• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Peacock meme büyütme :) 11Kasım (H.Kamburoğlu)

nessira nessira yani ben çok tezcanlıyımdır, biranöce olsun bitsin hatta şişleri insin istiyorum:) Salı'ya kadar dayanamayacak gibiyim ,o yüzden uğraşacak bir şeyler arıyorum :DQUQU
oo işin zor o zaman cok sabır gerektiriyor bak ben hala bekliyorum meme nöbetindeyim indinş degıştımı protez oturuyormu meme ucları yukarı cıkmışlarmı amanında amanın yani :D

nessira nessira evet ya niye 1 haftada iyileşininden yapmamışlar ki, yaptırıyosun bi hevesss bi de yerleşsin yumusasın onu beklıyosunn :D

evet ya cok gıcık bi durum :)ama her anı güzel bakınca gülümseyiş oluyor o yetiyor herşeye :)

ya bi de hemen hemen herkes uzun suredır ıstıyodur bence, boyle bı anda nispete kolayca gerçekleşmesi cidden çok hoş, yani düşünsene birkaç ay sonra nasıl giyinebilicez , nasıl kıyafetler , bikiniler, çamaşırlar alıcaz :) harıka bir şey :) Bir de beli daha ınce gösterir diye düşünüyorum , direk vücut oranımız değişecek :)

amin canım , hepsinden önce Allah sıhhat versin ...ve kendimizi olduğumuz gibi sevmeyi de başaralım ama imkanımız varsa her geçen gün daha da iyi olalım . Sonuçta bu kadınlar için hassas bir nokta , aynen dediğin gibi Tikkabilla Tikkabilla cım ,isteyen herkese nasip olsun

Merhaba kızlar :) 11 Kasım'da Ankara-Hacettepe'de Haldun Kamburoğlu'na ameliyat olacağım. 28 yaşındayım.Bekarım. Boyum 1.64m , kilom 59 .Göğüs altım 80 ,üstüm 90 ,genişliğim 11.5 cm .
Hocayı bu site sayesinde tanıyıp hemen görüşmeye gittim . Hemen tarih verdi. Biranda kendimi olayın içinde buldum, ne şekline ne büyüklüğüne karar vermiş değildim o yüzden. Geçtiğimiz hafta internetten resim araştırarak geçti, kendimi sapık gibi hissettim :D Bulduğum memeleri hocaya gösterinde daha çok yuvarlak protezleri beğendiğimi anladık.Muhtemelen benimkisi de yuvarlak olacak . Aslında Haldun Bey sadece damla takıyormuş, kendisiyle baya mücadeleler verdim bu konuda ama sonuçta benim kullanacağımı ve zevk meselesi olduğunu söyledi.Ameliyatta takıp bakacak hangisi daha iyi durursa onu kullanacak.Göğüs genişliğimden yola çıkarak da muhtemelen 350-375 cc olacak.400 cc sığmazmış 325 de ben istemiyorum.Bu arada Mentor marka kullanacak. Devlet hastanesi olduğu için de sabit bir fiyatı var : 5500TL ,artı muayene 155 ,artı tahliller 100-150 TL arası , diğer masrafları henüz bilemiyorum ameliyattan sonra olucak.
Benim sürecim çok hızlı gelişti , randevuya gittim 19 gün sonrasına ameliyat tarihi vermişti :) şimdi 3 gün kaldı ,rüyadaymışım gibi hala algılayamıyorum açıkçası :) Babamla birlikte organize ettik bu olayı, şu an çalışmıyorum, sağolsun o karşılayacak.Annem ve kız kardeşime bu hafta söyledim . Tabi hiç beklemediğim tepkiler verdiler, hiç hoşlanmadılar, evde sürekli trip yiyorum kaç gündür.Hastaneye de gelmeyeceklermiş , babam ameliyattan çıkana kadar durur ama gece yanımda bekletmem, zaten o ne yapıcak.Artık tek başıma halletmeye çalışıcam .
Yani benim durumum genel olarak bu kızlar :) Ben buradaki arkadaşların çok yardımını gördüm, çok fikir aldım ,bu konuyu açarak ben de yaptırıcak arkadaşlara yardımcı olmak istedim.Ameliyattan sonra daha detaylı bir şekilde yazacağım neler oldu neler bitti :))

canım hayırlısı olsun :) sürecını artık takıp edıcez kk ailesi olarak..inş.guzelce sağlıkla gecırırsın:) benım babam hala anlamadı :) ılk gunden berı:) hala sen baya kılo aldın der :) benımde yanımda kız arkadasım durdu özelde oldum bnde 5,500 odedim..inş.sağlıkla atlatırsın :)

çok teşekkürler canım arzumy arzumy yani genelde dolgulu sutyen kullanacagımız için ben de insanların fark edeceğini düşünmüyorum ama bakalım :))

ya benim annem bana dedıkı eskisi gibisib :( bende tv dekiler gibi olacaksın sandum dedi :) olmuşken daha buyuk olsaydı dedi küçük diyo :( bende önceki sonrası halini gösterdım uuuwaa dedi ams destekli gibi hali kıyafetle :(

erk kardeşimin eşide dedi öyle sutyenmiydi eskisi o kadar küçük oldugunu bılmıyordum dedi şimdi anladım :( ühü ühü ben destekli halınden buyuk olsun istıyordum başıma gelecegi biliyor gibi :(

ya benim annem bana dedıkı eskisi gibisib :KK43: bende tv dekiler gibi olacaksın sandum dedi :) olmuşken daha buyuk olsaydı dedi küçük diyo :KK43: bende önceki sonrası halini gösterdım uuuwaa dedi ams destekli gibi hali kıyafetle :KK43:

Canım benim de eskiden dolgulu sütyen giydiğim hali kadar oldu şimdi, o yüzden millet farketmiyor. Onların farkedip farketmemesi çok da umrumda değil, artık tamamen boş sütyen giyebiliyoruz :D

nessira nessira ya evet tatlım aynısını ben de dusunuyorum , bana da sıgmazmıs buyuk, o yuzden sıtedıgım kadar benı tatmın eden bır buyukluk olmayacak , yani dolgulu sutyen gibi olacak aynen ama... istediğimızde dekolte kıyafetler verebılıcez, o durusu yakalayabılıcez, ayrıca yıne dolgulu takıp daha buyuk de yapabılırız. Ben komsular hiç anlamasın ıstıyorum cok pis dedıkodu yapma huyları var cunku ne laflar ederler , cok da fark edılmemesı ıyı olucak o anlamda :) cocuk fln yaptıktan sonra bıraz daha buyuturuz olmazsa :)

Cnm bende haldun hocayı dsunuyorum, zmn tam belli degil ama kesn ona yaptırcm, tum gelısmeleri ayrntılaryla yaz mutlaka :)

Çok az kalmış hayırlı olsun canım. Sürecini takip edicez inşallah. En yakın zamanda sen amelyat olacağın için senden bişey isteyebilirmiyim?
Bu resime göre kendi ölçülerini bir amelyattan önce birde amelyattan sonra not edermisin? Nekadar dikleşiyor acaba onu merak ediyorum.

Eki Görüntüle 1297244
Ben sana yarın söyleyeyim bunu benimkini

Özelden konuştuk ama konuya da yazayım hayırlı olsun kararın inşallah istediğin sonuçları alırsın...

erk kardeşimin eşide dedi öyle sutyenmiydi eskisi o kadar küçük oldugunu bılmıyordum dedi şimdi anladım :KK43: ühü ühü ben destekli halınden buyuk olsun istıyordum başıma gelecegi biliyor gibi :KK43:
Nessira sana mi kucuk oldu diyolar. Hic de degil. Fistik gibi oldun masallah. Gercekten kocaman duruyor massallah

Back