Kızlar peacock'cumuzu aradım kendisiyle konuşamadım ablasıyla konuştum bıraz önce hatta birlikte yürüyüş yapıyorlardı smeliyat sonrası cok agrısı olmuş serum fayda etmeyınce bacagından igne vurmyllar ignenedn sonra kendine gelmiş şuan durumu cok iyi msşallah yemegınıde yiyebiliyor yuruyuşte yapabiliyor kac cc takıldı henüz bilmiyorlar yarın doktoru gelince ogrenicek doktoru olabildiginin en buyugunu koydum demiş şuan sargı oşdugu için kendiside farkında degıl işte böyle bi fıstuk daha bomba olup aramızda :) inş agrısız sızısuz atlatıcak arkadaşımız
inş iyi şuanda agrısı gecmiş daha iyi olur inl kendine iyice gelsin yazar aklı buradaymış kuzununAğrı durumuna çok üzüldüm ama 1 haftaya bir şeyi kalmayacak inşallah.. Nüfusumuz git gide çoğalıyor fıstıklar
Kızlar peacock'cumuzu aradım kendisiyle konuşamadım ablasıyla konuştum bıraz önce hatta birlikte yürüyüş yapıyorlardı smeliyat sonrası cok agrısı olmuş serum fayda etmeyınce bacagından igne vurmuşlar ignenedn sonra kendine gelmiş şuan durumu cok iyi msşallah yemegınıde yiyebiliyor yuruyuşte yapabiliyor kac cc takıldı henüz bilmiyorlar yarın doktoru gelince ogrenicek doktoru olabildiginin en buyugunu koydum demiş şuan sargı oldugu için kendiside farkında degıl işte böyle bi fıstık daha bomba olup aramızda :) inş agrısız sızısız atlatıcak arkadaşımız
Kaburga uyuşturmayı zaten her Dr yapar dedi benim Dr um hatta Eskişehir'de görüştüğün Dr da öyle demişti böyle bi teknik varmış dedin o da bu bi teknik değilki bu ameliyatın bir parçası demiştiKaburga uyuşturma tekniği fıs çıktı desene hay Allah inşallah geçicidir ağrısı olmaz daha fazla
Kaburga uyuşturmayı zaten her Dr yapar dedi benim Dr um hatta Eskişehir'de görüştüğün Dr da öyle demişti böyle bi teknik varmış dedin o da bu bi teknik değilki bu ameliyatın bir parçası demişti
Ameliyati sorunsuz atlatti ya o önemli..agrilari gececek elbet.insallah uzun sürmez toparlar kendiniAğrı durumuna çok üzüldüm ama 1 haftaya bir şeyi kalmayacak inşallah.. Nüfusumuz git gide çoğalıyor fıstıklar
çok teşekkürler canımarzumy yani genelde dolgulu sutyen kullanacagımız için ben de insanların fark edeceğini düşünmüyorum ama bakalım :))
Bende öyle sanıyordum ama görüştüğüm iki Dr da zaten yapılır şeklinde konuştu Haldun bey e has bişey değilmiş demekki dedim bendeYa öyle miymiş bunu bi Haldun beyin hastaları söylediği için bi özellik sanıyordum demekki ondan kaburga acıyordu benim orta kısımda bende kasları ayırırken zedelendi sanmıştım belki de o iğne vs nasıl yapılıyorsa onun ağrısıydı... Ağrı da değil değişik bir şey gerçi sayende bir şey öğrenmiş oldum
Ancak ölçebildim köprücük kemiğinden 17 di 19 olmuş orta kısım 8 di 11 olmuş alt tan emin değilim ama şu an 10 odaSenin amelyat öncesi ölçülerin varmı?
TsklerAncak ölçebildim köprücük kemiğinden 17 di 19 olmuş orta kısım 8 di 11 olmuş alt tan emin değilim ama şu an 10 oda
Meme önceden nerden başladığı tam belli değildi şekil olarak kendim Merk edip ölçmüştüm
Yanlış mı ölçüm acaba bi daha bakayım yanımda çocuk dürtüklüyordu belki yanlış ölçmüşümdürTsklerFAZLANAZLI ama şaşırdım. Memeucu daha yukarı çıkar sanmıştım, seninki dahada aşağı inmiş. Çok ilginç.
esmeraldam canım şimdi ölçtüm, tabi ne kadar dogru ölçtüm bilemiyorum ama şöyle çıktı :
boyundan gögüs ucu : 16
gögüs arasından uç : 10
gögüs altından uç : 7
senin daha çok varmış , ben toplamda 20 gün bekledim , boşluğu varmış hocanın araya aldı beni, ama ona ragmen stresli geçti açıkçası, ama pazartesi hocayla son görüşmemi yaptıktan sonra oluruna bıraktım , hocanın dedıklerı mantıklı geldı , gögüs yapıma nasıl bir şey olucak, bekleyip görücem :) Bir yandan çok sakinim, bir yandan ya inanamıyorum gögüslerim büyümüş mu olucak 3 içinde diyorum :)) güzel hisler yani
Çok tskler tatlim. Zaten beni cok ilgilendiriyor, ilgilendirmese sormam. Paylaşimin için çok sağol. Tecrübenden bizlerde yararlanacaz sonuçta.1 haftam doldu kızlar, bugun şişleri indi, küçülme aşamasına geçtim , bakalım sonuç nasıl olacak .2 gundur pek dıkkat etmedım cok kollarımı zorladım, galıba o yuzden dun akşam ve bugun agrılarım var.Bir de tamamen ameliyattan bagımsız bir şey oldu, gazlı bezle yaraları kapatıp bantlamıştım, yapıştırığım banta alerjim olmuş :SS sutyenın altında kalan kısımlarda kızarıklıklar dokuntuler oldu ,ilaç yazdı doktor bakalım bıran önce gecer umarım .
şu an hala yerıne oturmadı galiba tatlım , arkadaşların söylediği kadarıyla ama 7 gunluk ölçülerimi yazıyorum :
boyundan gogus ucu :17.5
gogus arasından uc :11
gogus altından uc: 12
yanı olculer aynı gıbı galıba ,benım memelerım zaten dıktı o kısmında pek bı degısıklık olmamıs, zaten goruntu olarak da memelerım yok yukarı çıkmış gibi görmedim ben, hoca bır sey demıştı onu ben de hıssettım : bu buyutme amelıyatı, olan memeyı buyutuyoruz, hakıkaten benım meme uclarımın yerı degısmemıs sadece genısledıler :) bır de damlalarda daha cok yukarı kalkıyomuş galiba, bır arkadas oyle oldugunu yazmıstı . benım protezler yuvarlak bılıyosun
goruntu olarak da , ilk zamanlar bı seye benzemez demıstı hoca ama su ankı halı bıle bana cırkın gelmedı, çok agrıp durmuyor, mesela annem damla yaptırmamı ıstıyordu, o bıle begendı , hıc bellı olmuyor cok guzel oldular fln dedı, yanı dısarıdan bakınca da absurd bır goruntusu yok .Ama tabı kı dogal bır goruntu de yok henuz :) ben arası açık ıstemıstım zaten , ılk cıktıgımda araları daha acık, su an 2 cm var aralarında ,yumusayıp sutyen takarak bırlestıgınde kıyafetlerde daha estetık bır goruntu olacak dıye dusunuyorum
ölçü olarak da 375 hıgh yuvarlak takılmıştı , ameliyat sonrası hocanın taktıgı sutyen 85 -b ,benım gogus altı ölcum 80dı o degısmez dedı zaten , aşırı sıkmasın dıye 85 takmıs galıba ,arkada 3 kopça sevıyesı var en uca taktıgı halde bayaa sıktı,çok şişiyor gercekten.hocaya sordugumda avrupa standartlarına gore ( abd ve japonyada farklı oluyormuş ) c olacak senın gogsun demıştı , abd ye gore b ye denk gelıyormus galıba. ben aslında su ankı halınden daha buyuk bır gogus ıstıyordum ama yıne de tatmın edecek bır buyuklukte oldu . Istersem ılerıde sutyenle bıraz daha buyuturum dıye dusundum.
bu konuda farklı olarak yazabılecegım tek sey, gogus hakıkaten tum vucud oranını etkılıyor, ben genel olarak fızıgımı begenırdım, hatta popom cıkıktır ,ama goguslerı yaptırınca ,popo daha kucukmus gıbı oldu bı anda , mesela rıhanna ve beyonce'un da memelerı estetık ama kucuk, demekki kalcalar on olanda kalsın dıye yaptırmıyorlarmıs dedım .Bıraz uzulmedım degıl :) ama neyse bunca yıl kalçam ön plandaydı şimdi de memelerım olsun dıyorum :) ust bedenımın oranı degıstı, sankı belım daha kalın gelmıstı gozume ama elbıse gıyıp baktıgımda annem ınceldı belın ortaya cıktı dedı. Omuzlarım da daha ıyı duruyor.Bır de buyuk meme ust bedenımı buyutup fazladan kıloluymusum gıbı gosterır mı, hantal durur mu dıyordum ama oyle bır sey de olmadı , zaten cok cok buyuk bır protez takılmadı, bır de dogal meme kadar geniş olmadıkları ıcın galıba, dogal memesı cok buyuk olan bayanlardakı goruntu olmuyor.Yanı bedenın yenı oranlarına alısmak da bıraz zaman alacak galıba.Bunları okuyanlara fıkır vermesı acısında soyluyorum , belkı ebatına karar verırken daha genıs acıdan bakarsınız dıye.
esmeraldam biraz uzun yazdım canım çünkü sen de yaptıracagın için olabıldıgınce acıklayıcı olmaya çalışıyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?