Peacock meme büyütme :) 11Kasım (H.Kamburoğlu)

K katersis tabı kı alırım canım ama ben fotograf koymayacagım, tabı kı gıyınık halde normal fotolarımdan kıyaslama yapabılcegınız sekılde olan bır seyler koymayı dusunuyorum , ancak bu kadar yardımcı olabılecegım o konuda kusuruma bakmayın .
Korkularını yenecek bır sey yok aslında , şimdi açıkça konusmak gerekırse benım umdugumdan daha agır bır amelıyatmış .Bu kadar etkıleyecegını dusunmezdım.Bır de ben amelıyattan cıktıgımda , agrı kesıcımın vurulması konusunda bır sıkıntı oldu , Hacettepe'de farklı bır sıstem varmış , agrı kesıcı uyusturucu kapsamına gırdıgınden bırkac farklı doktorun ımzasından gecıp ondan sonra sıstemden cekılıp hastaya vurulabılıyormus, benımkısınde de artık nasıl bır akslık oldu bılemıyorum ama bırı ımza atmadıgı ıcın 1.5 saat sonra vuruldu .Yanı cok acılı agrılıydı ilk gunum rezıl oldu ,cok cok agır gectı ama buarada korkan bırıne bu yazılır mı dıyebılırsın şuna bağlayacagım bende boyle bır sey olamsına ragmen agrı kesıcılerı aldıgım andan ıtıbaren hızla duzeldım, ertesı sabah 2-3 kat daha ıyıydım.Yanı sız boyle bır aksılık yasamayacagınıza gore cok cok daha rahat bır surec olur. Ve bu amelıyatla ılgılı en guzel sey, her gun daha ıyı oluyorsunuz .Benım ıcın ılk 3 4 gun zordu ama su an 7. gunum , bayaa bayaa ıyıyım .Katlanılmayacak bır agrısı asla olmuyor ve cok hızlı bır ıyılesme surecı var. Yanı hıc agrı yok dıyerek sırf sızı amelıyata ıkna etmek ıcın yalan soyleyemecegım ama ozellıkle kol hareketlerıne dıkkat edınce ,oturup kalkarken yardım alınca ınanın zorlanmıyorsunuz. en fazla zorlanacagınız 3 gun sonrası cok cok rahat . yanı endıse etmeyın.

BÜYÜKLÜK KONUSUNDA :
Bir arkadaşımız sordu ,bununla ilgili mesaj yazmanın iyi olabileceğini düşündüm .
Kime göre, neye göre büyük ya da küçük ?
Asıl soru bu bence . Ben büyük meme beğenen bir insan olarak yazıyorum.Yorumlarımı da o yönden değerlendirirseniz daha sağlıklı olabilir.
Meme genişliği ve meme cebi, elbette içine sığabilicek protez büyüklüğünü belirlemekteki temel kriterler ve bunu doktorunuz ölçüyor ; sizi bilgilendiriyor.O noktadan sonra sizin doktorunuzun da tavsıyeleriyle seçim yapabileceğiniz bir aralık ortaya çıkıyor.Benim meme genişliğim 11.5 cm idi .Mentor ,yuvarlak ,high profilde 300 ile 400 arasında olabilicekti. Ben büyük istediğimden 375 oldu, hoca 400u de denemiş güzel durmamış.Ebat olarak da keşke bıraz daha büyük olsaydı dıyorum ama sonucta olabılen buydu. Tabi bu başka bir insanda belki 550lere çıkar, belki 345lerde kalır .Bu konuda çok yazıp da ahkam kesmek istemiyorum ,doktorluk bir konu çünkü .
Forumda yapılan bazı yorumlara istinaden şunları yazmak istiyorum : Neticede büyüklük kişisel bir tercihtir. Ne kadar büyüklükle tatmin olunacagı da...Biri b cup bir memeyi büyük bulurken digerine c cup küçük gelebilir. Boy -kilo evet bir etkendir ama tek kıstas sayılamaz.Kişinin zevki, yaşam tarzı, hatta stili bile göz önünde bulundurulması gereken etkenlerdendir bence.
Ben Scarlett Johansson 'ın memelerını çok beğenirim , Katy Perry, Işıl Reçber , Ebru Polat da beğendiğim memelerden (estetikli olanlardan seçtim ) Bu bayanların hepsinin memelerı muhtemelen d cup , ama boyları bırbırınden çok farklı.Fenomen olan Kım Kardashian 1,55lık boyuyla hepsınden buyuk bır memeye sahip . Tabi ki hepsinin vucut yapısı ve ımplantların durusu aynı degıl ama bunun kişinin zevkine ve tarzına göre oldugunu vurgulamak ıcın ünlülerden örnek verme yoluna gittim.
Ben 1,64 boyundayım ,59 kıloyum , gogus dokum hıc yok degıldı ama azdı , 375 cc konuldu. Bende normal duruyor . Dolgulu sutyenımle aynı .Oyle devasa ,kocaman bir şey değil yani.
Henüz yaptırmamış arkadaşlar için tavsiyem , kendileri nasıl bir görünüm istiyor, hangi cupta bir memeyi daha rahat kullanabılır , ve omuz -bel-kalça olaylarına hangisi daha iyi gider onu göz önünde bulundurarak düşünsünler, araştırsınlar, fotograflara o gözle baksınlar.

teşekkürler öncelikle gerçekçi olduğun için:) benim korkum zaten şu noktada büyük ihtimal ben yalnız olacağım bana yardımcı olacak kimse olmıyacak bu nedenle korkuyorum sonrasında da kimseye söylemicem hani ağrım çok olursa saklayamam diye endişem...bir de tabi ameliyat korkum var yaa ameliyat lafı bile ürkütüyor bi dişimden olmuştum 3 kişi elimi tuttu koltuğa oturmadan ağlamaya başladım şimdi kimse de olmıcak

K katersis canım bu süreci tek başına atlatan arkadaşlarımız var, sonuçta kadınlar dayanıklıdır ve zora geldiğinde güçlüklerle başa çıkma kapasitemiz inanılmaz. Ama eğer söyleyebileceğin birileri varsa, söylemeni tavsıye ederım. Çünkü amleiyat sonrası hoca kollarından destek alma demişti bana.Bir de ilk 2 gün fln elinde çok güç olmuyor .Evde 3 gün fln sana yardım edebılıcek bırı olsa çok iyi olur.Hastanede de biri olmalı, anestezıden ayılmak biraz uzun bir süreç ,mide bulantın,halsizliğin oluyor.Hastane için mesela refakatçi tutabilirsin , bunu iş olarak yapanlar var , en azından böyle bir çözüm yolun olabilir.
Ameliyat oncesı galıba sakınlestırıcı vuruyorlamış, sonrasında da zaten damar yolun açılmış olduğu için serum şeklinde veriliyor ilaçlar bana sadece agrı kesıcıyı iğne olarak vurdular ,yanımdakı kız iğne ıstemedı ona serum şeklinde verdıler.
Yani memeyi ne kadar istiyorsun ? bence bunun için korkularınla yüzleşirsin:)Allah o zaman bir cesaret verir . Endişe etme :)

Merhabalar kızlar , bugün ameliyat sonrası ilk kontrolum vardı . Gayet iyi geçti.Zaten kendimi 2 gündür iyi hissediyordum ,kollarımı rahat hareket ettirmeye başladım ve şişleri inmeye başlamıştı. Bir de ben memelerime ilk defa ameliyattan 4 gun sonra baktım, ilk anlarda çok biçimsiz olur, hevesim kaçar bakmayayım dedım , ve ilk gördüğümde dahi begendim, gogus uclarımın yerı durusu normal geldı, hanı dogal durmuyor tabı ama çok biçimsiz bir görüntüsü yoktu zaten . Bugun doktor da çabuk iyileştiğimi söyledi . Gögüs bandını da kullanmama gerek yokmuş artık,çok rahatladım, o inanılmaz baskı yapıyordu, hem de bluzlardan gorunuyodu . Hala şişler ve sertler tabi ama ilk günlere nazaran biraz yumuşadı, adım adım iyileşiyorummm .Dekolte bluzlar ve elbıseler sıkı durun ben gelıyorum :))
Bır konuyu daha bılgılendırmek ıcın yazmak ıstıyorum.Ben kollarım agrımıyo diye tamamen günlük hayatıma donmustum , her işi yapıyodum hoca yapma dedı.Kasları her zorladıgımda, sılıkon kas altında oldugu ıcın, kaslar protezı ıtermış, ve yerınden kayabılırmıs. Benım durumumda olan arkadaslar varsa lütfen dikkat etsin.Bugunden ıtıbaren ben de agır hiçbir şey kaldırmıyorum .

Buarada şimdiye kadarki iyileşme sürecim gayet iyi, görüntüsü de hoşuma gitti , düzgün orantılı, Haldun Hoca'ya emekleri ve işi için teşekkür ediyorum .

Evet kızlar 10 günü devirdim, ileride okuyan arkadaşlara fikir vermesi açısından aklıma geldikçe buraya yazıyorum, süreç belli olsun diye .Dün ilk defa dışarı çıktım ama birileri çarpacak diye çok korktum,kız kardeşimle birlikte çıkmıştık, o da çok evhamlandı , sürekli insanlardan kaçarak dolaştık, kalabalık mağazalara girmedik, halimiz çok komikti hahahaha Buarada dün çok gezdiğim ve hareket ettiğim için galiba baya yumuşamışlardı şişleri inmişti ve küçülmüşlerdi Yani o küçülme olayı gerçekten sinir bozucu , aslında öyle aman aman bir küçülme yok ama , daha dolgunken inmiş gibi geliyor ve insan bir garip oluyor, söndüler küçücük kaldılar gibi düşünüyor . Bakalım daha ne kadar küçülecek. Sutyenım de bollaşmaya başladı. Bir de ben zaten ameliyattan çıktığından beri küçük oldu modundayım ya ,ondan da etkileniyorum galiba, evdekilere göre normal boyutları. Herneyse :))
Dün gece ilk defa sırtüstü yattım tüm gece boyunca, ilk günler kolay kalkabilmek için oturarak uyumuştum, sonraki günler hak oturarak kah sırtüstü yattım , bir de çoğu arkadaş sırt ağrılarından şikayet etmiş, benim hiç sırtım ağrımadı .
Bir de bende olağandışı bir şey oldu, pansuman bantları alerji yaptı :S 2 gün uyutmadı beni yanma ve kaşınma hissi, kremler kullandım çok faydalı gelmedi, bugün biraz daha azaldı ama hala batma hissi var, bir de acayip kızardı morardı, cilt doktoruna gittim, izi kalıcak diye korkmuştum ama doktor izi kalmaz dedi rahatladım :)

şişler indikten sonra küçülüyor ama protezler inip yerine yerleşmeye başladığında tekrar büyüyecekler merak etme...benimki öyle oldu.

knicknack ay hayatım inşallah, Haldun Hoca da o şekilde olacağını söylemişti ama ben de bi küçük oldu fikri yerleşti galiba ,kuruntuya kapılıyorum , belki de abartılı beklentilerim vardı onunla da alakalı olabilir :) Şimdilik çok sertler ve ağrısı devam ediyor ya, sahiplenemedim , bazen sıkan rahatsız eden bır sütyen takmışım gibi çıkartmak istiyorum silikon oldugunu unutup :) Yumuşadıklarında ve rahat ettiğimde daha net bir karar verebilicem galiba :)

peacock ben ilk günler bir türlü alışamamıştım.bide meme uçlarım buz gibi oluyordu, fazlalık bişey var gibi hissediyordum bitürlü beniseyemedim üzerine bide sertliği de eklenince çok yapay oldugu hissi geliyordu.ama şimdi oturdukça yumusamaya da başlayınca insan alısıyor unutuyorsun hep seninlermiş gibi geliyor:)

AMELİYAT SONRASI NASIL BİR MEME BEKLEMELİ ?
Forumları biraz gezerken belki de bu konu hakkında fikirlerimi belirtmek istedim.Buraya yazdığım her şeyi kendi ameliyat sürecimden edindiğim deneyimlere göre yazıyorum ,sadece beni bağlıyor ,yanlış anlaşılmalar olmaması için de özellikle bunu belirtmek istiyorum her seferinde.
Şimdi, ben ameliyat öncesi ,ünlüleri araştırmıştım ve ilk görüşmeye beğendiğim memelerin fotoğraflarıyla gitmiştim . Hatta beğenmediklerimi de götürdüm, şu şekilde istemiyorum diye. Götürdüğüm fotoları yazının sonuna ekleyeceğim size de fikir vermesi açısından . Ve haliyle o fotoğraflara göre hayal kurdum ,ister istemez beklentim o yönde oldu.
Bir de damla mı,yuvarlak mı süreci yaşadım . Bunun için de karar vermemde şu etkili oldu, hoca beğendiğim fotolardan bazılarına bunlar yuvarlak demişti , demek ki ben yuvarlak beğeniyorum dedim içimden . Türkiye'de cerrahların kendı web sayfalarında hastalarının fotoğraflarını paylaşmaları yasak biliyorsunuz.O yüzden ABD'deki kliniklerin fotoğraflarını araştırdım ; çünkü bir kliniğin web sayfasında hem damla hem yuvarlak onlarca fotoğrafı görebiliyorsunuz. Orada da şunu fark ettim, aynı doktorun elinden çıksa bile damlada da hem iyi hem kötü sonuçlar var, yuvarlakta da . Nihayetinde yuvarlak memeleri daha çok beğenmiştim ve yuvarlak olmasına karar verdim.
Hocayla 2. görüşmeme gittim , benim istediğim meme çok net, bunu istiyorum dediğimde ; iyi ama hastların şöyle bir yanılgısı var ;bu meme büyütme ameliyatı olanı büyütüyoruz dedi. İşin içine dikleştirme gibi işlemler girince şekil verebiliyoruz dedi. O an çok mantıklı gelmişti,çünkü daha öncesinde hiç öyle düşünmemiştim, iyi bir cerrah istediğimi yapabilir sanıyordum. Tabi ki şöyle bir şey var, bu alanda çok başarılı ve çok estetik sonuçlar çıkarak doktorlar var ve sonuç doktordan doktora değişiyor . Çok kötü sonuçlar çıkaranlar da var elbette. Gerçekten iyi bir cerraha gidip de memnuniyetsiz olan yoktur sanırım ama cerrahların bile her sonucu bir örnek değil. (bunu doktorların web sayfalarını araştırdığınızda daha iyi görüp anlayacaksınız.)
Ha peacock bunları niye uzun uzadıya yazdın derseniz ; ben de ameliyat öncesi çoook araştırdım çok resim gördüm, öyle mi böyle mi dedim ama görüşmeye gidince ,hoca ölçümlerimi yapınca belli oldu her şey. Neticede ortada bir matematik var ,gögüs ölçüleriniz belli. Ve her ne olursa olsun hocanın ellerine kalmış oluyorsunuz . Ben ameliyat öncesi çok strese girmiş, çok düşünmüştüm, ama ben ne kadar stres yaparsam yapayım ,olabilecek olan oldu . Sizler de ön araştırmanızdan sonra doktorunuza gidin ,o size teknik kısmını anlatsın . Sonrasıyla alakalı da hakikaten çok başarılı, çok güzel meme ameliyatları var ama o insanların meme yapıları sizinle aynı olmayabilir ve sizin memeniz onlardan farklı görünebilir .Bu bir gerçek ve bunu kabullenelim. Aynı cerrah aynı marka ve büyüklükteki protezi koysa bile aynı olmayabilir. Kendimizi kandırmayalım.
Hep konuşulan konulardan bir diğeri meme ayrıklığı :Benim fikrimce meme biraz ayrık olmalı , doğal olanın bu olduğunu düşünüyorum .Hatta size şunu söyleyeceğim, rönesans dönemi tablolarına bir bakın ,oradaki kadınların memeleri nasıl bir gözlemleyin. Herkesin memeleri arasındaki ayrıklık farklı ,benim normal halı de hafif ayrıktı , hocaya da söylemiştim birleşmesin diye zaten hoca da ayrık olmalı dedi bir de oradan damarlar geçiyormuş .Ameliyat öncesi ne kadar ayrıksa şu an da o kadar ayrık ,2 cm civarı .Sizin biraz daha ayrık olabilir, sütyen takınca birleşir ,nolcak.Bunun için kendinizi üzmeyin.Ya da siz bitişik seviyorsunuzdur, öyle yaptırırsınız.
Bu arada mutlaka iyi bir doktor seçin, nerede eğitim almış, nerelerde çalışmış, kaç senedir çalışıyormuş CV leri bir okuyun bakalım neler yazıyor. Buradan hastalarını bulup konuşabilirsiniz . Mutlaka özel ya da devlet, tam teşekküllü bir hastanede ameliyat olmayı tercih edin ki riski olabildiğince düşürün .
İşte götürdüğüm fotoğraflar :
Favorim Scarlett 'ti ama o kadar olamadı malesef , artık özel durumlarda belki destekli bir şeyler kullanırım ben de

knicknack vallahi hayatım herkes aynısını söylüyor, sanki hep benimmiş gibi oldular diyor, bakalım ben de birgün yazıcam buraya , hiç ameliyat olmamışım gibi hissediyorum diye :)) zaten kim ne dese çıkıyor yani , aynı aşamaları katediyoruz :)

inşallah ben de bir gün yazarım buraya hiçameliyat olmamışım gibi diye:)) tabi inşallah olurum da sonra bunu yazarım.. o kadar çok araştırdım ki hepsi birbirine girdi çok kkarıştı...bugün ilk muayneme gidicem bakalım nasıl olacak hep bayan doktor olsun issterken ilk görüşmem erkek doktorla...hayırlısı olsun

K katersis hayatım araştırmak fikir veriyor ama dediğin gibi benim kafam da cidden çok karışmıştı . Muayeneye git ,orda büyük oranda netleşir canım ,inşallah senin de güzel haberlerini alırız :) kime gitmeye karar verdin ?

canım bişey sormak istiyorum aklıma takıldı .. benim meme dokum var fakat arası epey bi açık ortalama dört parmak kadar.. şimdi ben mi yanlış anladım die tekrar teyt etmek istedim ... yani ben silikon taktırdığımda da yapım itibariyle o açıklık yine mi kalcak ? bunun için ekstra bi işlem daha mı uygulanması gerkcek

ben aslında istanbulda olmayı düşünüyordum ama oraya sırf muayne için gidip dönmek de istemedim. Samsun da halit urgan ı duydum iyi yorumları var. en azından canlı bir görüşme yapmış olurum kim bilir belki onda karar kılarım:)

bir de şimdi tüm araştırdıklarımı bir toplıyayım dedim şunu gördüm doktorlar arasında 5000 diyen de var 8000 diyen de hepsi özel yöntemler aynı bu fiyat neye göre değişiyor? Yüksek fiyat iyi sonuç mudur yoksa işi ticarete dökmek midir sizce boşuna mıdır o kadar fark

bir de ilk kez görüşmeye gidicem ya ne sormalıyım ben kesin unuturum bişeyler

hayatım haklısın tabı öyle yazınca oyle bır şey çıkmış ortaya ,pardon , o kadarını bılemıyorum ben , onu deneyimleyen arkadaşlara sormak lazım ve elbette doktoruna, sadece benımkisi biraz açıktı ,ki ben açık olmasını istiyordum zaten hoca da kalıcak dedi, zaten bi noktadan damarlar geçiyormuş ,senınkını de mesela o damarların geçtiği noktaya kadar koyarlar muhtemelen , çünkü çok çok ayrık memeler gördüğümü hatırlamıyorum ben.
ben aslında burada kendını kötü hisseden ya da başkalarını eleştiren arkadaşlar olmuş biraz onlardan esinlenip yazdım yani memelerimiz farklı sonuçlarımız da farklı olcak diye düşünüyorum .
Benimkiler yorum sadece tatlım 100 % gerçekmiş gibi düşünmesin kimse lütfen belki de bazı şeyleri yanlış düşünüp yanlış yazıyorumdr.En iyi doktor muayenesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…