı bunun yerine diploma notu ortalaması var.. 4 üzerinden 2.5 alt sınır. ve ücretleri baya dolgun. üniversiteler ticarete dönüştürdü bunu. Bu sene için ücretleri düşüreceklerini duydum ama bilmiyorum.. Nolur nolmaz ales sınavına hazırlan ve gir derim. 3 yıl sınavdan aldıgın puanı kullanabilme hakkın var. Ayrıca diploma notunu da yüksek tutmaya çalış.. Her üniversiteye kolay kolay giremiyorsun. Başarı sıralaması ve kontejanları farklı oluyor. Notun yüksek olursa şansın fazla olur. Ben geçen sene aldım formasyon .. çok uğraşmıştım. Şimdiki aklım olsa üniversitede dersleri önemserdim..

gerçekten zormuş. ortalamam şuan 3,00 ales sınavınada hazırlanıyorum girmeyi düşünüyorum bu yıl üniversitede kalmak istiyorum ama oda çok şey istiyor. kafasıkarışık.com...:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…