Peacock meme büyütme :) 11Kasım (H.Kamburoğlu)

Insallah istedigin sonuclari alirsin canim. Bana aralik icin 5000 tl fiyat vermisti, ve 2015 yilinda 500 tl zam geldigini ve subatta yaptirirsam 5500 tl (hersey dahil) olacagini soylemisti. Biraz pahali soylemis sanki sana

Burcucumm canım sen ne zaman aldın o fıyatları ki, yani bana zaten sekreterlik de aynısını söyledi, hatta kendi web sayfasında da 5500 TL yazıyor zaten, gitmeden okumuştum, muhtemelen zam umduklarından erken geldi , forumdaki arkadaşların yazdıklarına bakıyorum yazın 4000 civarlarına olmuslar ilkbaharda 3000ler , galiba 2 ayda bir zam geliyor

ayy tatlımm evet artık sayılı saatler kaldı resmen , ama su an ıcın heyecan yok, sabah 7.30da ameliyathanede olucam , galıba ogleden once alacagı hastalar arasındayım , orada da heyecan yapmaya vakıt olmayabılır . Ama kaç cc koyucak büyük olucak mı çok merak ediyorum ya

Bende merak ediyorum açıkcası hatta istediğin gibi yuvarlakmı koyacak! Heycanlı olmaman çok güzel gerçekten. Hakkında hayırlısı canım.

esmeraldam ya ben genelde böyle durumlarda sogukkanlı olurum zaten , bugun hocaya yıne begendıgım fotografları attım hocam buyuk olsun nolur dıye sırınlık yaptım o da hemen buyuk olsun ama guzel olsun dedı :) başka bır arkadasa da bır hastam yuvarlak ıstıor demış :) yanı merakla beklıyorum ama her durumda suankı hallerınden daha ıyı olucak, artık yıne sutyenlerle desteklerım bıraz tam da ıstedıgım gıbı olmaz ya napayım :)

Olur olur, merak etme. Çok minyonsun ultra high istersin eger derin yeterince esnekse. Doktorunda kırmaz seni. Merakla bekliyorum yarin haberlerini.

Ne destegi canim sende..hic de bile destek takmassin bak gör..gögsünü gere gere gezeceksin yaz gelince

peacock cnm bizim ortalama wucut olculerimzde , gogus olculermzde aynı bende haldun hocayı dusunuyorum we senin isteginle benimki birbirine ck benzio o yuzdn bende cok merak ediyorum seni dewamlı takpteyim , inş. ameliyatın guzel gecer istedgni elde edrsn. Şimdiden geçmiş olsun :)

kuzumm saatler kaldı yarın iyi oldugunda guzel haberlerını bekliyoruz :)

esmeraldam canım ultra high'ın tipi benim hoşuma gitmedi, bende de fazla doku yok ya, o cok belli olur galiba, artık oldugu kadar
rassig ahh tatlım çok teşekkürler :) yani onumuzdekı yaz ıstedıgımız her seyı giyicez galiba, sonra babam pişman oluyomus nerden izin verdim diye
sexy lady canım bugun bi arkadasa bir hastam yuvarlak ıstıyor demıs zaten , hiç hoşnut değil galiba bu isteğimden : ) ne kadar koyucak ben de çok merak ediyorum .Teşekkürler canım, ameliyattan sonra detaylı yazıcam zaten
nessira bebeğimmmm çok az kaldı evet, sabah 7.30ta cagırdılar, galiba erken alıcak ,direk ameliyathaneye gidicem çünkü , yazarım tatlım haberleri

Hadi bakalım heyecan doruktadır şimdi, güzel haberlerle ve tam istediğin gibi memelerle dön :)

Güzel sonuçlarını bekliyoruz umarım yapay duruyo diye küçük cc koymaz sen benim fotoları göster bu de yuvarlak zaten yandan damla gibi duruyor memem birde içerideki damla silikon olsa ne olurdu bilemiyorum

Canım o kadar zam gelmez ama bu forum sayesinde Dr isim yaptı yakında özel geçer zaten :)

canım
sanırım şu an hastanedesindir...Umarım başarılı bir ameliyat geçirirsin ve istediğin gibi olur.haberlerini merakla bekliyoruz.

Canım inşallah iyisindir ben hacettepede ilk günümü hatırlıyorumda çok kötüydüm.aklımda kk daydı.haber vermek istiyordum ama dermanım yoktu.yanlış hatırlamıyorsam bir gün sonra ancak yazabilmiştim.sen insallah iyi durumdasındır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…