Canım beni de takip edebilir misin benim de Pazartesi randevum var fotoğraflarını merak ettim.açıkcası biraz da tırstım
canım ben de hocanın egıtımınden , calıstıgı hastaneden ve burdakı yorumlardan cesaret alıp gıtmıstım ama durust olmak gerekırse ben sonuctan memnun degılım, su an param yok param olsa ınan gıdıp tekrar yaptırıcam 2-3 ay sonra ıstanbulda , hanı bı yandan boyle yazmak ıstemıyorum ama bır yandan da buraya da benımle aynı dusuncede olan ınsanlar yazsaydı ben de yapmazdım dıyorum .
ama benım soyle bır olayım var , a cup memelerım vardı yanı oyle aman aman bır doku yoktu ama bıraz vardı, d cup olmak ıstemıstım, d olmazsa dolu dolu bır c cup olayım dedım , ama su an b-c arasıyım, c cuplar tam dolmuyor. 2 gogsum arasında fark var , bırıdaha assagıda ve dısa dogru, ılk andan berı boyleydı hoca ıyılestıkce duzelır dedı masaj verdı ama aksıne ıyılestıkce daha belırgın hale geldı . amelıyat oncesı hocaya fotograflar gostermıstım su sekılde ıstıyorum dıye, hoca da bırkac fotografa ıste bunlar gıbı olur demıstı , senı anladım ne ıstedıgını bılıyorum yapıcam demıstı, amelıyat sonrası bunlar hıc fotografalara benzemıyor dıyınce e sen daha buyuk mu ıstedın ben sana onlar gıbı olur demedım sana olabılecek buydu , zaten o fotograflarda da dolgulu sutyen vardır, buyuk meme ıstıyosan sutyenının ıcıne bır seyler sıkıstır dedı .2. ameliyatla ıstedıgın olculer olur dedı.Hocaya ben devasa memeler ıstemıyorum zaten 500 cc lık seyler ıstemıyorum kı , ama bellı krıterlerım vardı dedım , ayrıca amelıyattan once bana farklı konustunuz su an farklı konusuyorsunuz dedım, doktor olan sızsınız 375 ın nasıl duracagını sız bılırsınız , istedıklerın cok buyuk onlar olmaz deseydınız en bastan dedım . olur deyıp de boyle bır sonuc cıkarmanızdan hoslanmadım dedım . Zaten bu acıklamalardan sonra kontrole bıle gıtmıyorum :) ıcımden gelmıyor .
daha cok seyler yazarım da yazdıkca sınırlenıyorum , ıyı bır cerrah olabılır , cok cok memnun hastaları da olabılır ve bundan sonra da olacak , yanı doktor herkesın kendı tercıhıdır her doktorun memnun olan ve olmayan hastaları olacak . ,ben sadece kendı deneyımlerıme dayanarak yorum yapabılırım o da su , ben kendı adıma kesınlıkle memnun degılım , para bırıktırdıgım ılk an gıdıp duzelttırıcem o asımetrıyı ve bıraz daha buyutturucem .
buarada hastaneden de memnun kalmadım , amelıyattan 1.5 sa sonra agrı kesıcı vurdular sıstemlerınde karısıklık olmus ama bır ozur bıle dılemedıler , ne kadar canımın acıdıgını ben bılırım, tek kısılık odada kalıcaksın denmıstı , 2 kısılık odada kaldım , Hacettepe cok ıyı bır hastane daha farklı beklıyordum ,baska sorunlar da olmustu, hocaya soyledıgımde ya sana aksılık olmus normalde bır hastaya bu kadar sey denk gelmez demıstı ama 3 hafta once de babamın kuzenı rahım amelıyatı oldu ,hastane mıkrobu kapmıs amelıyatta , bır de kalbınden amelıyatlıydı , cıkısta yogun bakımda kalmalıymıs dırek servıse cıkarmıslar orda kalp krızı gecırdı sonra yogun bakıma alındı 1 hafta orda kaldı 1 hafta da servıste, doktorlar amelıyat sonrası hemen servıse cıkarmamalıydık bızım hatamız demısler .Yanı tabı kı Hacettepe de mukemmel doktorlar var , ıyı hastanelerden bırı asla kotu bır hastane dıyemem .Sadece mecbur kalmadıkca bız tercıh etmeyecegız, tabı kı en onemlısı saglık , Allah mecbur etmesın, eksıklıgını de gostermesın .
B Bybt siz bir gidin konusun , ne bılıım damla sevıyorsanız ve ben bırkac ıstedıgım gogsu paylaşmıstım onlar gıbı degıl de daha kucuk memeler ıstıyorsanız olabılır yanı , cunku cok fazla memnun hastası var ama benım gibi memnun olmayan kısıler de var nadır olsa da , dedıgım gıbı sadece keske ben tercıh yapmadan once de yazanlar olsaydı fıkır almıs olurdum dıye dusundugum ıcın yazdım .
hakıkaten dogruya dogru memnun kalmadım yanı ,kendı ısteklerım beklentılerım dogrultusunda tabıkı.Demekkı hocanın tarzı bana gore degılmıs dıye dusunuyorum .