• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Peacock meme büyütme :) 11Kasım (H.Kamburoğlu)

caelestis87 caelestis87 ya mesela sen Haldun Hocaya gıdıceksen boyle kendını cok abartılı bıcımde ıfade et o zaman, ben cıdden oyle demedıgıme pısman oldum ya :)) zaten hoca bana protez sıgmadı dıye bır sey yok, cerrah ısterse koyar demıstı, ve 400 ıcın de sıgmadı demedı, hos durmadı dedı .Bır noktada cerrahın zevkıne mahkumsun cıdden . mesela Haldun hoca ben normalde yuvarlak yapmıyorum dedı , ben cıdden cok ısrar ettım , hıc gerı adım atmadım , senı kırmamak ıcın yaptım dedı, yanı sen de daha abartılı ve ısrarlı anletırsan olabılır belkı :) Bır de ben gorusmeye gıttım 20 gun sonra amelıyat oldum , arada ıptal edenler cok oluyormus, marta kadar randevuları var ama arada bır bosluk yakalayabılrısın cunku randevuyu sadece kendı defterıne yazıyor, para vs odemedıgın ıcın , vazgecen işi çıkan iptal eden çok oluyor demişti hoca.buarada ben de gordugum fotolara gore sana katılıyorum ,o belırgın dolgunluk ıcın cıdden yuksek cc ler lazım

image.jpg
Bunun olcusunu cok begeniyorum kac acaba

C ChAneL81 şimdi hayatım bu cidden bayaa büyük bi meme yani cc olarak bu kızın onceki hali nasılmıs bilmediğimiz için tam bişi diyemem ki, yani cahilce bir yorum olur ancak benimkisi :) sadece burda 500 muydu 525 mıydı taktıran bir arkadas vardı bu kızınkınden bırazcık buyuk gorunuyodu arkadasınkıler , oyle bır kıyaslama yapabılırım .
Bır de senın dokun nasıl su an ? şimdi hepimiz buraya yazıyoruz birbirimizden örnek almak için, mesela sen de benı ornek al, sonrasında uzulmemek ıcın oyle cok buyuk seyler bekleme, kucuk bekle ,buyuk olursa daha da mutlu olursun ne ala :) bır de hocaya gıdıp sormak en mantıklısı , hoca karar verınce yanı ansıl gorunur benımkısı diye sorabılırsın o da atıyorum bu resımdekı kadar olur yada kucuk olur der, ona gore bır beklentın olur , daha mutlu olursun .

C ChAneL81 şimdi hayatım bu cidden bayaa büyük bi meme yani cc olarak bu kızın onceki hali nasılmıs bilmediğimiz için tam bişi diyemem ki, yani cahilce bir yorum olur ancak benimkisi :) sadece burda 500 muydu 525 mıydı taktıran bir arkadas vardı bu kızınkınden bırazcık buyuk gorunuyodu arkadasınkıler , oyle bır kıyaslama yapabılırım .
Bır de senın dokun nasıl su an ? şimdi hepimiz buraya yazıyoruz birbirimizden örnek almak için, mesela sen de benı ornek al, sonrasında uzulmemek ıcın oyle cok buyuk seyler bekleme, kucuk bekle ,buyuk olursa daha da mutlu olursun ne ala :) bır de hocaya gıdıp sormak en mantıklısı , hoca karar verınce yanı ansıl gorunur benımkısı diye sorabılırsın o da atıyorum bu resımdekı kadar olur yada kucuk olur der, ona gore bır beklentın olur , daha mutlu olursun .
Evet cok haklisin canim ben zaten bu resmi gozterecegim sagol bebegim en azindan fikir edinmek iyidir tabiki bunu en iyi doktorlar bilir ama uzulmek te istemem eger istedigim buyuklukte olmazsa insallah seninkilerde istedigin buyuklugu alir zamanla canim

yani kızlar da ıyı olmus senınkı sacmalama fln dedıler , onalrın fırkırlerıne de guvenıyorum, bıraz daha rahatladım , bır de oturdukca gozun alısır dıyorlar, oyle olacak galıba, bugun de suslendım puslendım dısarı cıktım bıraz o aksvetlı havam dagıldı, rahatladım su an :)
sen yıne fıkrını net sekılde belırt tabı , Haldun hocaya mı gıdıceksın ?

yani kızlar da ıyı olmus senınkı sacmalama fln dedıler , onalrın fırkırlerıne de guvenıyorum, bıraz daha rahatladım , bır de oturdukca gozun alısır dıyorlar, oyle olacak galıba, bugun de suslendım puslendım dısarı cıktım bıraz o aksvetlı havam dagıldı, rahatladım su an :)
sen yıne fıkrını net sekılde belırt tabı , Haldun hocaya mı gıdıceksın ?
Iyi yapmisin canim bencede iyi seninkiler :KK66:
Yok canim haldun hoca degil doktorum
Iki doktor arasinda gidip geliyorum hayirlisi bakalim :KK66:

sen de baya fıkır sahıbı olmussundur, inşallah en kısa zamanda senınkıler de ıstedıgın gibi olur tatlım ,hayırlısıyla tabı kı , her şeyin başı sağlığımız , sonra da guzellıgımız :)))

sen de baya fıkır sahıbı olmussundur, inşallah en kısa zamanda senınkıler de ıstedıgın gibi olur tatlım ,hayırlısıyla tabı kı , her şeyin başı sağlığımız , sonra da guzellıgımız :)))
Sayenizde canim buraya uye olduktan sonra baya fikir edindim
Insallah canim once saglik tabiki

caelestis87 caelestis87 ya mesela sen Haldun Hocaya gıdıceksen boyle kendını cok abartılı bıcımde ıfade et o zaman, ben cıdden oyle demedıgıme pısman oldum ya :)) zaten hoca bana protez sıgmadı dıye bır sey yok, cerrah ısterse koyar demıstı, ve 400 ıcın de sıgmadı demedı, hos durmadı dedı .Bır noktada cerrahın zevkıne mahkumsun cıdden . mesela Haldun hoca ben normalde yuvarlak yapmıyorum dedı , ben cıdden cok ısrar ettım , hıc gerı adım atmadım , senı kırmamak ıcın yaptım dedı, yanı sen de daha abartılı ve ısrarlı anletırsan olabılır belkı :) Bır de ben gorusmeye gıttım 20 gun sonra amelıyat oldum , arada ıptal edenler cok oluyormus, marta kadar randevuları var ama arada bır bosluk yakalayabılrısın cunku randevuyu sadece kendı defterıne yazıyor, para vs odemedıgın ıcın , vazgecen işi çıkan iptal eden çok oluyor demişti hoca.buarada ben de gordugum fotolara gore sana katılıyorum ,o belırgın dolgunluk ıcın cıdden yuksek cc ler lazım

ne yapacağımı ben de bir bilsem :) haldun hocayı hem yuvarlak hem de büyük proteze ikna edebilecek yeteneğim var mı bilmiyorum aslında :D eeeeh sen de ne çok şey istiyorsun diyebilir haklı olarak. ama söylediklerin mantıklı, biraz daha abartılı şeyler istemek gerek sanırım beklediğimiz gibi olması için.
bir taraftan da hemen olsun bitsin istiyorum işte 1 hafta sonraya ameliyat günü veren doktorları düşünme sebebim de o.
bakalım neye karar vereceğim hala düşünüyorum.

caelestis87 caelestis87 senınle ben cok benzıyoruz :)) ben de cok acelecıyım, mesela sagolsun kızlar hep destek oluyor az sabret oturucak falan dıyorlar, 1-2 gun susuyorum sonra dayanamıyorum olmadı dıye baslıyorum veryansına :D 17 gun olmus aslında henuz , 4-6 ay nasıl beklıycem oturması ıcın hıc bılemıyorum , kaldı ki ben hızlı ıyılesen hastalardanmısım :) bıraz dusun bakalım, içinde hiç acaba olmasın, sonra pişmanlık olabilir . yani Haldun hoca ıkna olur olmasına da absurd sekılde soylemelısın galıba , taktıgı o bahsettıgım kızdan alabılırsın hahahaha gun konusunda da iptal eden birileri olması lazım , şans artık .

Sol tarafım hala şiş, sağ tarafım indi , doktor sağ tarafın gibi olucak demişti görüşmede , ben de net görebilmek için resmimi kırptım , okuyanların da görmesi açısından buraya ekledim ,yani bu kız neden şikayet ediyor diye şüphe kalmasın diye, kimine göre ebat iyi olabilir tabi ama bence çok küçük, en basit spor bodyde bile istediğim dolgunlugu yakalayamıyorum, daha kalın seyler , bol şeyler ,hırka vs gıydıgımde zaten dumduz gibi duruyorum . abiyelerımı de doldurmuyor , yıne baya dolgulu sutyenler takmam lazım ıstedıgım gibi olması için

Eklentiler

• 281120144081-002.jpg
    281120144081-002.jpg
    113,4 KB · Görüntüleme: 113
evet bugun hocayla telefonda yarım saatten fazla konustum galiba, olabılecegın en buyugu buydu, yapacak bir şey yok dedi, en az 6 hafta sabretmen gerek dedi, şekillenince hoşuna gıdecek buyuk olmuş hocam diyeceksin dedi, ama sen sabredemesin diye de ekledi tabi hahaha Hocayı da bıktırıcam galiba .. artık olanı kabullenme aşamasına gırsem iyi olacak, bıran nce sutyen takma sevıyesıne gelmeyı beklıyorum. Yerıne oturup sekıllendıkce de fotogralarımı paylaşıcam , bakalım nasıl degısımler olacak :)

evet bugun hocayla telefonda yarım saatten fazla konustum galiba, olabılecegın en buyugu buydu, yapacak bir şey yok dedi, en az 6 hafta sabretmen gerek dedi, şekillenince hoşuna gıdecek buyuk olmuş hocam diyeceksin dedi, ama sen sabredemesin diye de ekledi tabi hahaha Hocayı da bıktırıcam galiba .. artık olanı kabullenme aşamasına gırsem iyi olacak, bıran nce sutyen takma sevıyesıne gelmeyı beklıyorum. Yerıne oturup sekıllendıkce de fotogralarımı paylaşıcam , bakalım nasıl degısımler olacak :)

Dediğim gibi, bana da şekli biraz oturunca büyük gözükecek gibi geliyor. O şekilde ameliyattan sonra gidip doktoruna ağlayan bir arkadaşım var tekrar ameliyat mı yapıyosun napıyosan yap benim istediğim bu değildi demiş. Doktoru sabretmesini söylemiş, 1 ay sonra gidip teşekkür etti kız doktora :)
O yüzden kabullenmeye bak, şekillendikten sonra istediğine yakın hale gelirse de mutlu olursun. Zor biliyorum ama sabret :KK28:

caelestis87 caelestis87 hoca şu şekilde açıkladı , şu an deri gergin derin biraz esneyecek, protez yerleştikçe , o esneme bir miktar genişletecek, bir de yerıne oturdukça doğallaşacak ;evet büyümeyecek ama algı olarak büyük görünücek dedi .Şimdi o 6 hafta bekle sonra konusalım diyince ben de bir şey diyemedim, bekleyeceğim .Bilemiyorum artık ne kadar olur ,istediğim kadar olmadı ama yıne de dedıgın gıbı yakın bırşeyler belkı olur . Bendeki handikap, ameliyattan çıkınca şiş , dolu dolu görmem ve o halini sevmem oldu, inecegini biliyordum elbette ama inince bu kadar degısıp kuculecegını tahmın etmemıstım, bir de gozumde hep daha buyuk canlandırmıstım. Çok da buraya yazıp mızmızlanmak da ıstemıyorum aslında , okuyan için de rahatsız edici, ama kendime de hakim olamıyorum .Sonucta istediğim ebatlarda olmadı, olmayacagı da kesın, olanı kabullenmek gerek , o psikolojı de henuz bende yok :) tv de surda burda kocaamn memelı kadınalrı gordukce iyice sınır oluyorum :)) neyse ara ara foto atarım , ama en azından yılbasından sonraya kadar susmaya karar verdım , herhangibir gelişme olmazsa yazmam gereken :))

Ben 8 kasımda oldum ameliyatımı meme uclarım ve meme cevrem cok hassas hala sızı gibi sporcu sütyeni bile sızlatıyo o kadar yani sizinki de öylemi hassasiyet varmı?

madamloli madamloli öncelikle geçmiş olsun, benim ilk hafta öyleydi, şimdi ara ara oluyor hala tabi, hatta doktor ilerleyen aylarda da olur ara ara demişti, burda kızlar da dönem dönem batma hissi ve hissizlik oldugunu soyluyorlar. Normal galiba bu tarz seyler ama siz yine de istersenız doktorunuza bır sorun , içiniz rahat etsin ama sıradışı bir şey olacağını sanmıyorum .Dün mesela tüm gün çok acımıştı gogus uclarım özellikle, bugün öyle bir ağrı yok . Oturdukça oluyor galiba

canım benim 3 ay olcak ve 300 cc takıldı.ilk kocamandı sora küçüldü bi avuş kaldı üzüldüm bende küçük oldu diye ama şimdide bi avuç daha büyük gibi duruyo dr un haklı olabilir yani.bide benim dr 6 ay sonra çok daha güzelolcak dedi inşallah bakıp görcez.senin yukardaki bodyli resmin gayet güzel bana göre tabi.sonuçta zevkler farklı oluyo

Mister81 Mister81 çok teşekkür ederim tatlım, bugun doktorla gorusmeye gittim biraz daha oturucak ama sneın bekledıgın kadar buyumez dedı, ıkıncı amelıyatta daha buyuk konulabılır dedı , ben 2. ameliyatı dusunuyorum sahsen, cunku dedıgın gibi kimi insana göre cok normal geliyor ama hafif bol bı bluz gıydıgımde dumduz gorunuyo, yukseklıgı mı derınlıgı mı oluyo o gogus kafesımızden cıkıntısını dusun yanı, hıc yok gibi .Aslında 375 cok buyuk bır protez ama nasıl boyle duruyor anlayamıyoruz bız de :) sutyenle giydigim elbiseler olmuyo su an, potluk oluyo , sutyen taktıgımda 92 fln oluyodu zaten su an 90 ama arası da cok acık ya o yzuden galıba, bi dugun vardı mesela giyemiyorum elbiselerimi artık yenı bir şeyler alıcam bol. İnşallah oturdukça biraz daha büyür ama her halukarda bı daha ameliyat olucam gibi duruyor seneye , artık bu kış yaptıramam da seneye ancak biriktiririm .ya ben hocaya cok fazla resım gosterdıgım ıcın kızıyorum zaten , buyuk ıstedıgımı bıldigı ıcın ..aman neyse olan oldu zaten artık . İyice sinir oldum takmaya başaldım, aynalara bakasım yok, bir an önce bi şekilde barısmam lazım, en azından sonbahara kadar kabullenmem lazım ,böyle yaşanmaz :)

Canim yuksekligi az mi geldi protezin? Belki 375 buyuk ama bunun bide yukseligide onemli
seninki neydi?

Mister81 Mister81 çok teşekkür ederim tatlım, bugun doktorla gorusmeye gittim biraz daha oturucak ama sneın bekledıgın kadar buyumez dedı, ıkıncı amelıyatta daha buyuk konulabılır dedı , ben 2. ameliyatı dusunuyorum sahsen, cunku dedıgın gibi kimi insana göre cok normal geliyor ama hafif bol bı bluz gıydıgımde dumduz gorunuyo, yukseklıgı mı derınlıgı mı oluyo o gogus kafesımızden cıkıntısını dusun yanı, hıc yok gibi .Aslında 375 cok buyuk bır protez ama nasıl boyle duruyor anlayamıyoruz bız de :) sutyenle giydigim elbiseler olmuyo su an, potluk oluyo , sutyen taktıgımda 92 fln oluyodu zaten su an 90 ama arası da cok acık ya o yzuden galıba, bi dugun vardı mesela giyemiyorum elbiselerimi artık yenı bir şeyler alıcam bol. İnşallah oturdukça biraz daha büyür ama her halukarda bı daha ameliyat olucam gibi duruyor seneye , artık bu kış yaptıramam da seneye ancak biriktiririm .ya ben hocaya cok fazla resım gosterdıgım ıcın kızıyorum zaten , buyuk ıstedıgımı bıldigı ıcın ..aman neyse olan oldu zaten artık . İyice sinir oldum takmaya başaldım, aynalara bakasım yok, bir an önce bi şekilde barısmam lazım, en azından sonbahara kadar kabullenmem lazım ,böyle yaşanmaz :)
tatlım ben anlamadım şimdi, nasıl yani ikincisinde koyulabilir birincisinde mi koyulamazdı dedi , bu çok saçma deil mi.. valla yazıp seninde morelini bozmak istemiyorum ama bence birincisinde de koyalabilirdi gibi geliyor bana

Back