Peacock meme büyütme :) 11Kasım (H.Kamburoğlu)

Aşama aşama ilerliyoruz diyosun :)) Ya benım de su an 2 memem farklı ,ama henuz 1 ay bile olmadı, tam oturdukça ıkısı de aynı olur galiba:) Ay bu estetik işi çok fena ya bi bulaşınca bitmiyor galiba orası da burası da şeklinde :))

Hahahahah,evet canım yaa bu işlere bi bulaşınca devamı geliyor gerçekten.ben bi de gittim burun için randevumu aldım haldun beyden.o da martta inşallah:) canım sen de biliyosun bi 6 ay beklemek lazımmış.inşallah zaman içerisinde herşey dilediğin gibi olur...

Benim göbeğimden alınacak yağ.az miktar alınacağı için lokal anestezi ile hallederiz dedi haldun bey.göbekten alınan yağ için göbek deliğinden giriyorlar diye biliyorum.bacaklar için ise çok küçük izler oluyormuş.internete breast lipofilling before after yazarsanız fotoğraflar çıkar karşınıza .gerçekten doğal güzel duruyo ama vücut bu enjekte edilen yağların yaklaşık yarısını tekrar emiyormuş.o yüzden ya ilk seferinde biraz daha fazla enjekte ediliyormuş emilme miktarı da hesaplanarak yada belli süre içinde tekrar edilmesi gerekiyormuş bu işlemin.ben kendimi haldun beyin ellerine bıraktım valla,o ne derse o şekilde bi yol izleyeceğiz:)

anladım canım..peki maliyeti neymiş acaba bu işlemin?

çok teşekkür ederim, bir şekilde olucak artık, Allah sağlık versin gerisi kolay :)
ya ben yüzüme dokundurmak istemiyorum zaten babamdan vetolu da , acaba kalcalarımı mı buyutsem surdan alıp suraya mı ekletsem gibi dusunceler içine girmiyorum değil :)) Artık girdik bu yola bir kere :) Bir de ne oldu biliyor musun, insanlara bakarken aslında surasına şöyle bir estetik yaptırsa çok güzel olur diye düşünürken buluyorum kendimi, henuz ameliyatım yenı ya, algımda bi seçicilik oldu galiba, kafam o yönde çalışıyor hahaha :)))

Canım beni de takip edebilir misin benim de Pazartesi randevum var fotoğraflarını merak ettim.açıkcası biraz da tırstım

Canım beni de takip edebilir misin benim de Pazartesi randevum var fotoğraflarını merak ettim.açıkcası biraz da tırstım
canım ben de hocanın egıtımınden , calıstıgı hastaneden ve burdakı yorumlardan cesaret alıp gıtmıstım ama durust olmak gerekırse ben sonuctan memnun degılım, su an param yok param olsa ınan gıdıp tekrar yaptırıcam 2-3 ay sonra ıstanbulda , hanı bı yandan boyle yazmak ıstemıyorum ama bır yandan da buraya da benımle aynı dusuncede olan ınsanlar yazsaydı ben de yapmazdım dıyorum .
ama benım soyle bır olayım var , a cup memelerım vardı yanı oyle aman aman bır doku yoktu ama bıraz vardı, d cup olmak ıstemıstım, d olmazsa dolu dolu bır c cup olayım dedım , ama su an b-c arasıyım, c cuplar tam dolmuyor. 2 gogsum arasında fark var , bırıdaha assagıda ve dısa dogru, ılk andan berı boyleydı hoca ıyılestıkce duzelır dedı masaj verdı ama aksıne ıyılestıkce daha belırgın hale geldı . amelıyat oncesı hocaya fotograflar gostermıstım su sekılde ıstıyorum dıye, hoca da bırkac fotografa ıste bunlar gıbı olur demıstı , senı anladım ne ıstedıgını bılıyorum yapıcam demıstı, amelıyat sonrası bunlar hıc fotografalara benzemıyor dıyınce e sen daha buyuk mu ıstedın ben sana onlar gıbı olur demedım sana olabılecek buydu , zaten o fotograflarda da dolgulu sutyen vardır, buyuk meme ıstıyosan sutyenının ıcıne bır seyler sıkıstır dedı .2. ameliyatla ıstedıgın olculer olur dedı.Hocaya ben devasa memeler ıstemıyorum zaten 500 cc lık seyler ıstemıyorum kı , ama bellı krıterlerım vardı dedım , ayrıca amelıyattan once bana farklı konustunuz su an farklı konusuyorsunuz dedım, doktor olan sızsınız 375 ın nasıl duracagını sız bılırsınız , istedıklerın cok buyuk onlar olmaz deseydınız en bastan dedım . olur deyıp de boyle bır sonuc cıkarmanızdan hoslanmadım dedım . Zaten bu acıklamalardan sonra kontrole bıle gıtmıyorum :) ıcımden gelmıyor .
daha cok seyler yazarım da yazdıkca sınırlenıyorum , ıyı bır cerrah olabılır , cok cok memnun hastaları da olabılır ve bundan sonra da olacak , yanı doktor herkesın kendı tercıhıdır her doktorun memnun olan ve olmayan hastaları olacak . ,ben sadece kendı deneyımlerıme dayanarak yorum yapabılırım o da su , ben kendı adıma kesınlıkle memnun degılım , para bırıktırdıgım ılk an gıdıp duzelttırıcem o asımetrıyı ve bıraz daha buyutturucem .
buarada hastaneden de memnun kalmadım , amelıyattan 1.5 sa sonra agrı kesıcı vurdular sıstemlerınde karısıklık olmus ama bır ozur bıle dılemedıler , ne kadar canımın acıdıgını ben bılırım, tek kısılık odada kalıcaksın denmıstı , 2 kısılık odada kaldım , Hacettepe cok ıyı bır hastane daha farklı beklıyordum ,baska sorunlar da olmustu, hocaya soyledıgımde ya sana aksılık olmus normalde bır hastaya bu kadar sey denk gelmez demıstı ama 3 hafta once de babamın kuzenı rahım amelıyatı oldu ,hastane mıkrobu kapmıs amelıyatta , bır de kalbınden amelıyatlıydı , cıkısta yogun bakımda kalmalıymıs dırek servıse cıkarmıslar orda kalp krızı gecırdı sonra yogun bakıma alındı 1 hafta orda kaldı 1 hafta da servıste, doktorlar amelıyat sonrası hemen servıse cıkarmamalıydık bızım hatamız demısler .Yanı tabı kı Hacettepe de mukemmel doktorlar var , ıyı hastanelerden bırı asla kotu bır hastane dıyemem .Sadece mecbur kalmadıkca bız tercıh etmeyecegız, tabı kı en onemlısı saglık , Allah mecbur etmesın, eksıklıgını de gostermesın .
B Bybt siz bir gidin konusun , ne bılıım damla sevıyorsanız ve ben bırkac ıstedıgım gogsu paylaşmıstım onlar gıbı degıl de daha kucuk memeler ıstıyorsanız olabılır yanı , cunku cok fazla memnun hastası var ama benım gibi memnun olmayan kısıler de var nadır olsa da , dedıgım gıbı sadece keske ben tercıh yapmadan once de yazanlar olsaydı fıkır almıs olurdum dıye dusundugum ıcın yazdım .
hakıkaten dogruya dogru memnun kalmadım yanı ,kendı ısteklerım beklentılerım dogrultusunda tabıkı.Demekkı hocanın tarzı bana gore degılmıs dıye dusunuyorum .

Canım fotoğraflarına baktım gayet güzel görünüyor bence moralini hiç bozma ama Dr.un sana konuşma tarzı hoş olmamış

B Bybt teşekkürler canım işte dolgulu fln takınca ıstedıgım boy olur galıba bır de ustten bı asimetri var bı taraf daha ınık sutyenle belkı duzeltırım dıye dusunuyorum ama sinir oluyorum baktıkca uzuluyorum ıyıce , epk bakmıyorum o yüzden , inşallah senınkı ıstedıgın gibi olur

Slm arkadaslar bende haldun beye ameliyat olmak istiyordum.birde ben yurt disindan gelcem bu kontrol sikliklari ne aralikta oluyor daha uygun diye turkiyede yaptirmayi dusunuyordum biraz yardima ihtiyacim var bu konularda lutfen biraz yardimci olursaniz sevinirim

S stibo Merhabalar, ben ılk kontrolume 8.gün gittim, sonra hemen hemen 5er gun aralıklarla 3 defa daha yani toplam 4 kez .En son son 21.gündü galiba . son gittiğimde de dikişleri almıştı. 2 hafta sonra tekrar gel kapsül oluşumuna bakalım dedi ama ben gitmiyorum .
yani ilk 20 gün yoğun oluyor , ama ben Ankaralıyım , hoca da biliyordu , o yüzden ona göre ayarlamış olabilir. web sayfasında ,iletişim bilgileri var oradan iletişime geçip sorarsan sana en az ne kadar kalman gerektiğini söyler galiba. Bir de benim dikişlerimi geç aldı, aslında alabilirim ama biraz daha beklesin garanti olsun demişti.Seninkileri daha erken alabilir.
bir de Ankara yı bilir misin? burada nerede kalıcaksın? yanında biri olacak mı? bence muhakkak birisi olmalı yanında . Kalacak yerin yoksa hastane Sıhhıye de , Kolej ve Kurtuluş a yakın , oralarda öğrenciler yaşar hep, o yüzden mobilyalı kiralık evler olur özellikle yaz dönemine denk gelirsen oralardan ev tutabilirsin , hastaneye baya yakın olur.Aklında bulunsun :)
Bir de aklıma geldi yurt dısından gelen bır arkadaşımız vardı İstanbul da olmuştu o 20 gün kalmıştı yanlış hatırlamıyorsam.
Son olarak da istediğini sorabilirsin, özelden de yazabilirsin , elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım .

Tsk canim acicasi sitesini okudum eriyen dikis kullandigi yaziyordu buraya yeni uye oldum burda yazilanlara guvenerek yazdim kendisine ama en erken nisan ayi olur dedi buda benim is acisindan baya gec bir sure ve ankarada ailem var ama pekde bilsinler istemiyorum boyle bir ameliyat gecirmdigimi ameliyat gunu gelen olur yanima ama bizim cevreye gittigimde hissettirmemem gerek malesef bakalim birde fiyat konusu cok farkli seyler okudum bilgin varmi acaba

Canimbende yurtdisindan gidecem ameliyat olmaya hatta su an ucaga binecem:) bir hafta icin bilet aldim istanbula ucuyorum ve otelde kalacam tek basima benimde sadece esimin haberi var ailem bilmiyor
Hic korkma :)

canım zaten dısarıdan anlaşılan bir şey değil emin ol , bir gece hastanede kalıyorsun zaten ertesi gun ayaklanmıs oluyorsun hanı eve gırıs cıkısta ,doktora gıdıslerde hıc hastaymıs gıbı durmuyorsun kımse anlamaz . ben tahlıller ve muayene dahıl hemen hemen 6 bin tl ye yakın bır fıyat odedım , ameliyat 5500tl ( hastane,doktor,protez,sütyen parası buna dahil ) , 130 ilk muayenemde vermıştım galiba , 100 cıvarı tahlılere verdım hatırladıgım bunlar. Fiyat konusundaki farklılıklar da sundan kaynaklanıyor galiba devlet sürekli zam yapmış , yanı forumdaki insanalrı takıp edince nerdeyse 3 ayda bır 500 tl zam yapmıs gıbı gorunuyordu :) guncel fiyatı hocadan ogrenırsın gelmeden once

Sen kime yaptircan istanbulda ben burdan fikir ediniyorum yani her oneriye acigim insallah iyi gecer canim 1 hafta yetecekmi acaba ki

Sagol canim verdigin fikirler icin insallah iptal eden olur nisan cok gec benim icin bu senede yayacak gibibakalim birde bu doktor cokmu kucuk yapiyor birde bunu duyunca sasirdim bende buyuk istiyordum biraz dolgun dolgun

Sagol canim verdigin fikirler icin insallah iptal eden olur nisan cok gec benim icin bu senede yayacak gibibakalim birde bu doktor cokmu kucuk yapiyor birde bunu duyunca sasirdim bende buyuk istiyordum biraz dolgun dolgun
canım şimdi ben kendi namıma konusuyorum benım ıstedıgım buyuklukte olmadı, zaten damla takmayı tercıh edıyor cok zor ıkna etmıstım yuvarlaga :)
ama ıyı bır cerrah zaten egıtımı karıyerı ortada ona laf etmıyorum asla ,hoca buyuk meme sevdıgını ve buyuk yaptıgını soyluyor . bır de hafıf bı asımetrı oldu bırı daha asagıda 0.5-1 cm ama bazı memelere bakıyorum nette ,gogus ucum benım tam ortasında muntazam yanı , kımısının meme ucu asagıda ya da yukarıda oluyor fln o acıdan bakınca da hocanın hakkını yıyemem :)
bır de ben hocanın amelıyat fotograflarına bakmadım, keske baksaydım daha saglıklı fıkır edınırmısım . cunku hocayla benım zevkım bır degılmıs onu anladım , ben baya bı buyuk ıstıyomusum ve dolu :) ekledım senı fotolara bakabılırsın, benımkısının ebatı su an normal oldu , kucuk degıl ama benım ıstedıgım kadar buyuk degıl dıyelım . ben mesela Ebru Polat , Scarlett Johansson, Ebru Yaşar,Katy Pery, Işıl Reçber gıbı ısımlerınlerınkını begenıyorum onların fotograflarını goturmustum . şimdi sen nasıl bir meme istiyorsun o önemli, bence hocaların yaptıgı amelıyatlar bırbırıne benzıyor . yanı damla ıstıyorsan mesela bence senı tatmın eder . zaten genelı memnun oldugunu soyluyor.

Canimbende yurtdisindan gidecem ameliyat olmaya hatta su an ucaga binecem:) bir hafta icin bilet aldim istanbula ucuyorum ve otelde kalacam tek basima benimde sadece esimin haberi var ailem bilmiyor
Hic korkma :)
canım hayırlı yolculuklar, inşallah her şey yolunda gıder , saglıkal kavusursun memintolara :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…