Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Trakya'da 3000 küsürüncü sıradayım kızlar.Birincinin ortalaması ise 4.Dersaneye devam sanırım(
selam kızlar formasyon almaya hak kazandım çok şükür.. darısı başınıza notlar epey düşmeye başladı inşallah daha da düşer.
şifacı pek bilgim yok benim bu konuda
saol canım aminn inşallah, bi<im listelere baktım da işeltmeden alacak olanlar var onlar da öğretmenlik için alıyordur heralde olur bence a.s.tebrik ederim cnm senin adına mutlu oldum işallahh hemen senş yormadan bitirsin canın sagolsun bi bilen cıkar işallah :)
ben de edebiyat okuyorm bizim okulda okurken 3.sınıdftan itibaren verileckmmiş ama 2.5 ortalama istiyor 1.sınıftan dersler çok kötü bnm sanırım ortalamayı tutturamam tuttursam bile geç olucak artık 2sınıfım çünkü
ümidim kestim artık eğitim hayatındanmafoldumben ya okul btince bi dershaneye grcem ya da hayatımı sil baştan yapıp başka bişiler senağlama
saol canım aminn inşallah, bi<im listelere baktım da işeltmeden alacak olanlar var onlar da öğretmenlik için alıyordur heralde olur bence a.s.
hemen ümitsizliğe kapılma canım ya sen şimdiden sıkı çalış, yaz okulunda da yükseltmeye alırsın bazı derslerini hiç takma kafana, 3.sınıfta aırsın inşallah. ama olmasa bile dünyanın sonu değilya bak ben mezun oldum şimdi alıyorum en kötü ihtimalle senin de öyle olur üzülme:teselli:
Merhaba kızlar,ben iktisat bölümünde okuyorum ben de pedagolojik formasyon alabilir miyim,almalı mıyım?
neden alacaksın, öğretmen mi olacaksın iktisat mezunu olarak?
bir arkadaşım kimya müh. mezun olunca ingilizce öğretmenliğinden pedagojik form. aldı hiç bi işe yaramadı.