• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pedagojik formasyon!!

sorma. binlerce kişi 50 tl yatoracak düşün artık dönen parayı. kontenjanlar düşük, girecek sayısı belli. yine parayı bulan bulacak.

Ne kadar komik ya! Gazi başvuru sayfasını 50 TL yatırmadan açmıyor:( Ben daha kabul edeceğimi bilmeden neden para yatırayım ki?

umarım diğer üniversiteler gaziyi örnek almaz! zaten ücretler 2 bin 4 bin arası.. kızlar bu arada sakarya düzeltme yapmış 500 kişilik kontenjanın %40 ı diğer ünlere verilmiş sonunda :) sadece kendi öğrencisineydi.

canım 3-4 üni daha böyle yığılma olur sonra sıra diğerlerine gelecek hiç merak etme. uşak,kocaeli,muğla,ege,balıkesir,kütahya,erciyes,inönü,sakarya bunlar da vercek ve artık %40 diğer üniversite öğrencilerine vermek zorunda olucak inşallah

arkadaşlar aranızda işletme mezunu olup fprmasyon alan yada bu konuda bilgisi olan varmı nişanlım işletme muzunu formasyon alsa iişletme ögretmeni olarak yada iilemtmenin bölümlerinden ögretmen olarak atanabiliyormu bilgisi olan varsa lütfen cevaplarmısınız...

selam kızlar formasyon almaya hak kazandım çok şükür.. darısı başınıza notlar epey düşmeye başladı inşallah daha da düşer.

şifacı pek bilgim yok benim bu konuda :(

selam kızlar formasyon almaya hak kazandım çok şükür.. darısı başınıza notlar epey düşmeye başladı inşallah daha da düşer.

şifacı pek bilgim yok benim bu konuda :(

tebrik ederim cnm senin adına mutlu oldum işallahh hemen senş yormadan bitirsin canın sagolsun bi bilen cıkar işallah :)

ben de edebiyat okuyorm bizim okulda okurken 3.sınıdftan itibaren verileckmmiş ama 2.5 ortalama istiyor 1.sınıftan dersler çok kötü bnm sanırım ortalamayı tutturamam tuttursam bile geç olucak artık 2sınıfım çünkü
ümidim kestim artık eğitim hayatındanmafoldumben ya okul btince bi dershaneye grcem ya da hayatımı sil baştan yapıp başka bişiler senağlama

tebrik ederim cnm senin adına mutlu oldum işallahh hemen senş yormadan bitirsin canın sagolsun bi bilen cıkar işallah :)
saol canım aminn inşallah, bi<im listelere baktım da işeltmeden alacak olanlar var onlar da öğretmenlik için alıyordur heralde olur bence a.s.
ben de edebiyat okuyorm bizim okulda okurken 3.sınıdftan itibaren verileckmmiş ama 2.5 ortalama istiyor 1.sınıftan dersler çok kötü bnm sanırım ortalamayı tutturamam tuttursam bile geç olucak artık 2sınıfım çünkü
ümidim kestim artık eğitim hayatındanmafoldumben ya okul btince bi dershaneye grcem ya da hayatımı sil baştan yapıp başka bişiler senağlama

hemen ümitsizliğe kapılma canım ya sen şimdiden sıkı çalış, yaz okulunda da yükseltmeye alırsın bazı derslerini hiç takma kafana, 3.sınıfta aırsın inşallah. ama olmasa bile dünyanın sonu değilya bak ben mezun oldum şimdi alıyorum en kötü ihtimalle senin de öyle olur üzülme:teselli:

saol canım aminn inşallah, bi<im listelere baktım da işeltmeden alacak olanlar var onlar da öğretmenlik için alıyordur heralde olur bence a.s.

hemen ümitsizliğe kapılma canım ya sen şimdiden sıkı çalış, yaz okulunda da yükseltmeye alırsın bazı derslerini hiç takma kafana, 3.sınıfta aırsın inşallah. ama olmasa bile dünyanın sonu değilya bak ben mezun oldum şimdi alıyorum en kötü ihtimalle senin de öyle olur üzülme:teselli:

teşekür ederim canım
sen alıyormuşun ne güzel tebrik ederim
inşallah benmde herşey istediğim gbi gider ve alırım

Merhaba kızlar,ben iktisat bölümünde okuyorum ben de pedagolojik formasyon alabilir miyim,almalı mıyım?

neden alacaksın, öğretmen mi olacaksın iktisat mezunu olarak? :53:
bir arkadaşım kimya müh. mezun olunca ingilizce öğretmenliğinden pedagojik form. aldı hiç bi işe yaramadı.

neden alacaksın, öğretmen mi olacaksın iktisat mezunu olarak? :53:
bir arkadaşım kimya müh. mezun olunca ingilizce öğretmenliğinden pedagojik form. aldı hiç bi işe yaramadı.

Neden olmasın,kendi bölümümle alakalı öğretmen olmak isterim.
Bu konu kendi bölümüne salça olanlar tarafından çok rahatsızlık verici bir durum,bunun farkındayım.Fakat tek söyleyebileceğim eğitim sistemi çünkü okullarımızda doğru düzügün eğitim verilmiyor,yönlendirilme yapılmıyo,kişinin çevresinde tecrübeli kişiler yoksa vay halina.Benim çok farklı düşüncelerim de var fakat dün rastladım bu habere ve ilgimi çekti.Fen edebiyat fakültesi olanların dışındaki fakültelerin de bu eğitimi alabileceğinden bahsediliyordu.Bir kaç yıl sonra bu konuyu araştırıp karar vermektense bende sıcağı sıcağı bu konuyu araştırmak istedim.Bilgisi olan arkadaşlar varsa cevap verirlerse memnun olurum

Sayfada sadece bir kisi almis gorunuyo digerleri alabildier mi alese bu sene basvurdular mi seneye yine ayni sistem mi alese devammi bilen var mi?

slm herkeze formasyonla ilgili yazılan yazılarınızı okudum bu yılda bende başvurmayı düşünüyorm 2008 de ist.üni.başvurmuştum alesim çok iyidi ama mülakatta elendim dedikleriniz doğru kendi öğrencilerine öncelik tanıyolarlar,,bu yıl tekrr denicem ama sistem hakkında bi bilgim yok ales le alınmıyor artık sanırım sadece okul başarı puanına mı bakıyolar bunları merak ediyorm tecrübeli arkdaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim,,:((( 2 senedir dersanede çalışıyorm koleje geçmk istiyorm ama formasyonsz alım yok yani önümde çok büyük engel...2008 mezunuyum not ortalamam 3.37 sizce şansım nedir ??

Back