• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Peacock meme büyütme :) 11Kasım (H.Kamburoğlu)

Yani evet çok şükür ki babam beni dinledi ve anladı :) Aslında ben bu halimden de öyle mutsuz değildim ,kendime dert etmemiştim ama yaptırınca vücudum daha orantılı olucak giydiklerim daha iyi görünücek , yani eksik bir şey var gibi düşünüyordum. Annemle kardeşimin olayı biraz kıskançlık , zaten biz de yaptıralım demeye başladılar ama tabi üzücü bir şey yani ameliyat olucam sonuçta estetik amaçlı da olsa, narkoz alıcam, bi ayılma süreci olcak, babanla siz organize ettiniz madem hastaneye de onla git dediler . Napıcaksın işte her insan farklı , Allah hastalık vermesin , bir şekilde bu süreci de atlatırım diye düşünüyorum .Zaten iyileşip de memelere kavuşunca bunları hiç düşünmüycem bile :)
canım bende senin gibiyim aslında bende halimden mutsuz değilim seninde biraz göğüs dokun var anladığım kadarıyla göğüs altıyla ortası arası 10*11 cm di galiba benimkide öyle 11-12 cm bazen 13 oluyor işte ayda 1 kere falan :KK73: bende senin gibi azıcık daha büyük olsalar daha güzel olurum hemde sanki sarkmaya başladılar gibime geliyor ne bileyim insan kusur arayıncabuluyor işte.

Çok az kalmış hayırlı olsun canım. Sürecini takip edicez inşallah. En yakın zamanda sen amelyat olacağın için senden bişey isteyebilirmiyim?
Bu resime göre kendi ölçülerini bir amelyattan önce birde amelyattan sonra not edermisin? Nekadar dikleşiyor acaba onu merak ediyorum.

Eki Görüntüle 1297244
hmmm bu foto harita gibi güzel bir paylaşım olmuşta bu bayanın göğüs sarkık ameliyat öncesi iyiymiş

Çok az kalmış hayırlı olsun canım. Sürecini takip edicez inşallah. En yakın zamanda sen amelyat olacağın için senden bişey isteyebilirmiyim?
Bu resime göre kendi ölçülerini bir amelyattan önce birde amelyattan sonra not edermisin? Nekadar dikleşiyor acaba onu merak ediyorum.

Eki Görüntüle 1297244
şimdi şu fotoya bakınca bende ister istemez kendi göğsümle kıyaslayınca benimkilerde mi sarkık diye takıldım. şimdi benimkiler böyle altında kalem duracak kardar büyük değil ama sağdaki göğüs gibi iki meme farklı sağdakinin altına kalem girmeyen hali gibi :KK53: nası iyi tarif ettim mi:mad:

aaa canım sevindim senin adına ailen bence yanında olurlar estetik için belkide ne grek vr bıçak altına yatmaya diye düşünüp öyle demişlerdir. bende damlaya yatkındım sitede bir arkadaşın haldun bey e yaptırdığı halini görmüş çok beğenmiştim şimdi başka bir arkadaşın yuvarlak halini beğendim. damladan yuvarlağa doğru kaymaya başladım bakalım benim daha önümde uzun zaman var karar vermek için bu süre içinde neye karar vericem. bence dr haldun beye ameliyat olmakladoğru bir karar vermişsin benim gördüklerim içinde yaptığı ameliyatları beğendiğim dr. haldun bey.
Canım ben de sadece bir ameliyatını gördüm . Yazdım ya aniden gelişti hemen görüşmeye gittim diye, orada Haldun Bey damla olsun demişti, sonraki hafta bayaa araştırdım interneti, hem damla hem yuvarlak çok beğendiğim göğüsler oldu, hiç beğenmediklerim de oldu.Sonra fotograflarla hocaya gittim en begendiğim resimler yuvarlak protezmiş, çünkü ben üstler de dolgun olsun istiyorum . Hoca yuvarlak doğal şekil değildir , damla kadar doğal durmaz dedi , ama artık kas altı yapıldığı için eskiden olduğu gibi yusyuvarlak protez şekli de ortaya çıkmaz dedi. Biraz konuştuktan sonra seni yuvarlak tatmin edicek anladım, yuvarlak yapalım dedi, ama takınca cok yapay durursa damla takarım dedi :) Bir de her gögüsün yapısı farklı, bu sadece büyütme ameliyatı, seklini değiştirmez olanı büyütür dedi. Yani hem göğsümüz, hem zevkimiz hem doktorumuz etkiliyor süreci. Ben akışına bıraktım artık olabılecegı neyse o olucak çünkü :) merakla bekliyorum sadece :)

Eki Görüntüle 1297244
şimdi ölçtüm üstten aşağı 20cm-ortadan yana 10cm, göğüs altından ucuna 8cm

Canım ben de sadece bir ameliyatını gördüm . Yazdım ya aniden gelişti hemen görüşmeye gittim diye, orada Haldun Bey damla olsun demişti, sonraki hafta bayaa araştırdım interneti, hem damla hem yuvarlak çok beğendiğim göğüsler oldu, hiç beğenmediklerim de oldu.Sonra fotograflarla hocaya gittim en begendiğim resimler yuvarlak protezmiş, çünkü ben üstler de dolgun olsun istiyorum . Hoca yuvarlak doğal şekil değildir , damla kadar doğal durmaz dedi , ama artık kas altı yapıldığı için eskiden olduğu gibi yusyuvarlak protez şekli de ortaya çıkmaz dedi. Biraz konuştuktan sonra seni yuvarlak tatmin edicek anladım, yuvarlak yapalım dedi, ama takınca cok yapay durursa damla takarım dedi :) Bir de her gögüsün yapısı farklı, bu sadece büyütme ameliyatı, seklini değiştirmez olanı büyütür dedi. Yani hem göğsümüz, hem zevkimiz hem doktorumuz etkiliyor süreci. Ben akışına bıraktım artık olabılecegı neyse o olucak çünkü :) merakla bekliyorum sadece :)
evet canım öyle kendi göğüs şeklinde önemli aslında kendi göğüslerimi beğeniyordum ama geniş çaplı göğüs araştırması yapınca bazı şeyleri kafama takmaya başladım

rapisa rapisa ya bakınca kusur bulunuyo zaten, ben de şimdiden ya kontrollere gidince hocaya dudaklarımı da mı yaptırsam, botox mu yaptırsam vs gibi düşüncelere başladım :) onun sonu yok ama yine de dozajında oldukça estetik güzel bir şey, çok şanslıyız :)

rapisa rapisa ya bakınca kusur bulunuyo zaten, ben de şimdiden ya kontrollere gidince hocaya dudaklarımı da mı yaptırsam, botox mu yaptırsam vs gibi düşüncelere başladım :) onun sonu yok ama yine de dozajında oldukça estetik güzel bir şey, çok şanslıyız :)
evet zaten ben bacakta düşünüyorum Allah ım en büyük korkumda 50 yaşında botoxlu nineler gibi olmak :KK45: canım bu arada ameliyattan önce fotoğraflarını çekmeyi unutma ameliyat sonrası kıyaslama imkanın olur

canım birde ameliyat sonrası fotoğraflarını paylaşmayı düşünüyorsan, profil fotoğrafın sana mı ait eğer öyleyse bence fotoğrafını kaldır daha sonra senin için sorun olabilir.

evet zaten ben bacakta düşünüyorum Allah ım en büyük korkumda 50 yaşında botoxlu nineler gibi olmak :KK45: canım bu arada ameliyattan önce fotoğraflarını çekmeyi unutma ameliyat sonrası kıyaslama imkanın olur
Bak simdi,50 yas ninemi oluyor simdi:mad::mad:O zaman benim nine olmama az kalmis:rolleyes::rolleyes:

hmmm bu foto harita gibi güzel bir paylaşım olmuşta bu bayanın göğüs sarkık ameliyat öncesi iyiymiş
Bu resime yorum yapamicam, sanırım bu ölçülerde olan biri dikleştirme yapmadan protezle toparlayabilecek kişiler, ben sadece nerden nereye ölçülmesi için eklemiştim. Resimdeki zaten henüz amelyat olmamış biri ve asimetrisi var.

Bak simdi,50 yas ninemi oluyor simdi:mad::mad:O zaman benim nine olmama az kalmis:rolleyes::rolleyes:
nişantaşında çalışıyorum çalıştığım yere estetikli çok bayan geliyor bazısı gerçekten facia gibi ben estetiğim diye bas bas bağırıyor. bugün mesela 2 kadın geldi dudaklarına birşey yaptırmış belli, yanaklarına yağtırmış yandan bakınca elmacık kemikleri çıkık duruyor ve çeneye doğru sivrileşiyor şu estetik dr larının dediği altın oran üçgen yüz mü ne öyle bişey heralde o dedikleri bu oluyor ay kadın uzaylı gibi duruyor öyle olmakta istemem insan kendinin nasıl göründüğünü anlamayabiliyor ben kendimi iyi gözlemleyemiyorum mesela dışardan birinin bakması lazım onda da herkesin güzellik kriteri farklı mesela bu anlattığım kadın belki kendini çok güzel buluyor ama bana kötü geliyor bu kadın beni beğense ne olur beğenmese ne olur

cnm forumunu açmışsın hayırlı olsun kuzumm hadi bakalım geri sayım başladı bomba olacaklar zaten dokun cok iyii wuuu 375 cc deneyeckmiş muhteşemmm:) heyecanla bekliyorum :)

canım birde ameliyat sonrası fotoğraflarını paylaşmayı düşünüyorsan, profil fotoğrafın sana mı ait eğer öyleyse bence fotoğrafını kaldır daha sonra senin için sorun olabilir.
canım ben bir süredir üyeyim buraya , bilen biliyor, bu da benim fotografım, başka fotograflarım da var normal , o yüzden öncesi sonrası fotograf paylaşımı yapmayacağım

hemde ne heyecandır 7/24düşünüyorsundur :) ayy hadi bakalım nasıl olacaklar :)

nessira nessira yani ben çok tezcanlıyımdır, biranöce olsun bitsin hatta şişleri insin istiyorum:) Salı'ya kadar dayanamayacak gibiyim ,o yüzden uğraşacak bir şeyler arıyorum :D

Back