teşekkürler öncelikle gerçekçi olduğun için:) benim korkum zaten şu noktada büyük ihtimal ben yalnız olacağım bana yardımcı olacak kimse olmıyacak bu nedenle korkuyorum sonrasında da kimseye söylemicem hani ağrım çok olursa saklayamam diye endişem...bir de tabi ameliyat korkum var yaa ameliyat lafı bile ürkütüyor bi dişimden olmuştum 3 kişi elimi tuttu koltuğa oturmadan ağlamaya başladım şimdi kimse de olmıcakK katersis tabı kı alırım canım ama ben fotograf koymayacagım, tabı kı gıyınık halde normal fotolarımdan kıyaslama yapabılcegınız sekılde olan bır seyler koymayı dusunuyorum , ancak bu kadar yardımcı olabılecegım o konuda kusuruma bakmayın .
Korkularını yenecek bır sey yok aslında , şimdi açıkça konusmak gerekırse benım umdugumdan daha agır bır amelıyatmış .Bu kadar etkıleyecegını dusunmezdım.Bır de ben amelıyattan cıktıgımda , agrı kesıcımın vurulması konusunda bır sıkıntı oldu , Hacettepe'de farklı bır sıstem varmış , agrı kesıcı uyusturucu kapsamına gırdıgınden bırkac farklı doktorun ımzasından gecıp ondan sonra sıstemden cekılıp hastaya vurulabılıyormus, benımkısınde de artık nasıl bır akslık oldu bılemıyorum ama bırı ımza atmadıgı ıcın 1.5 saat sonra vuruldu .Yanı cok acılı agrılıydı ilk gunum rezıl oldu ,cok cok agır gectı ama buarada korkan bırıne bu yazılır mı dıyebılırsın şuna bağlayacagım bende boyle bır sey olamsına ragmen agrı kesıcılerı aldıgım andan ıtıbaren hızla duzeldım, ertesı sabah 2-3 kat daha ıyıydım.Yanı sız boyle bır aksılık yasamayacagınıza gore cok cok daha rahat bır surec olur. Ve bu amelıyatla ılgılı en guzel sey, her gun daha ıyı oluyorsunuz .Benım ıcın ılk 3 4 gun zordu ama su an 7. gunum , bayaa bayaa ıyıyım .Katlanılmayacak bır agrısı asla olmuyor ve cok hızlı bır ıyılesme surecı var. Yanı hıc agrı yok dıyerek sırf sızı amelıyata ıkna etmek ıcın yalan soyleyemecegım ama ozellıkle kol hareketlerıne dıkkat edınce ,oturup kalkarken yardım alınca ınanın zorlanmıyorsunuz. en fazla zorlanacagınız 3 gun sonrası cok cok rahat . yanı endıse etmeyın.
ben aslında istanbulda olmayı düşünüyordum ama oraya sırf muayne için gidip dönmek de istemedim. Samsun da halit urgan ı duydum iyi yorumları var. en azından canlı bir görüşme yapmış olurum kim bilir belki onda karar kılarım:)
ben aslında istanbulda olmayı düşünüyordum ama oraya sırf muayne için gidip dönmek de istemedim. Samsun da halit urgan ı duydum iyi yorumları var. en azından canlı bir görüşme yapmış olurum kim bilir belki onda karar kılarım:)
bir de ilk kez görüşmeye gidicem ya ne sormalıyım ben kesin unuturum bişeyler
hayatım haklısın tabı öyle yazınca oyle bır şey çıkmış ortaya ,pardon , o kadarını bılemıyorum ben , onu deneyimleyen arkadaşlara sormak lazım ve elbette doktoruna, sadece benımkisi biraz açıktı ,ki ben açık olmasını istiyordum zaten hoca da kalıcak dedi, zaten bi noktadan damarlar geçiyormuş ,senınkını de mesela o damarların geçtiği noktaya kadar koyarlar muhtemelen , çünkü çok çok ayrık memeler gördüğümü hatırlamıyorum ben.canım bişey sormak istiyorum aklıma takıldı .. benim meme dokum var fakat arası epey bi açık ortalama dört parmak kadar.. şimdi ben mi yanlış anladım die tekrar teyt etmek istedim ... yani ben silikon taktırdığımda da yapım itibariyle o açıklık yine mi kalcak ? bunun için ekstra bi işlem daha mı uygulanması gerkcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?