Merhaba kızlar :) 11 Kasım'da Ankara-Hacettepe'de Haldun Kamburoğlu'na ameliyat olacağım. 28 yaşındayım.Bekarım. Boyum 1.64m , kilom 59 .Göğüs altım 80 ,üstüm 90 ,genişliğim 11.5 cm .
Hocayı bu site sayesinde tanıyıp hemen görüşmeye gittim . Hemen tarih verdi. Biranda kendimi olayın içinde buldum, ne şekline ne büyüklüğüne karar vermiş değildim o yüzden. Geçtiğimiz hafta internetten resim araştırarak geçti, kendimi sapık gibi hissettimBulduğum memeleri hocaya gösterinde daha çok yuvarlak protezleri beğendiğimi anladık.Muhtemelen benimkisi de yuvarlak olacak . Aslında Haldun Bey sadece damla takıyormuş, kendisiyle baya mücadeleler verdim bu konuda ama sonuçta benim kullanacağımı ve zevk meselesi olduğunu söyledi.Ameliyatta takıp bakacak hangisi daha iyi durursa onu kullanacak.Göğüs genişliğimden yola çıkarak da muhtemelen 350-375 cc olacak.400 cc sığmazmış 325 de ben istemiyorum.Bu arada Mentor marka kullanacak. Devlet hastanesi olduğu için de sabit bir fiyatı var : 5500TL ,artı muayene 155 ,artı tahliller 100-150 TL arası , diğer masrafları henüz bilemiyorum ameliyattan sonra olucak.
Benim sürecim çok hızlı gelişti , randevuya gittim 19 gün sonrasına ameliyat tarihi vermişti :) şimdi 3 gün kaldı ,rüyadaymışım gibi hala algılayamıyorum açıkçası :) Babamla birlikte organize ettik bu olayı, şu an çalışmıyorum, sağolsun o karşılayacak.Annem ve kız kardeşime bu hafta söyledim . Tabi hiç beklemediğim tepkiler verdiler, hiç hoşlanmadılar, evde sürekli trip yiyorum kaç gündür.Hastaneye de gelmeyeceklermiş , babam ameliyattan çıkana kadar durur ama gece yanımda bekletmem, zaten o ne yapıcak.Artık tek başıma halletmeye çalışıcam .
Yani benim durumum genel olarak bu kızlar :) Ben buradaki arkadaşların çok yardımını gördüm, çok fikir aldım ,bu konuyu açarak ben de yaptırıcak arkadaşlara yardımcı olmak istedim.Ameliyattan sonra daha detaylı bir şekilde yazacağım neler oldu neler bitti :))
Bende merak ediyorum açıkcası hatta istediğin gibi yuvarlakmı koyacak! Heycanlı olmaman çok güzel gerçekten. Hakkında hayırlısı canım.ayy tatlımm evet artık sayılı saatler kaldı resmen , ama su an ıcın heyecan yok, sabah 7.30da ameliyathanede olucam , galıba ogleden once alacagı hastalar arasındayım , orada da heyecan yapmaya vakıt olmayabılır . Ama kaç cc koyucak büyük olucak mı çok merak ediyorum ya
Ne destegi canim sende..hic de bile destek takmassin bak gör..gögsünü gere gere gezeceksin yaz gelinceesmeraldam ya ben genelde böyle durumlarda sogukkanlı olurum zaten , bugun hocaya yıne begendıgım fotografları attım hocam buyuk olsun nolur dıye sırınlık yaptım o da hemen buyuk olsun ama guzel olsun dedı :) başka bır arkadasa da bır hastam yuvarlak ıstıor demış :) yanı merakla beklıyorum ama her durumda suankı hallerınden daha ıyı olucak, artık yıne sutyenlerle desteklerım bıraz tam da ıstedıgım gıbı olmaz ya napayım :)
Canım o kadar zam gelmez ama bu forum sayesinde Dr isim yaptı yakında özel geçer zaten :)Burcucumm canım sen ne zaman aldın o fıyatları ki, yani bana zaten sekreterlik de aynısını söyledi, hatta kendi web sayfasında da 5500 TL yazıyor zaten, gitmeden okumuştum, muhtemelen zam umduklarından erken geldi , forumdaki arkadaşların yazdıklarına bakıyorum yazın 4000 civarlarına olmuslar ilkbaharda 3000ler , galiba 2 ayda bir zam geliyor
Yenge desene erk kardeşimin eşide dedi öyle sutyenmiydi eskisi o kadar küçük oldugunu bılmıyordum dedi şimdi anladımühü ühü ben destekli halınden buyuk olsun istıyordum başıma gelecegi biliyor gibi
sanırım şu an hastanedesindir...Umarım başarılı bir ameliyat geçirirsin ve istediğin gibi olur.haberlerini merakla bekliyoruz.@Tikkabilla Hangi hastanede oldun canım ? Belki Hacettepe'nin sistemi bu şekildedir.Bu estetik olduğu için , özel hasta olarak görülüyorsun ve sgk'dan faydalanamıyorsun . Yani yasal olan bu aslında ama daha farklı işlem yapan yerler de olabilir, bilemiyorum.Galiba kontrollerde muayene ücreti alınmıyor tekrar ama çok emin değilim. Ameliyat sütyeni ve kremler vs dahilmiş bu fiyata .
benden küçük cok kız :)Yenge desene 
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?